POKEC.SK
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze to bolo mienene na ten datum poziadavky a preto bola reakcia ze asi pouziva b-force, lebo potrebuje mrte vela casu, aby od zleho pokusu mohol skusit dalsich XY pokusov ;o)...to len pre pochopenie vtipu friska...fruxo napísal:po urcitych zlych pokusoch sa ti prihlasovanie zablokuje... takze s brute force si moze piskat
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
aha, no ked to bolo myslene ako vtip tak potom pardoonuplink napísal:myslim ze to bolo mienene na ten datum poziadavky a preto bola reakcia ze asi pouziva b-force, lebo potrebuje mrte vela casu, aby od zleho pokusu mohol skusit dalsich XY pokusov ;o)...to len pre pochopenie vtipu friska...
-
midnight_man
Guru
all
keylogery idu
automaticky ulozi a posle to co napises do okienka s password
setk ookienka s heslo maju svoju specifikaciu a ked si nastavis aby ti posielalo udaje s tych okienok tak ti ich posle..problem je ze keyloger odhali firewall alebo daky program na udrzbu PC... 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
mozme to spravit 2 sposobmi... poslat dotycnemu keylogger ukryty v nejakom .exe subore ktory nam potom uploadne na ftp "tuknute" klavesy alebo spravime kopiu stranky pokec len s tym ze ked sa prihlasis tak sa automaticky zapise login a heslo a dotycny ani o tom nebude vediet ...schw33k napísal:nečakal som , ale prišla situácia , potreboval by som zistiť jedno heslo ...
ak sa v tom niekto , čo i len trochu vyzná , budem veľmi vďačný za odpoveď sem , prípadne SS
thx
stranka by bola napr. www.pokec2.nieco.sk
btw ta kopia stranky neni rucne robena... je to script ktory zoberie z www.pokec.sk tu stranku len ked sa prihlasuje zapise login a heslo... (neda sa to zistit ze je to fake)
Vie niekto tu stranku vytvorit pls? strasne to potrebujem..nexcem ziadne only naked baby ...niekto ziskal moju fotku a vystavuje ju....preto chcem podniknut tieto nevyhnutne kroky
pls je ta stranka vyrobena? alebo ju niekto vyroby ? budem vam vdacny...alebo by mi postacil mail txt aby som tej dotycnej osobe poslal...diky vopred
heslo na pokec
vie mi niekto poradit ako ziskat heslo do pokecu?
mam podozrenie ze ma frajerka podvadza... potrebujem heslo k nicku.
pokusal som sa napisat adminovi ten mi poziadavku zamietol / statene heslo/ napisal ze uzivatel sa po 3 dnoch prihlasil . keby sa spon tyzdne nie tak heslo uz mam ..vie niekto poradit ako .... poznam jej IP v PC, nick no heslo nie ....
pokusal som sa napisat adminovi ten mi poziadavku zamietol / statene heslo/ napisal ze uzivatel sa po 3 dnoch prihlasil . keby sa spon tyzdne nie tak heslo uz mam ..vie niekto poradit ako .... poznam jej IP v PC, nick no heslo nie ....
keylogger? Nejakeho kamarata si neskusal nahuckat nato nech ju sleduje? Ja by som do toho siel, stealth mam rad ...
heslo nijako inak zial nedostanes..ibazeby si sa nabural do jej oficialneho mailu (co ma aj na azete)
//to sledovanie mi btw pripada dost hnusne, ale ked to chce vediet
//tomasko: nevies v akej je situacii, tak nemozes takto vraviet
heslo nijako inak zial nedostanes..ibazeby si sa nabural do jej oficialneho mailu (co ma aj na azete)
//to sledovanie mi btw pripada dost hnusne, ale ked to chce vediet
//tomasko: nevies v akej je situacii, tak nemozes takto vraviet
-
DeLonge666
Novice
jednonacne keylogger, ja som spokojny s ardamaxom, ma to aj diaolkovu instalaciu kde nainfikujes nejaky subor a hned po otvoreni sa spusti kratka samoinstalacia v pozadi, je to skryte v procesoch, nenajdes to ani v nainstalovanych programoch v ovladacich panelch..a co sa tyka brutusu a spol, uz to daaaaaaavno nefunguje, mne sa stalo ze som skusal aj wordattack a nedal som ziadne ine slovo, len moje prave heslo a aj tak to nefungovalo...na poste mi to este slo pred par rokmi, teraz som neskusal..ale mam taky dojem ze na pokeci to na 99,9% fakt nepojde, to jedine zeby si tipoval tie slova sam bez brutusu
alebo som to blbo nakonfiguroval, ale myslim ze az taky magor nie som 
Re: heslo na pokec
neporadim ti z hackerskej ale psychologickej stranky, nesleduj ju, takcitak aj ked tam nieco najdes, len ti to ublizi, presiel som si cez to a viem o com hovoris no radim ti z vlastnych skusenosti, nechaj to plavat..rimeon napísal:vie mi niekto poradit ako ziskat heslo do pokecu?