POKEC.SK

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

heh, no tak to je aj trosku pravda :) ale islo len o to, ze som tym chcel aj povedat, ze taketo spravanie fakt neznasam. no ale to uz offtopic asi...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

chcem ti len povedat ze keyloggeri nejdu...proste aj ked chodi na pokec heslo mi neposle.....kedysi bol pokec jednoduchy....teraz je dost ale dost zlozity
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

-=wolf=- napísal:chcem ti len povedat ze keyloggeri nejdu...proste aj ked chodi na pokec heslo mi neposle.....kedysi bol pokec jednoduchy....teraz je dost ale dost zlozity
mylis sa :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

zuzkazuzka napísal:ono to už veľmi súrne asi nie je, keďže post je ešte z októbra minulého roka... :D
Možno to skúša pomocou brutal force :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Frikso napísal:Možno to skúša pomocou brutal force :D
po urcitych zlych pokusoch sa ti prihlasovanie zablokuje... takze s brute force si moze piskat :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fruxo napísal:po urcitych zlych pokusoch sa ti prihlasovanie zablokuje... takze s brute force si moze piskat :)
myslim ze to bolo mienene na ten datum poziadavky a preto bola reakcia ze asi pouziva b-force, lebo potrebuje mrte vela casu, aby od zleho pokusu mohol skusit dalsich XY pokusov ;o)...to len pre pochopenie vtipu friska...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

uplink napísal:myslim ze to bolo mienene na ten datum poziadavky a preto bola reakcia ze asi pouziva b-force, lebo potrebuje mrte vela casu, aby od zleho pokusu mohol skusit dalsich XY pokusov ;o)...to len pre pochopenie vtipu friska...
aha, no ked to bolo myslene ako vtip tak potom pardoon :) ... ale aspon bude vediet ze s bruferoce nic nespravi
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

fruxo napísal:mylis sa :)
mam ti poslat logy :wink:
Preetro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Preetro »

-=wolf=- napísal:mam ti poslat logy :wink:
Posli, alebo zverejni :aasmile11: , inak ti neuverim :P .
:new02:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

keylogery idu :) automaticky ulozi a posle to co napises do okienka s password :) setk ookienka s heslo maju svoju specifikaciu a ked si nastavis aby ti posielalo udaje s tych okienok tak ti ich posle..problem je ze keyloger odhali firewall alebo daky program na udrzbu PC... :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nečakal som , ale prišla situácia , potreboval by som zistiť jedno heslo ...

ak sa v tom niekto , čo i len trochu vyzná , budem veľmi vďačný za odpoveď sem , prípadne SS

thx
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

schw33k napísal:nečakal som , ale prišla situácia , potreboval by som zistiť jedno heslo ...

ak sa v tom niekto , čo i len trochu vyzná , budem veľmi vďačný za odpoveď sem , prípadne SS

thx
mozme to spravit 2 sposobmi... poslat dotycnemu keylogger ukryty v nejakom .exe subore ktory nam potom uploadne na ftp "tuknute" klavesy alebo spravime kopiu stranky pokec len s tym ze ked sa prihlasis tak sa automaticky zapise login a heslo a dotycny ani o tom nebude vediet ...

stranka by bola napr. www.pokec2.nieco.sk

btw ta kopia stranky neni rucne robena... je to script ktory zoberie z www.pokec.sk tu stranku len ked sa prihlasuje zapise login a heslo... (neda sa to zistit ze je to fake) :)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Vie niekto tu stranku vytvorit pls? strasne to potrebujem..nexcem ziadne only naked baby ...niekto ziskal moju fotku a vystavuje ju....preto chcem podniknut tieto nevyhnutne kroky :D pls je ta stranka vyrobena? alebo ju niekto vyroby ? budem vam vdacny...alebo by mi postacil mail txt aby som tej dotycnej osobe poslal...diky vopred
rimeon
Novice
Novice

heslo na pokec

Príspevok od používateľa rimeon »

vie mi niekto poradit ako ziskat heslo do pokecu?
mam podozrenie ze ma frajerka podvadza... potrebujem heslo k nicku.
pokusal som sa napisat adminovi ten mi poziadavku zamietol / statene heslo/ napisal ze uzivatel sa po 3 dnoch prihlasil . keby sa spon tyzdne nie tak heslo uz mam ..vie niekto poradit ako .... poznam jej IP v PC, nick no heslo nie ....
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

keylogger? Nejakeho kamarata si neskusal nahuckat nato nech ju sleduje? Ja by som do toho siel, stealth mam rad ... :P
heslo nijako inak zial nedostanes..ibazeby si sa nabural do jej oficialneho mailu (co ma aj na azete)
//to sledovanie mi btw pripada dost hnusne, ale ked to chce vediet :)
//tomasko: nevies v akej je situacii, tak nemozes takto vraviet ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

bohuzial,
to, ze mas podozrenie je smutne, lebo jej neveris

a heslo sa neda len tak zistit a na hojku nepochodis
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

imho keby sa ti podarilo dostat ju na pokec na svojom kompe s keyloggerom tak je to ideal. Alebo aaspon na nejaky iny mailserver, online hru a pod. kde je pravdepodobne ze ma to iste heslo.
DeLonge666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DeLonge666 »

jednonacne keylogger, ja som spokojny s ardamaxom, ma to aj diaolkovu instalaciu kde nainfikujes nejaky subor a hned po otvoreni sa spusti kratka samoinstalacia v pozadi, je to skryte v procesoch, nenajdes to ani v nainstalovanych programoch v ovladacich panelch..a co sa tyka brutusu a spol, uz to daaaaaaavno nefunguje, mne sa stalo ze som skusal aj wordattack a nedal som ziadne ine slovo, len moje prave heslo a aj tak to nefungovalo...na poste mi to este slo pred par rokmi, teraz som neskusal..ale mam taky dojem ze na pokeci to na 99,9% fakt nepojde, to jedine zeby si tipoval tie slova sam bez brutusu :D alebo som to blbo nakonfiguroval, ale myslim ze az taky magor nie som :D
Blade800
Light Expert
Light Expert

Re: heslo na pokec

Príspevok od používateľa Blade800 »

rimeon napísal:vie mi niekto poradit ako ziskat heslo do pokecu?
mam podozrenie ze ma frajerka podvadza... potrebujem heslo k nicku.
pokusal som sa napisat adminovi ten mi poziadavku zamietol / statene heslo/ napisal ze uzivatel sa po 3 dnoch prihlasil . keby sa spon tyzdne nie tak heslo uz mam ..vie niekto poradit ako .... poznam jej IP v PC, nick no heslo nie ....
neporadim ti z hackerskej ale psychologickej stranky, nesleduj ju, takcitak aj ked tam nieco najdes, len ti to ublizi, presiel som si cez to a viem o com hovoris no radim ti z vlastnych skusenosti, nechaj to plavat..
Napísať odpoveď