Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

skenner napísal:taka kopacka steelkou do holene tiez robi soje.. a ket nezabere tak este jedna troch vyssie.. videl som jak dajaky punker kopol nacka steelkou a mu zlomil holennu kost
hm, u nas sa vacsina takych tych , ehm, holohlavych uci thajsky box, v ktoreho sucastou je pravdaze vykryt kopy, vyuzit to , a protivnika zneutralizovat........ takze :roll:
k teme : paralyzermi ich este viac naseres, radsej chodit tiez na nejake bojove umenie, alebo chodit behavat :aasmile11:
yamahaMiso
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Zatial mňa napadol len jeden, ale už pre istotu chodím na kickbox :twisted:
neonacisti sú proste svine
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

podla mna je najlepsie drzat hubu alebo im povedat, ze niesi ziadny anarchista, nech ta nechaju a ked nie tak zdrhat
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

mi-chau napísal:ale ked ich nosis 24hod/denne zaparia sa ti nohy :smt018
nonon to si len ty myslis.. v botaskach sa mi viac potia nohy ako v steeloch.. a to ti povie nejeden clovek co to nosi.. a to neje teras ziadne obhajovanie abo co.. to je fakt.. si to vyskusaj
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

Moj cisty osobny nazor.... Zacnem tym ze je uplne jedno ze ci idete vecer, v noci, abo poobede a je jedno ci po tmavych uzkych, alebo po sirokych svetlich (jediny rozdiel je v tom ze mate prietor na utek).

Teraz kusa OT ako priklad, idem si po dlhom cese hiphop, bo bola jedna party na ktorej som nechcel chybat. Co ja viem. Mozno bol 4 poobede. No kto si to nejde oproti mne. Nackovia! konkretne ich bolo 4. Polozjebany si do mna zacali skakat. Dajak som nechcel vytahovat kaser, bo sam. Tha asi 2 minuty tam do mna len pi***ali. Mestsky ktory boli na koci ulice (asi tak 250m daleko) na mna dlabali. Vsetci okolo iduci na mna dlabali. A bolo ich dost!!!! Ani za pi*u mi nehelpnu. Nakoniec nastastie odisli, aj ked som bol pripraveny na to ze dostanem na usta.

Spat ku teme:
nastroje ako kaser a spol. Ak to viete pouzivat, tak potom to nosil ako bibliu. Ale ku kazdemu je vyhoda a nevyhoda. neviem ci to tu uz niekto spisal, ale ja spisem svoj osobny nazor na obranne prostriedky (skoro so vsetkymi mam skusenost) :) :

Takze:
(vsetko zalezi hlavne od poctu, ktory na vas ide):

Nozik:
-moja najneoblubenejsia (vlastne vsetky bodacie predmety)
-ak niekoho chcete zabit, tak to je na to robene a myslim ze to chce malo ludi
-skoro kontaktna zbran
-podla mna zla volba

boxer::
-pouzitelne v suboji iba 1vs1 or 1vs2
+ak chcete niekomu sposobit strasnu bolest, v pripade, ze je s ostnami, tak aj jazvy nadherna zbran
+staci jeden uder do hlavy, znamena to zlomenu celust, cize K.O.
-vyzaduje kontakt

paralizer:
-max prti jednemu
-vyzaduje kontakt
-ani to moc neomracuje
-uplne na nic

kaser:
-neucinte, popripade sa to otoci proti vam vo vetre
+aj proti skupinke (3-5, podla toho ako viete)
+ked je spravny a dobry z takych 3m, takze ziadny kontakt
+ostane lezat abo nieco v tom zmysle aj 10 min
+velmi dobre pre slabsich (cize aj zeny)
+proste ok, len si ho nenechajte zobrat

teleskopicky obusok:
-tazke
-dost narocne na priestor (aj ked je poskladany)
-+zalezi od zrucnosti, ale aj tak max 3 utocnici (vazne max)
-+vyzaduje zrucnos
+hoci sa ku utocnikovi priblizit musite, neni to kontak
+ledna supa do ruky, moze sposobit aj prasknutie kosti, co sa tyka klbou aj zlomenie
+po par uderov je utocnik neschopny behu, popripade chodze (ked to prehnate zivota) na VEMLI dlho
+mam ho strasne rad

