MS v hokeji - Rusko 2007
na buduci rok v canade sa budu zapasy prispôsobovat nasim casom v europe a tz. ze sa budu hrat tie skorsie prve zapasy okolo siestej siedmej a tie druhe neskorsie okolo desiatej jedenastej...neni to este presne dohodnute s europskymi tv ale bude to takto nejak cca...urcite to nebude tak ako pri svetovom pohary ze som to pozeral o druhej v noci ...hovoril to dnes na stv rene fasel v priamom prenose
No nevravel somspanoo napísal:Ja viac fandim Kanade...Rusko je doma a ma silnu podporu a tim..su jasny favorit..ale Kanada sa neda len tak zastrasit..Pre mna su favoritmi Kanadania..ako Tim..a nie ako vyber dobrych hracov tak ako je to u Ruska
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
HardiKrishna
Light Star
Trener nebol zly , ale podla mna treba niekoho, kto vzbudzuje respekt a obdiv zaroven, ale nie Golonka, na to treba niekoho s vacsim IQ(bez urazky, urobil vela pre Slovensko resp CSSR , ale budme uprimny je to stale len jednoduchy hrac, v ziadnom pripade trener) Takeho Vinca Lukaca si tam viem celkom pekne predstavit , alebo Dariusa Rusnaka
viem o jednomHardiKrishna napísal:Trener nebol zly , ale podla mna treba niekoho, kto vzbudzuje respekt a obdiv zaroven, ale nie Golonka, na to treba niekoho s vacsim IQ(bez urazky, urobil vela pre Slovensko resp CSSR , ale budme uprimny je to stale len jednoduchy hrac, v ziadnom pripade trener) Takeho Vinca Lukaca si tam viem celkom pekne predstavit , alebo Dariusa Rusnaka
-
HardiKrishna
Light Star
Nic v zlom, ale my sme jedni hlupaci , ked by nieco podobne spravil niekto znasich tak to komentator ani nespomenie a my sa tu o tom ani nebavime, , cele MS pokial bolo mozne som odsledoval na CT2, tam to ani tak tragicky nebrali, len tupec z stv uz nemal o com hovorit, tak musel prave o tom .. resp vid golonka 1969, mozno politicky orientovany cin, ako to on v sucasnosti vysvetluje, co ak aj Malkin bol pobureny umiestnenim "dazdnika USA" v Cechac dalej no comment..lama2d napísal:Drzim Finom a Svedom. Vzdy sa mi pacil severansky hokej. Fini hraju krasne kombinacne a na to sa dobre pozera.
Rusi neboli zly, ale nepacilo sa mi ich sebavedomie, napriklad v zapase proti CZ ked jeden z Rusov (uz neviem kto to bol...) po streleni golu sa prisiel vysmiat superovej striedacke... No ale samozrejme nemozeme posudzovat cele muzstvo podla jedneho hraca... Kazdemu sa paci ine muzstvo, no a mne sa pacia Fini.
-
JohnFrusciante
Star
-
mastermind
VIP
Lukac? zartujes? ten alkoholik? ten chlastal uz pocas kariery a chlasta do teraz. Je mi az naprijemne ked pride do podniku a tam zacne tie svoje reci... je to sedliakHardiKrishna napísal:Trener nebol zly , ale podla mna treba niekoho, kto vzbudzuje respekt a obdiv zaroven, ale nie Golonka, na to treba niekoho s vacsim IQ(bez urazky, urobil vela pre Slovensko resp CSSR , ale budme uprimny je to stale len jednoduchy hrac, v ziadnom pripade trener) Takeho Vinca Lukaca si tam viem celkom pekne predstavit , alebo Dariusa Rusnaka
osobne si myslím, že postava reprezentačného trénera nieje až taká dôležitá ako vo funkcii klubového ...Mr.Henky napísal:V posledných rokoch vypadávajú Slováci so železnou parvidelnosťou v prvom štvrťfinálovom zápase. To sa snáď nenájde poriadny reprezentačný tréner?
Proti súčastnému trénerovi som nemal nič , ako som sledoval , vždy sa nájde niekto kto po piatich zápasov posielal trénera do .... Takých ľudí som sa vždy pýtal : " tak koho tam chceš ? "
Ale teraz začínam vôbec uvažovať , máme vôbec na to ? Sme schopní bojovať o medaily , sme takí kvalitný tým , že by sme vedeli uspieť so silnejšími súpermi ?
Začínam pochybovať , že sa to proste nedá
-
p4ra
Redeemer
Trener je velmi dolezita sucast muzstva. To je nepopieratelny fakt, ale nasa reprezentacia si za to moze sama, ze vypadavame.
Az moc sa spoliehame na NHL hviezdy, ale treba si uvedomit jednu vec, ze hviedzy, ako Satan, Bondra uz zacinaju mat svoje roky. Mali by sme zacat budovat novy kader, kt. bude stat na ludoch, akymi su Hossovci a Gaborik. Su to este mladi chalani odhodlani bojovat o medaily.
