Americas Army Online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

tu mas dokument k serveru, aj ked si myslim ze v klientovi ktoreho tahas bude doc s navodom ;)
Prílohy
Getting Started With AA Server Manager.rar
(1.1 MiB) 51 stiahnutí
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

deblasco, mas uz 2.8.1? Hrame vecer? :)
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:deblasco, mas uz 2.8.1? Hrame vecer? :)
na to vezmi jed :o)
uz fcera som to stiahol aj nainstaloval aj vyskusal :)
niektore tie nove mapy sa mi pacili, ale nemam chut sa ist nechat zabijat kym ich spoznam :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

chalani: hravate to často, lebo by som s vami skúsil aj ja...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:chalani: hravate to často, lebo by som s vami skúsil aj ja...
no ja pomerne hej... a podla reakcie paru, mal kratsiu pauzu ale zda sa mi ze sa vnom o5 ozvala stara zavislost :D
takze aspon 3x do tyzdna si zadrvim... ak si xcel pocut nieco konkretne :D
2 hojko: ma napadlo ze nemusime blokovat IP zo sveta, proste si tam praskneme password ;)
lebo poznam par hracov napr z polska ktori by to dokazali ozivit... v zmysle zabavy... alebo sa to da skombinovat... aj pass aj IP check...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

zatial po veceroch drtim treningy :oops: Na buduci tyzden bude casu viac, zarvem sa do toho jak za starych gamecasov :D
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no tak do pol hodky ideme s parou na nejaky server...
kto ma chut, najde tu zachvilku IP na ktorej budeme...
btw, moj nick je nahodou tiez 'deblasco' a p4ra ma p4ra.sk
takze ak si nas pridate do battle buddies... ;) no necham to uz na vas ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nainstaloval som si to, trosku som sa zahral, len mam problem s treningom. Prvy a druhy bola pohoda, pri tretom mi robi problem raketomet, teda oba. Ak som dobre pocul, tak hovoril o tom, ze mam trafit bunker, lenze sa mi to nedari, resp. neviem po com presne strielat a tak nesplnim trening. Vie niekto co s tym???
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hojko napísal:Nainstaloval som si to, trosku som sa zahral, len mam problem s treningom. Prvy a druhy bola pohoda, pri tretom mi robi problem raketomet, teda oba. Ak som dobre pocul, tak hovoril o tom, ze mam trafit bunker, lenze sa mi to nedari, resp. neviem po com presne strielat a tak nesplnim trening. Vie niekto co s tym???
to iste som mal aj ja. vobec neviem, kam som mal strielat.trafil som taku vec najblizsiu ku mne, vyzeralo to ako camo-siet nad bunkrom. staci ak trafis jednym z tych 2 raketometov
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vsak prave, triafal som tu siet a zrazu, ze failed :(
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

hojko napísal:Vsak prave, triafal som tu siet a zrazu, ze failed :(
S granatometom musis prehodit tu prekazku a trafit terc. S dalsou zbranou zas trafit nejake cude o trosku dalej, mal by to byt tank, ale ja som to ako tank neidentifikoval. 2 strely mas cvicne s 3. sa musis trafit. S dalsou zbranou mas trafit bunker, taky zeleny. Odporucam mierit !mierne! nad ciel. Tiez som to robil asi na treti krat.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

toto nie je holubnik vojaci!
a do tela!!!
a opakovat trening!!!
tazko na cvicisku lahko na bojisku!!! :D

btw, hojko dufam ze mas marksmanship aspon na 35 bodov, inak ta nepusti na snipersky trening :) (advanced marksmanship) ;)
ja som trening robil asi 2 dni :D

2 p4ra: dude, sa ozvi ako dnes... kde :) vcera som do tretej rana drtil border :) islo mi spravil som si asi 2000expov :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Zakladny trening mam, aj prvy parasutistu, ten druhy mi pripada divny, ako keby padak vobec nereagoval na tlacitka co stlacam :D Hummera som rozbil, ale aspon som si spravil protitankovu raketu, takze pohoda.

Pripojil som sa na nejaky server, odohrla som jedno kolo. Ako novacika ma samozrejme zabili, ale prve pocity z hry su dost zmiesane. Podla toho ako vyzeral trening som ocakaval poriadnu takticku akciu. To com som videl vsak malo od toho daleko - sniperi kompili ako sa len dalo, ja som sa nevedomky rozbehol a bezal, ani neviem kam. Par krat som pocul po sebe strelbu, tak som sa skryl do domu, zrazu niekto pribehol a zastrelil ma :D Ked si to porovnam s Battlefield 2, tak BF2 ma rozhodne lepsiu atmosferu. Skusim este poobede zahrat na par serveroch, hlavne pozriet tie mapky, mozno som nenatrafil na dobru mapku.

Celkovo to vsak hodnotim ako nic moc, taky priemer ako Global Operations pre piatimi rokmi.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Haha, lamky! Trenujte! Dame spolocne takticky fight a hned zistite, o com je to. :)

deblasco, soldier, nemohol som vcera, vela prace okolo RuFF ROSE zase. :) Ale dnes vecer urcite nieco dame. Hooah!
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

2 hojko:
no predstav si ze sa pripojis na BF2 server a su tam lamy... ako si asi zahras? :) nic moc... budes mat fragov po milu jarmilu ale aj tak ta to nebude bavit...
je tazke najst dobry server kam chodia stabilni ludia, ktory tam idu pre zabavu, akciu...
ja to hravam uz pomerne dlho a aj tak sa mi stane nieco podobne ako tebe... proste nemam svoj den :)
na druhej strane, ak sa stretneme viaceri, ktori vedia hrat, to uz take jednoznacne nie je ako to dopadne... pretoze mas vela stylov ako a ciest kade sa daju tie mapy spravit :) ci uz s behom a flashmi alebo opatrne so snipermi alebo s granatmi, smokom a rushom... dolezite je aby boli ludia zohrani ak su... je to parada... a samozrejme je to skvele aj v tedy ak aj protivnici su zohrani a dokazu si zorganizovat dobre obranu :) ak najdem takyto server, vydrzim aj celu noc... lebo stratim pojem o case :) ...ale nebudem ti o tom hovorit, isto to poznas aj sam :)

2 p4ra: My mother was slow, but she was old! :D vitaj spat... jj dame, aj ked zajtra nrano musim skoro vstavat a cestujem, ale dame :)
...
este jedna vec... pre zaciatocnikov, cim jednoduchsia mapa tym skor ziskate navyky, krytia, seba a druhych atd atd... odporucam taky "bridge crossing" alebo obdobnu, rozlohou malu mapu, napr hospital alebo tak nejak... :)
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

suhlasim s deblascom:)

no nemam sice cas kazdy vecer ale ak by ste rozbiehali daky server dajte vediet, rad sa pripojim, pripadne aj fin. pomozem ak to bude nutne:)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

deblasco, zijes? Kedy hrame? Nevidel som ta na ICQ nepamatam.
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

možem sa spýtať ako sa zbieraju skusenosti aby sa mi zvyšoval honor,pretože to hrávam a stále som na 10.pls
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Bodmi v score. Musis zabijat vela, nesmies umierat, nesmies zabijat svojich, tvoj team musi vyhravat.
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

díky moc a ono sa to ako zarátava do toho ked sa odpojím alebo počas hrania?????
Napísať odpoveď