pistol na slzne naboje:
+netreba zbrojak
-+vyzaduje zrucnost
+podla toho kolko mate nabojou, moze ist na vas utocnikou
-nevyhoda v silnom vetre
+ziadny kontakt (5m)
-ked vy mate naboje na slzak, dotycny moze vytiahnut normalnu

pistol (na strelne naboje):
-nutnost zbrojneho pasu
-cena
-+velka zrucnost
-velka pravdepodobnost ze utocnik zomrie (tak mu dobre)
+moze ist proti vam aj horda (prehanat treba)
*myslim ze o devine toho sami vsetci vedia dost

Ale jak tak, hociako viete ovladat to co mate v ruke (nech vas nenapadaju blbe poznamky) tak ak predsa len vas dostanu, skoncite este horsie, ako keby ste sa o nic nepokusali
A este vas s tym domlatia, zabiju

Moj nazor, dakujem :)

//edit:

prepacte, zabudol som a dakujem Shark NX ze to spomenul.
Aj ked su skoro vzdycky aspon 2, takze to je na nic, ale proti jednemu to je vazne nice...... Tuna som hodil par videii, aby ste vedeli aky to je ucinok (viem ze OT, ale nezdrzim sa povedat, ze sa mi strasne pacilo ako v tom prvom videu sa ten typek pokusal postavit a furt ho do dostalo az na zem :D )

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=UlPZhjTgXbw&NR=1

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=OyNZi4ZwiUo
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

K tomu paralyzeru ...ak mas pistolovy ktory striela ... to je najlepsie co moze byt.
1. Prebija sa cez oblecenie ... a aj ked sa neprebije jeho napatie je nieco okolo 30kV a par uA co co znamena preskokovu vzdialenost cca 2cm co uz dokaze preliezt aj cez hrubsiu bundu ...
Pri zasahu takym napatim ti vsetky svaly tak pulzuju ze sa nedokazes pohnut ... cize na jednu osobu velmi ucinne
Len si musis dat pozor na okolite prostredie ... ak ho zasiahnes a on stoji v kaluzi tak ho mozes aj usmrtit
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

skenner napísal:nonon to si len ty myslis.. v botaskach sa mi viac potia nohy ako v steeloch.. a to ti povie nejeden clovek co to nosi.. a to neje teras ziadne obhajovanie abo co.. to je fakt.. si to vyskusaj
tazke boty sice vyzeraju tak, ze je v nich extra teplo, ale ta koza je velmi tenka. vobec v tom nie je teplo (takze nieco pravdy na tom urcite bude). ja mam cult polbotky a v zime ich nosit jednoducho nemozem. idem v tom zamrznut. jedine tak na skoru jesen. btw tato obuv je na obranu skvela :D ale ma aj svoje nevyhody. dobehnut na autobus byva obcas problem :D
k tym paralyzerom a tak... ja osobne verim kaseru. nosim ho uz cca dva roky a zatial som ho nepouzil ani raz. proti skupine by som ho nevytahoval a proti jednotlivcovi je to dost trapne :) takze jeho vyuzitie je (u mna) velmi obmedzene. no v pripade nudze by som nevahal pouzit. este k tomu teleskopickemu obusku... je legalne behat si po meste s teleskopickym obuskom za opaskom? toto sa mi nejako nezda
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No pravdu povediac, na vlastnej kozy som vyskusal len slzak a poviem vam ze to je otrasne a uz to nechcem vzivote zazit, maly sme to nastriekane v dome na prizemi len v jednej izbe a behom par minut to bolo v celom dome aj hore na poschodi, musel so mvybehnut z dome von, lebo sa v tom neda dychat, neda sa pozerat, stipu vas oci, hrdlo a nos, slzia vam oci a tecie vam z nosa, a aj ked vybehnete vonk una cerstvi vzduch trva zopar minut kym to prejde ,nadychnut sa nemozete, proste je toho dost, a urcite vas to zastavi, a to som nedostal priamy zasah do tvare, len som bol v dome. A teda ziaden hrdina by asi len tak nesiel dalej keby dostal zasah do tvare :roll: :twisted:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Lub0$ napísal:No pravdu povediac, na vlastnej kozy som vyskusal len slzak a poviem vam ze to je otrasne a uz to nechcem vzivote zazit, maly sme to nastriekane v dome na prizemi len v jednej izbe a behom par minut to bolo v celom dome aj hore na poschodi, musel so mvybehnut z dome von, lebo sa v tom neda dychat, neda sa pozerat, stipu vas oci, hrdlo a nos, slzia vam oci a tecie vam z nosa, a aj ked vybehnete vonk una cerstvi vzduch trva zopar minut kym to prejde ,nadychnut sa nemozete, proste je toho dost, a urcite vas to zastavi, a to som nedostal priamy zasah do tvare, len som bol v dome. A teda ziaden hrdina by asi len tak nesiel dalej keby dostal zasah do tvare :roll: :twisted:
jjj je to kruté ... ja som dostal priamy zasah s pol metra do očí a nemal som žiadnu šancu , hned som išiel k zemi , všade som padal , ksicht mi išlo roztrhnut od bolesti , oči ani nehovorim ... mal som to všade ... priatelka mi musela držat hlavu pod vodou 10 minut...
turtlak69
Guru
Guru

