MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ja som cely cas drzal nasm ,ked vypadli tak rusom no ani oni sa tam neohriali az dokonca ....... hmm kanada uz zacina byt nudna ,nic len vitazstva :roll:
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

:lol: :lol: kiez by bolo aj Slovensko timto sposobom "nudne" :wink:
russ1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa russ1 »

Ale si to predstavte ked bude sampionat v Kanade a cez noc alebo pekne nadranom cele Slovensko goool :twisted: :D
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

na buduci rok v canade sa budu zapasy prispôsobovat nasim casom v europe a tz. ze sa budu hrat tie skorsie prve zapasy okolo siestej siedmej a tie druhe neskorsie okolo desiatej jedenastej...neni to este presne dohodnute s europskymi tv ale bude to takto nejak cca...urcite to nebude tak ako pri svetovom pohary ze som to pozeral o druhej v noci ...hovoril to dnes na stv rene fasel v priamom prenose
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

spanoo napísal:Ja viac fandim Kanade...Rusko je doma a ma silnu podporu a tim..su jasny favorit..ale Kanada sa neda len tak zastrasit..Pre mna su favoritmi Kanadania..ako Tim..a nie ako vyber dobrych hracov tak ako je to u Ruska
No nevravel som 8) Som rad a gratulujem Kanade..aj ked by som radsej videl nasich s podobnymi medailamy
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Spanila jazda Kanady. Netesi ma to, ale zasluzia si to. Velmi som chcel finale Rusko - Kanada a Svedsko Finsko, kde by vitazi boli Rusi a Fini.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

fíni majú na tie finálové prehry nejaké smoly. Bolo mi ich normálne lúto
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Oni su podla mna vzdy smoliari MS. Ked vypadnu Slovaci, tak su spolu s Rusmi moje 2 najoblubenejsie muzstva.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

V posledných rokoch vypadávajú Slováci so železnou parvidelnosťou v prvom štvrťfinálovom zápase. To sa snáď nenájde poriadny reprezentačný tréner?
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Trener nebol zly , ale podla mna treba niekoho, kto vzbudzuje respekt a obdiv zaroven, ale nie Golonka, na to treba niekoho s vacsim IQ(bez urazky, urobil vela pre Slovensko resp CSSR , ale budme uprimny je to stale len jednoduchy hrac, v ziadnom pripade trener) Takeho Vinca Lukaca si tam viem celkom pekne predstavit , alebo Dariusa Rusnaka
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

HardiKrishna napísal:Trener nebol zly , ale podla mna treba niekoho, kto vzbudzuje respekt a obdiv zaroven, ale nie Golonka, na to treba niekoho s vacsim IQ(bez urazky, urobil vela pre Slovensko resp CSSR , ale budme uprimny je to stale len jednoduchy hrac, v ziadnom pripade trener) Takeho Vinca Lukaca si tam viem celkom pekne predstavit , alebo Dariusa Rusnaka
viem o jednom :) vola sa filc
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

lama2d napísal:Drzim Finom a Svedom. Vzdy sa mi pacil severansky hokej :) . Fini hraju krasne kombinacne a na to sa dobre pozera. :) Rusi neboli zly, ale nepacilo sa mi ich sebavedomie, napriklad v zapase proti CZ ked jeden z Rusov (uz neviem kto to bol...) po streleni golu sa prisiel vysmiat superovej striedacke... No ale samozrejme nemozeme posudzovat cele muzstvo podla jedneho hraca... Kazdemu sa paci ine muzstvo, no a mne sa pacia Fini. :)
Nic v zlom, ale my sme jedni hlupaci , ked by nieco podobne spravil niekto znasich tak to komentator ani nespomenie a my sa tu o tom ani nebavime, , cele MS pokial bolo mozne som odsledoval na CT2, tam to ani tak tragicky nebrali, len tupec z stv uz nemal o com hovorit, tak musel prave o tom .. resp vid golonka 1969, mozno politicky orientovany cin, ako to on v sucasnosti vysvetluje, co ak aj Malkin bol pobureny umiestnenim "dazdnika USA" v Cechac dalej no comment..
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

do kelu teraz ma normalne hnevalo ze sme vypadli. myslim ze sa slovakom celkom darilo. nemuseli vypadnut. myslim ze mali na vitastvo
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

HardiKrishna napísal:Trener nebol zly , ale podla mna treba niekoho, kto vzbudzuje respekt a obdiv zaroven, ale nie Golonka, na to treba niekoho s vacsim IQ(bez urazky, urobil vela pre Slovensko resp CSSR , ale budme uprimny je to stale len jednoduchy hrac, v ziadnom pripade trener) Takeho Vinca Lukaca si tam viem celkom pekne predstavit , alebo Dariusa Rusnaka
Lukac? zartujes? ten alkoholik? ten chlastal uz pocas kariery a chlasta do teraz. Je mi az naprijemne ked pride do podniku a tam zacne tie svoje reci... je to sedliak
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Mr.Henky napísal:V posledných rokoch vypadávajú Slováci so železnou parvidelnosťou v prvom štvrťfinálovom zápase. To sa snáď nenájde poriadny reprezentačný tréner?
osobne si myslím, že postava reprezentačného trénera nieje až taká dôležitá ako vo funkcii klubového ...
Proti súčastnému trénerovi som nemal nič , ako som sledoval , vždy sa nájde niekto kto po piatich zápasov posielal trénera do .... Takých ľudí som sa vždy pýtal : " tak koho tam chceš ? "

Ale teraz začínam vôbec uvažovať , máme vôbec na to ? Sme schopní bojovať o medaily , sme takí kvalitný tým , že by sme vedeli uspieť so silnejšími súpermi ?

