Americas Army Online
tu mas dokument k serveru, aj ked si myslim ze v klientovi ktoreho tahas bude doc s navodom 
- Prílohy
-
- Getting Started With AA Server Manager.rar
- (1.1 MiB) 51 stiahnutí
no ja pomerne hej... a podla reakcie paru, mal kratsiu pauzu ale zda sa mi ze sa vnom o5 ozvala stara zavislostLord_3D napísal:chalani: hravate to často, lebo by som s vami skúsil aj ja...
takze aspon 3x do tyzdna si zadrvim... ak si xcel pocut nieco konkretne
2 hojko: ma napadlo ze nemusime blokovat IP zo sveta, proste si tam praskneme password
lebo poznam par hracov napr z polska ktori by to dokazali ozivit... v zmysle zabavy... alebo sa to da skombinovat... aj pass aj IP check...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nainstaloval som si to, trosku som sa zahral, len mam problem s treningom. Prvy a druhy bola pohoda, pri tretom mi robi problem raketomet, teda oba. Ak som dobre pocul, tak hovoril o tom, ze mam trafit bunker, lenze sa mi to nedari, resp. neviem po com presne strielat a tak nesplnim trening. Vie niekto co s tym???
to iste som mal aj ja. vobec neviem, kam som mal strielat.trafil som taku vec najblizsiu ku mne, vyzeralo to ako camo-siet nad bunkrom. staci ak trafis jednym z tych 2 raketometovhojko napísal:Nainstaloval som si to, trosku som sa zahral, len mam problem s treningom. Prvy a druhy bola pohoda, pri tretom mi robi problem raketomet, teda oba. Ak som dobre pocul, tak hovoril o tom, ze mam trafit bunker, lenze sa mi to nedari, resp. neviem po com presne strielat a tak nesplnim trening. Vie niekto co s tym???
-
kukiak
Addict
S granatometom musis prehodit tu prekazku a trafit terc. S dalsou zbranou zas trafit nejake cude o trosku dalej, mal by to byt tank, ale ja som to ako tank neidentifikoval. 2 strely mas cvicne s 3. sa musis trafit. S dalsou zbranou mas trafit bunker, taky zeleny. Odporucam mierit !mierne! nad ciel. Tiez som to robil asi na treti krat.hojko napísal:Vsak prave, triafal som tu siet a zrazu, ze failed
toto nie je holubnik vojaci!
a do tela!!!
a opakovat trening!!!
tazko na cvicisku lahko na bojisku!!!
btw, hojko dufam ze mas marksmanship aspon na 35 bodov, inak ta nepusti na snipersky trening
(advanced marksmanship) 
ja som trening robil asi 2 dni
2 p4ra: dude, sa ozvi ako dnes... kde
vcera som do tretej rana drtil border
islo mi spravil som si asi 2000expov 
a do tela!!!
a opakovat trening!!!
tazko na cvicisku lahko na bojisku!!!
btw, hojko dufam ze mas marksmanship aspon na 35 bodov, inak ta nepusti na snipersky trening
ja som trening robil asi 2 dni
2 p4ra: dude, sa ozvi ako dnes... kde
-
hojko
Site Admin
Zakladny trening mam, aj prvy parasutistu, ten druhy mi pripada divny, ako keby padak vobec nereagoval na tlacitka co stlacam
Hummera som rozbil, ale aspon som si spravil protitankovu raketu, takze pohoda.
Pripojil som sa na nejaky server, odohrla som jedno kolo. Ako novacika ma samozrejme zabili, ale prve pocity z hry su dost zmiesane. Podla toho ako vyzeral trening som ocakaval poriadnu takticku akciu. To com som videl vsak malo od toho daleko - sniperi kompili ako sa len dalo, ja som sa nevedomky rozbehol a bezal, ani neviem kam. Par krat som pocul po sebe strelbu, tak som sa skryl do domu, zrazu niekto pribehol a zastrelil ma
Ked si to porovnam s Battlefield 2, tak BF2 ma rozhodne lepsiu atmosferu. Skusim este poobede zahrat na par serveroch, hlavne pozriet tie mapky, mozno som nenatrafil na dobru mapku.
Celkovo to vsak hodnotim ako nic moc, taky priemer ako Global Operations pre piatimi rokmi.
Pripojil som sa na nejaky server, odohrla som jedno kolo. Ako novacika ma samozrejme zabili, ale prve pocity z hry su dost zmiesane. Podla toho ako vyzeral trening som ocakaval poriadnu takticku akciu. To com som videl vsak malo od toho daleko - sniperi kompili ako sa len dalo, ja som sa nevedomky rozbehol a bezal, ani neviem kam. Par krat som pocul po sebe strelbu, tak som sa skryl do domu, zrazu niekto pribehol a zastrelil ma
Celkovo to vsak hodnotim ako nic moc, taky priemer ako Global Operations pre piatimi rokmi.
2 hojko:
no predstav si ze sa pripojis na BF2 server a su tam lamy... ako si asi zahras?
nic moc... budes mat fragov po milu jarmilu ale aj tak ta to nebude bavit...
je tazke najst dobry server kam chodia stabilni ludia, ktory tam idu pre zabavu, akciu...
ja to hravam uz pomerne dlho a aj tak sa mi stane nieco podobne ako tebe... proste nemam svoj den
na druhej strane, ak sa stretneme viaceri, ktori vedia hrat, to uz take jednoznacne nie je ako to dopadne... pretoze mas vela stylov ako a ciest kade sa daju tie mapy spravit
ci uz s behom a flashmi alebo opatrne so snipermi alebo s granatmi, smokom a rushom... dolezite je aby boli ludia zohrani ak su... je to parada... a samozrejme je to skvele aj v tedy ak aj protivnici su zohrani a dokazu si zorganizovat dobre obranu
ak najdem takyto server, vydrzim aj celu noc... lebo stratim pojem o case
...ale nebudem ti o tom hovorit, isto to poznas aj sam 
2 p4ra: My mother was slow, but she was old!
vitaj spat... jj dame, aj ked zajtra nrano musim skoro vstavat a cestujem, ale dame 
...
este jedna vec... pre zaciatocnikov, cim jednoduchsia mapa tym skor ziskate navyky, krytia, seba a druhych atd atd... odporucam taky "bridge crossing" alebo obdobnu, rozlohou malu mapu, napr hospital alebo tak nejak...
no predstav si ze sa pripojis na BF2 server a su tam lamy... ako si asi zahras?
je tazke najst dobry server kam chodia stabilni ludia, ktory tam idu pre zabavu, akciu...
ja to hravam uz pomerne dlho a aj tak sa mi stane nieco podobne ako tebe... proste nemam svoj den
na druhej strane, ak sa stretneme viaceri, ktori vedia hrat, to uz take jednoznacne nie je ako to dopadne... pretoze mas vela stylov ako a ciest kade sa daju tie mapy spravit
2 p4ra: My mother was slow, but she was old!
...
este jedna vec... pre zaciatocnikov, cim jednoduchsia mapa tym skor ziskate navyky, krytia, seba a druhych atd atd... odporucam taky "bridge crossing" alebo obdobnu, rozlohou malu mapu, napr hospital alebo tak nejak...
-
woundgiver
Light Star