Osobne mam tazke srdce na takeho Luba Visnovskeho. Je mi jasne a dokazem pochopit (ostatne sam som hraval profesionalne lad. hokej), ked sa niekto zrani. Ale za poondiate 3 roky bol vzdy zraneny? Proste sa mi nechce verit, ze niekto si nechce uzit koniec sezony v narodnom drese a zahrat si jedny z najlepsich zapasov roka a jeden z najlepsich turnajov roka.
U slovenskych hracov je proste neochota reprezentovat, ci sa nam to paci alebo nie. Treba sa pozriet na taku Kanadu, Ameriku. Nehovorim, hrali za nich aj hviezdy, ale pozrite sa, co spravila taka Amerika. Dosadili tam chlapcov z nizsich lig, kt. maju volu a chut hrat a bolo to na nich vidiet.
Takze jednoznacne treba davat prilezitost tomu, kto reprezentovat chce a nie niekomu, kto pojde zadarmo na 3 tyzdnovy vylet do nejakej krajiny.
Az moc sa spoliehame na NHL hviezdy, ale treba si uvedomit jednu vec, ze hviedzy, ako Satan, Bondra uz zacinaju mat svoje roky. Mali by sme zacat budovat novy kader, kt. bude stat na ludoch, akymi su Hossovci a Gaborik. Su to este mladi chalani odhodlani bojovat o medaily.
Osobne mam tazke srdce na takeho Luba Visnovskeho. Je mi jasne a dokazem pochopit (ostatne sam som hraval profesionalne lad. hokej), ked sa niekto zrani. Ale za poondiate 3 roky bol vzdy zraneny? Proste sa mi nechce verit, ze niekto si nechce uzit koniec sezony v narodnom drese a zahrat si jedny z najlepsich zapasov roka a jeden z najlepsich turnajov roka.
U slovenskych hracov je proste neochota reprezentovat, ci sa nam to paci alebo nie. Treba sa pozriet na taku Kanadu, Ameriku. Nehovorim, hrali za nich aj hviezdy, ale pozrite sa, co spravila taka Amerika. Dosadili tam chlapcov z nizsich lig, kt. maju volu a chut hrat a bolo to na nich vidiet.
Takze jednoznacne treba davat prilezitost tomu, kto reprezentovat chce a nie niekomu, kto pojde zadarmo na 3 tyzdnovy vylet do nejakej krajiny.
-
hojko
Site Admin
Podla mna je Supler vyborny trener, jeden z najlepsich na slovensku (vratane Hossu a Filca), z mojho pohladu mu nie je co vycitat, azda jedina vec a to taka, ze nezobral na zaciatku druhej tretine po dvoch goloch Svedov oddychovy cas, aby upokojil situaciu a dohovoril hracom.
Ak by chcel niekto vidiet na lavicke Golonku, Sterbaka, Lukaca a podobne, tak sa na tom mozem len zasmiat. Boli to vyborni hraci, ale ako treneri by sa neuplatnili.
Ak by chcel niekto vidiet na lavicke Golonku, Sterbaka, Lukaca a podobne, tak sa na tom mozem len zasmiat. Boli to vyborni hraci, ale ako treneri by sa neuplatnili.
no nesúhlasil by som ... naša krajina je jedna z mála , ktorej hráči stále a spoľahlivo reprezentujú ... hráči iných krajín dokonca ani trenérovi nezdvihnú telefón ...p4ra napísal:U slovenskych hracov je proste neochota reprezentovat, ci sa nam to paci alebo nie. Treba sa pozriet na taku Kanadu, Ameriku. Nehovorim, hrali za nich aj hviezdy, ale pozrite sa, co spravila taka Amerika. Dosadili tam chlapcov z nizsich lig, kt. maju volu a chut hrat a bolo to na nich vidiet.
Ľubo Višňovský , ako si ho spomínal , ten sa zúčastnil na MS už X krát ...
Tomu by som nezazlieval nič ...
Vlastne by som nezazlieval nikomu nič , čo sa týka reprezentácie , pretože každý hráč , zo skúsenosti , čo môže , proste príde ... imho
Ako si spomenul Ameriku a Kanadu - to sú dve krajiny , ktorých najlepší hráči absolútne kašľú na MS ( mimo OH )
Je jasné , že si tam môžu dosadiť hráčov z nižších líg , ale pozri na našich , na našu krajinu , nemáme možnosti , kvalitu , prostriedky uspieť s takým týmom ...
Proste chuť reprezentovať väčšinou nestačí , potrebná je kvalita
Reprezentovat nemaju chut ani z inych statov. Ja som to uz spominal je to pre nich nezaujimave neatraktivne naco pojde reprezentovat za par penazi a bude riskovat zranenie a potom nenastupi v NHL. Tieto MS nemaju uroven su tam druhotriedny hraci zo slabsich sutazi (na par vinimok z NHL) fanusikovia tiez nic moc z vinimkou domaceho tymu. Mozno v zamori nemaju ani sajnu jak dopadli MS.