masino napísal:keby si ja na matike neradim, tak som total v prdeli s radenim som mal 76 percent... podla mna to bolo ovela tazsie oproti minulym rokom
A to s radenim ma dojima. Vo vedlajsej triede mali taky dozor, ktory sa ani nazvat dozorom neda. Cely cas mali dvere otvorene a ten profak stal na dverach a daval pozor ci neide komisia aby z toho nemali problemy. Opisvali tam jedna basen.
A my sme ani hlavu nemohli dvyhnut lebo uz hned:,,Mam ti zobrat maturitnu pisomku. Budes mat z toho len problemy...!"
DPC a ze vraj objektivnost.
pHysIQ napísal:A to s radenim ma dojima. Vo vedlajsej triede mali taky dozor, ktory sa ani nazvat dozorom neda. Cely cas mali dvere otvorene a ten profak stal na dverach a daval pozor ci neide komisia aby z toho nemali problemy. Opisvali tam jedna basen.
A my sme ani hlavu nemohli dvyhnut lebo uz hned:,,Mam ti zobrat maturitnu pisomku. Budes mat z toho len problemy...!"
DPC a ze vraj objektivnost.
nechodime na rovnaku skolu .. lebo ten profak stal u nas tak . a preto asi mam tych 100 inmac by som tolko nemal zrejme:D
mi-chau napísal:sjl sloh 92,9%
anj 75% sloh 80% neuznali mi cely piktogram pero, bo som nerozlisoval velke a male pismena, kur*y kapitalisticke!
niekolkokrat nam to opakovali aby sme si davali na to bacha...
dnes som dostal pisomnu formu z angliny... som spokojny mam 83.5 percenta hehe a z generalnej skusky mam tusim 76 percent... ete sme stale nedostali vysledky z maturitneho slohu zo sloviny... az na buduci tyzden
Slovina sloh > 64.3% Najlepsi v triede mal 84%, najhorsi mal prepadnut ale papierovo ho nejak dostali na hranicu aby presiel... Nechapem toho slovinara, proste, cakal som viac, takych 80%. Kazdy z triedy cakal viac. Chyb som mal nula, rozsah tiez dobry, uprava ako tak... A povedal, ze vacsina obsahovo bola na <>, preto take slabe. Ale aj obsahovo som to podla inych uciteliek mal pekne. Lahko sa vyhovarat na ucitelam, ale je to tak. Druhy slovinar na skole, by to uplne inac hodnotil... Pre tohto nasho to bolo "moc slabe na stvrtakov". No co, tomu uz ja nepomozem
bolek napísal:A kolko si mal precent? Zdover sa nam...
Nemozem sa zdoverit, pretoze na nasej super skole nam nedali este vysledky. Ze az v utorok. A pritom su uz davno na skole vysledky, cele slovensko vie jak dopadlo ale nasa skola musi byt vzdy vynimka
Ale usudzujem ze som nespravil ked som si pozrel spravne odpovede, by to musel byt zazrak aby som naskrabal tych 33%. A okrem toho som to robil sam, zadne opisovacky jak cele slovensko. A ze objektivna skuska. Sprostejsi su nez ja a budu mat jednotky lebo opisali
Diestro napísal:Nemozem sa zdoverit, pretoze na nasej super skole nam nedali este vysledky. Ze az v utorok. A pritom su uz davno na skole vysledky, cele slovensko vie jak dopadlo ale nasa skola musi byt vzdy vynimka
Ale usudzujem ze som nespravil ked som si pozrel spravne odpovede, by to musel byt zazrak aby som naskrabal tych 33%. A okrem toho som to robil sam, zadne opisovacky jak cele slovensko. A ze objektivna skuska. Sprostejsi su nez ja a budu mat jednotky lebo opisali
Predstav si ze som neodpisal ani jedno slovicko.
Anj test: 62% -> sloh: 90%
Sj Sloh: 89,5%
Spokojnost