Neprehanam, sam si napisal, ze Cesi su o 10rokov dopredu.Norick98 napísal:tak tvoj kamos asi pekne keca, jak mozu mat strelbu nulovu ked vyhrali titul => zrejme dali najviac golova neprehanaj a neporovnavaj s ceskom, cesi su o 10rokov popredu oproti nam, to jak keby si porovnaval cesky a slovensky futbal.
Florbal
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
-
MasterSvegga***
Light Expert
neviem ci to tu uz bolo, ale je tu niekto okrem mna, komu sa hokejka omnoho lepsie ovlada jednou ako dvoma rukami?
okrem strelby samozrejme... spoluhraci po mne pozeraju ako keby som bol vadny, ale mne to vyhovuje viac... inak nie je tu niekto blizko GA, ze by sme si zahrali, my sme skor taki nadsenci ako normalni hraci 
-
mirak2
Hardcore addict
podla toho pri akej cinnosti podla toho je lepsie jednou rukou alebo oboma...klucky pomedzi hracov asi jednou rukou robit nebudesades napísal:neviem ci to tu uz bolo, ale je tu niekto okrem mna, komu sa hokejka omnoho lepsie ovlada jednou ako dvoma rukami?okrem strelby samozrejme... spoluhraci po mne pozeraju ako keby som bol vadny, ale mne to vyhovuje viac... inak nie je tu niekto blizko GA, ze by sme si zahrali, my sme skor taki nadsenci ako normalni hraci
-
mirak2
Hardcore addict
to sa asi ani nenaucis, aj ked na hokejbale ja uz take viem, ale uz davno nehram medzi 12 rocnymi detmi, kde si mozem dovolit take finty...btw by som chcel vidiet ako robis slalom jednou rukou pomedzi superovych hracov...sice mozem pozret na telesnu zopar takych mame..
hraj oboma rukami a bude sa dat na to lepsie pozerat a skor vycibris techniku (kraviny trepem, nevadi)
hraj oboma rukami a bude sa dat na to lepsie pozerat a skor vycibris techniku (kraviny trepem, nevadi)
normalne idem, hokejka v jednej ruke, druhu mam od tela a odtlacam nou protihracov, alebo udrziavam stabilitu a podobne. ale jasne, ze ked preberam prihravku alebo nahravam, tak obomamirak2 napísal:to sa asi ani nenaucis, aj ked na hokejbale ja uz take viem, ale uz davno nehram medzi 12 rocnymi detmi, kde si mozem dovolit take finty...btw by som chcel vidiet ako robis slalom jednou rukou pomedzi superovych hracov...sice mozem pozret na telesnu zopar takych mame..
-
mirak2
Hardcore addict
hm dneska turnaj ZS a SS vo florbale, konecne som pocitil tie stupidne pravidla na vlastnej kozi..ale dva krat rozhodca nevidel moj laket v tvari supera
- nikto mi nepovedal ze kratasy su povinne, skoro mi nedovolili hrat v sustakoch
- v malom brankovisku sa nehra, hm take ja nepoznam, moja obetavost bola ocenena trestnym strielanim
- ale jedna vec bola zajimava: v oslabeni sme hrali lepsie ako v plnom pocte
sme nedostali ani jeden gol v oslabeni a to sme hrali asi 5 krat oslabeni, z toho raz 3vs5
som velmi zvedavy kedy mi hrabne a budem hrat tento teply sport profesionalne..
- nikto mi nepovedal ze kratasy su povinne, skoro mi nedovolili hrat v sustakoch
- v malom brankovisku sa nehra, hm take ja nepoznam, moja obetavost bola ocenena trestnym strielanim
- ale jedna vec bola zajimava: v oslabeni sme hrali lepsie ako v plnom pocte
som velmi zvedavy kedy mi hrabne a budem hrat tento teply sport profesionalne..
-
will.i.am
Darca
Uz to hram asi pol roka a chcel by som si kupit konecne vlastnu hokejku. Aku by ste mi odporucili?
Cena by mala byt max. 1500
mne sa pozdava tato
aj vzhladom, aj vlastnostami...
alebo viete o niecom lepsom. v tom obchode som nenasiel inu co by sa mi viac pozdavala.. a v kamennych obchodoch som videl len v InterSporte a tam ani velky vyber nemaju...
Popripade poradte nejaky obchod v KE kde maju vyber a vedia aj poradit
Cena by mala byt max. 1500
mne sa pozdava tato
aj vzhladom, aj vlastnostami...
alebo viete o niecom lepsom. v tom obchode som nenasiel inu co by sa mi viac pozdavala.. a v kamennych obchodoch som videl len v InterSporte a tam ani velky vyber nemaju...
Popripade poradte nejaky obchod v KE kde maju vyber a vedia aj poradit