ja som s tym dostal tiez. staci neotvarat a ani sa nesnazit otvorit oci. hlavne si ich nesuchat. vtedy to prejde najrychlejsie.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

heh s kamaratmi sa otom rozbehla vasnivejsia diskusia
a uznali sme ze najlepsie co moze byt je teleskopicky tvrdeny obusok ALE elektricky 8) dalej sme ako dobru moznost zvolili aj plynovu pistol lebo je na nerozoznanie od pravej tak uz len preto ze zastrasi.
Ale viete vychodne slovensko je predca len vychod tak tu plati stare dobre pravidlo -- pri bitke chyt do ruky co mozes.
:D by st to videli krasne v praxi -- GAZOVI je jedno ci chyti flasku od piva,popolnik,alebo kamen alebo tehlu co prve najde s tym dostanete po hlave... :P
ja sobne by som rad ten obusok a plynovy walther P99 :oops: kraaasna pistol
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

turtlak69 napísal:este k tomu teleskopickemu obusku... je legalne behat si po meste s teleskopickym obuskom za opaskom? toto sa mi nejako nezda
Ak mas 18+ tak jo :wink:
turtlak69 napísal:ja som s tym dostal tiez. staci neotvarat a ani sa nesnazit otvorit oci. hlavne si ich nesuchat. vtedy to prejde najrychlejsie.
j, pomaha este pit cisty neriedeny sirup na hrdlo a usta.
mne ked to zrobili, tak som vbehol do kuchyne a vychlastal asi 3dl sirupu a vypustil 200l vody z kohutiku :D . A aj po 30 minutach som mal oci ze cervene rubiny :shock:
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

k teme:

chlape, byt tebou tak kupim zbrojny pas a pumpovaciu brokovnicu, ziadny fasista si len tak ku tebe nedovoli... a ak nahodou hej tak potom budes ohromeny preciznostou a silou tej zbrane :lol:

ale ak nanho vytahnes nejaky paralyzer... tak si tam z rohu zavola dalsich kamaratov a ti ta tam zabiju bez milosti
turtlak69
Guru
Guru

110100: 18+ mam, ale pred jednym podnikom som sa hral s tymto obuskom (kamaratovym) a ked sli okolo flojdi, tak mi povedal, nech to radsej schovam, ze byvaju z toho problemy. tak som bol trosku soknuty.
hmm no vypit neriedeny sirup by mna osobne zlozilo urcite :D ale metoda je to zaujimava :D
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

