niekto tu napisal ,, toto je zrkadlo nasej spolocnosti" a mal ciastocne pravdu, to ze mladez uz nema co robit nasvecuje aj taketo zabavky, palenie zivej macky, pastovanie zivej macky, ustvanie zivej macky atd... Preco ? mladez potrebuje zabavu.
Napada ma ci za takymto spravanim nestoja aj niektore hry ??? Neviem presny nazov hry, no viem ze hrdina chodi po meste a moze bit co chce palit co chce mlatit ludi zapalovat ich , macky psov ( nie je to GTA) hlavou ulohou tejto hry je vykonat co najvacsie zlo a to na ludoch, zvieratach atd. Myslime si ze to na nas nevplyva ale u cloveka je to asi tak, ze ked nieco neciti tak si mysli ze to nemoze byt pravda. V nasej mestskej casti ziju deti 13-15 rocne, ktore videli americky ,, amatersky" film Jackess. Dom mam pri ihrisku a kedze som videl tuto sialenu debilinu, tak som ich sledoval co robia deti mali digitalnu video kameru a natacali sa. Ked som ich sledoval tak sa rozbehli z jednej strany ihriska a v rychlosti sa hodili na plot

, dalej jednemu spravili zo slipov tangace a dalej uz neviem. Viem len to ze si navzajom ublizovali a nerobilo im problem hadzat po sebe kamene, smiali sa to je SRANDA. Aj ked som sa zasmial ale v duchu som bol prekvapeny

ci su vobec OK. Ja to vsak nemozem zmenit, no mozem zmenit svoje deti ( ak budem mat). Je to vecou vychovy a rodicou co dovoluju detom ako ich vychovavaju a ci vedia co robia. Ja som od malicka bol vychovavany k laske k ludom a zvieratam preto si kazde zviera vazim no skoro okrem zurivych psov a mysi
Rodicia vysielaju do spolocnosti deti ktore si nasli inu zabavku uz nemaju cas na futbal, voleybal, florbal , basektbal. Doba pokrocila maju internet, hry, PC , filmy a ked su vonka spravia vsetko aby sa dokazali zabavit a byt hrdinami.

Ja neviem ci sa to zmeni a ci vobec to nespeje len k horsiemu, ale taketo nevychovane decka by som strcil na rok do diagnostickeho centra na prevychovu