Začínam pochybovať , že sa to proste nedá
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Trener je velmi dolezita sucast muzstva. To je nepopieratelny fakt, ale nasa reprezentacia si za to moze sama, ze vypadavame.

Az moc sa spoliehame na NHL hviezdy, ale treba si uvedomit jednu vec, ze hviedzy, ako Satan, Bondra uz zacinaju mat svoje roky. Mali by sme zacat budovat novy kader, kt. bude stat na ludoch, akymi su Hossovci a Gaborik. Su to este mladi chalani odhodlani bojovat o medaily.

Osobne mam tazke srdce na takeho Luba Visnovskeho. Je mi jasne a dokazem pochopit (ostatne sam som hraval profesionalne lad. hokej), ked sa niekto zrani. Ale za poondiate 3 roky bol vzdy zraneny? Proste sa mi nechce verit, ze niekto si nechce uzit koniec sezony v narodnom drese a zahrat si jedny z najlepsich zapasov roka a jeden z najlepsich turnajov roka.

U slovenskych hracov je proste neochota reprezentovat, ci sa nam to paci alebo nie. Treba sa pozriet na taku Kanadu, Ameriku. Nehovorim, hrali za nich aj hviezdy, ale pozrite sa, co spravila taka Amerika. Dosadili tam chlapcov z nizsich lig, kt. maju volu a chut hrat a bolo to na nich vidiet.

Takze jednoznacne treba davat prilezitost tomu, kto reprezentovat chce a nie niekomu, kto pojde zadarmo na 3 tyzdnovy vylet do nejakej krajiny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla mna je Supler vyborny trener, jeden z najlepsich na slovensku (vratane Hossu a Filca), z mojho pohladu mu nie je co vycitat, azda jedina vec a to taka, ze nezobral na zaciatku druhej tretine po dvoch goloch Svedov oddychovy cas, aby upokojil situaciu a dohovoril hracom.

Ak by chcel niekto vidiet na lavicke Golonku, Sterbaka, Lukaca a podobne, tak sa na tom mozem len zasmiat. Boli to vyborni hraci, ale ako treneri by sa neuplatnili.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Podla mna je Supler vyborny trener, jeden z najlepsich na slovensku (vratane Hossu a Filca).
Ja suhlasim. Mensie vyhrady som mal len voci Hossovi, ale inak v podstate suhlasim. Aj buduci rok by som rad videl jedneho z nich troch na trenerskej lavicke.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

p4ra napísal:U slovenskych hracov je proste neochota reprezentovat, ci sa nam to paci alebo nie. Treba sa pozriet na taku Kanadu, Ameriku. Nehovorim, hrali za nich aj hviezdy, ale pozrite sa, co spravila taka Amerika. Dosadili tam chlapcov z nizsich lig, kt. maju volu a chut hrat a bolo to na nich vidiet.

Takze jednoznacne treba davat prilezitost tomu, kto reprezentovat chce a nie niekomu, kto pojde zadarmo na 3 tyzdnovy vylet do nejakej krajiny.
no nesúhlasil by som ... naša krajina je jedna z mála , ktorej hráči stále a spoľahlivo reprezentujú ... hráči iných krajín dokonca ani trenérovi nezdvihnú telefón ...
Ľubo Višňovský , ako si ho spomínal , ten sa zúčastnil na MS už X krát ...
Tomu by som nezazlieval nič ...
Vlastne by som nezazlieval nikomu nič , čo sa týka reprezentácie , pretože každý hráč , zo skúsenosti , čo môže , proste príde ... imho

Ako si spomenul Ameriku a Kanadu - to sú dve krajiny , ktorých najlepší hráči absolútne kašľú na MS ( mimo OH )
Je jasné , že si tam môžu dosadiť hráčov z nižších líg , ale pozri na našich , na našu krajinu , nemáme možnosti , kvalitu , prostriedky uspieť s takým týmom ...
Proste chuť reprezentovať väčšinou nestačí , potrebná je kvalita
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Reprezentovat nemaju chut ani z inych statov. Ja som to uz spominal je to pre nich nezaujimave neatraktivne naco pojde reprezentovat za par penazi a bude riskovat zranenie a potom nenastupi v NHL. Tieto MS nemaju uroven su tam druhotriedny hraci zo slabsich sutazi (na par vinimok z NHL) fanusikovia tiez nic moc z vinimkou domaceho tymu. Mozno v zamori nemaju ani sajnu jak dopadli MS.
Napísať odpoveď