S@ndman napísal::) ,ale myslim si ze najlepsie je mat za pasom desert eagla,ale problem je v tom ze ked ich odelas tak pojdem sediet za ko*otov ako keby si zabil ludi :lol:
sorry za spam ale toto je taky hlod ze nemozem dychat :lol: :lol: :lol:
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

qwerty-xyz napísal:heh s kamaratmi sa otom rozbehla vasnivejsia diskusia
a uznali sme ze najlepsie co moze byt je teleskopicky tvrdeny obusok ALE elektricky 8) dalej sme ako dobru moznost zvolili aj plynovu pistol lebo je na nerozoznanie od pravej tak uz len preto ze zastrasi.
l
no o tej pistoli som ryzmyslal aj ja, ale tusim to davali aj minule v telke...co by si robil keby na niekoho vytiahnes hentu "napodobeninu" a on na teba vytiahne ozajstny kver ???? :roll:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ku tej plynovke: ked uz nosit kver, tak ostry a ked uz nosit zbran, ratat s tym ze ju aj pouzijem - ono sa lahko pise ze po niekom strielat ale zmacknut spust je ina :? Na nemenovanom fore o zbraniach sa to nekonecne premielalo a pani co sa do zbrani vyznaju dosli k zaveru ze ak obranca vytiahne plynovku, utocnik ho zlozi ozajstnym gunom a pred sudom sa moze vytacat ze on nevedel ze je to plyn...blabla... osobne nosim sprej (anti dog :D ) alebo obcas noz. Aj ked zakladom je vyhybat sa subojom tak ci onak, vacsinou sa da vela veci ukecat...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Lucasss napísal:no o tej pistoli som ryzmyslal aj ja, ale tusim to davali aj minule v telke...co by si robil keby na niekoho vytiahnes hentu "napodobeninu" a on na teba vytiahne ozajstny kver ???? :roll:
hej, je to podchytene aj v zakone o drzbe strelnych zbrani, v pripade ze ta niekto ohrozuje napodobeninov strelnej zbrane mozes sa branit ako keby to bola zbran skutocna, to sa tyka aj napr airsoftovych zbrani...cize ked napr pojdes s plynovkou alebo airsoftovou zbranou vylupit banku obhajoba v style "ved je to len kopia" nepomoze
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

bojové umenie:)
ja chodím na thajský box a nebojím sa nikoho!!! 8)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Dnes sa mi stala takáto vec: chcem spraviť nejaké fotky mesta, pokiaľ je hmla ako dnes a do toho svieti slnko tak to môže vyzerať pekne. Preto som sa vybral (zatial bez foťáku) kúsok od sídliska za mesto. Prišiel som na pole, ked vidím oproti sebe psa, vlčiaka. Vznikol problém, pretože vyhnúť som sa mu nemohol - bol som na páse trávy širokom asi 10m, zľava plot a zprava cesta, autá rýchlosťou 90km/h. Zbadal ma a vybral sa naproti. Radšej som sa rozhodol neriskovať (čo keď bol besný :D). otočil som sa o niečo skôr ako som pôvodne plánoval. Lenže pes stále šiel za mňou, až bol už príliš blízko. Na moje ohnanie sa otočil a vrátil asi tak 5m, lenže potom ma nasledoval zase. Tak si vravím, že by to riešila prítomnosť plynovej pištole, ak by sa ku mne dostal blízko a mal by som kľud ak by mu siblo a rozhodol sa si somnou potykat....
Stoporko napísal:Na nemenovanom fore o zbraniach sa to nekonecne premielalo a pani co sa do zbrani vyznaju dosli k zaveru ze ak obranca vytiahne plynovku, utocnik ho zlozi ozajstnym gunom a pred sudom sa moze vytacat ze on nevedel ze je to plyn...blabla...
Ja mám zase z nemenovaného fóra takúto radu:
"Kup si revolver a prve dve komory nabi plynovym nabojom a dalsie ostrymi. Vtedy mas alternativu co dalej ..."
Napísať odpoveď