Päsťami bili obesenú mačku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Sheep napísal:mozno si to vysvetlujes tym ze profesionalne nie je rovnocenny ale inak hej...neviem preco by som mal povazovat macku za nizsieho alebo menejcenneho zivocicha len preto ze nevie rozpravat alebo robit veci ktore ludia ano....

- btw: snaz sa zit tak aby si sa v zivote nudil najmenej :wink:
lebo je menejcenný , keby nie , húrky by boli z Teba
btw mne nemusíš radiť , ja viem ako mám žiť :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sheep napísal:neviem preco by som mal povazovat macku za nizsieho alebo menejcenneho zivocicha len preto ze nevie rozpravat alebo robit veci ktore ludia ano...
no ak takto uvazujes tak uz bud aj ty spravodlivy a aplikuj toto na kazde zviera. a teraz ruku na srdce nikdy si nezabil pavuka sposobom ze si mu odtrhol vsetky nohy? muchu ze si jej jedno kridlo odtrhol motyla ze si sa mu chytil kridla a uz chudak nevzlietol? WTF? kde to zijeme??
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

napr : clovek ( konkretne ten co teraz podrezal to hrdlo tej pani ) Tak ten by mal byt nalezite potrestany !!! a teraz si vyberte macka VS clovek
Macka taketo zverstva nerobi !
Takze niekto tu pisal ze by si vybral cloveka bez mihnutia oka !! no ja osobne by som ho mikal dost ...

edit P3Bo ale nieje :wink: ak by bola tak hojko asi ani nieje :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

R1k1nko napísal:napr : clovek ( konkretne ten co teraz podrezal to hrdlo tej pani ) Tak ten by mal byt nalezite potrestany !!! a teraz si vyberte macka VS clovek
Macka taketo zverstva nerobi !
Takze niekto tu pisal ze by si vybral cloveka bez mihnutia oka !! no ja osobne by som ho mikal dost ...
Potravinovy retazec ti nic nehovori ...ak by bola mačka navrchu tak by to robila to si piš .Môj názor je takýto ľudia by svoje postavenie mali využívať ale nie zneužívať áno vypaľoval som mraveniská a odkrúcal mravčekom hlavičky ....robia to však ľudia do určitého veku - deti ....ak to robia potom keď dospejú je to choré ale pokiaľ to je este v takomto veku dá sa povedať že je to v rámci noriem ....čo by ste spravili tým deťom ? to isté ? či čo nechápem ....
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vendo napísal:no ak takto uvazujes tak uz bud aj ty spravodlivy a aplikuj toto na kazde zviera. a teraz ruku na srdce nikdy si nezabil pavuka sposobom ze si mu odtrhol vsetky nohy? muchu ze si jej jedno kridlo odtrhol motyla ze si sa mu chytil kridla a uz chudak nevzlietol? WTF? kde to zijeme??
no ked ti mam pravdu az tak som sa nikdy nenudil aby som musel pavukom osekavat nohy, motyla som raz chytil ale potom mi z ruky odletel takze ok, skusal som to viac krat ale uz potom sa mi to nepodarilo, muchy nemam rad ale nezabijam ich uz len z toho dovodu ze sa mi nechce behat po izbe s mucholapkou :lol: otvorim okno a ona vyleti

a este by som podotkol ze nie kazdy zivy oragnizmus je zviera...myslim ze mucha je menejcenna ako macka alebo clovek pretoze u hmyzu sa neposudzuju dusevne hodnoty u maciek, psov a obycajne inych doomacich zvierat sa dusevne hodnoty posudzuju a o tych si myslim ze rovnocenne su ludmi uz len z toho dovodu ze chovame macky pre radost nie preto aby sme ich zjedli na veceru...
- muchy, pavuky a iny hmyz alebo potkany alebo ryby ziju ciste biologicky...a vela druhov hymzu je povazovanych za skodcov...
schw33k napísal:lebo je menejcenný , keby nie , húrky by boli z Teba
btw mne nemusíš radiť , ja viem ako mám žiť :wink:
vysveli mi tvoj nazor preco si to myslis :wink:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Pravdu povedia, moc ma to neprekvapuje, Isty clovek mi hovoril ze na portali ceknito.sk bolo zverejnene video ako njaky magori pilia macku motorovkou :roll: A dnesna mladez, ktorou som aj ja sucastou urobi hocjaku blbost len pre to aby sa nieco natocilo a aby sa ludia mali nad cim pohorsovat or smiat, aj ked toto mi moc smiesne nepride, nibrz vobec :?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Sheep napísal:vysveli mi tvoj nazor preco si to myslis :wink:
Asi to myslel tak, ze keby bol ludsky zivot rovnocenny ako zvieraci, tak by sa kludne mohli robit potraviny z ludskeho mesa ...
Sheep
Addict
Addict

miki690 napísal:Asi to myslel tak, ze keby bol ludsky zivot rovnocenny ako zvieraci, tak by sa kludne mohli robit potraviny z ludskeho mesa ...
no ale neviem ani otom ze by sa robili potraviny z maciek, navyse som rovno v prispevku poznamenal ze sa bavime o domacich zvieratach nie hospodarskych alebo nejakych inych zivocichoch
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sheep napísal:a este by som podotkol ze nie kazdy zivy oragnizmus je zviera...myslim ze mucha je menejcenna ako macka alebo clovek pretoze u hmyzu sa neposudzuju dusevne hodnoty u maciek, psov a obycajne inych doomacich zvierat sa dusevne hodnoty posudzuju a o tych si myslim ze rovnocenne su ludmi uz len z toho dovodu ze chovame macky pre radost nie preto aby sme ich zjedli na veceru
aha potom kto ma vlastne pravo rozhodovat ake zviera je menejcennejsie??
inac neviem ako ty ale ja si myslim ze KAZDE zviera je zviera ktore sa riadi pudmi ci to je pes ci to je osa ci kon ci ryba :roll:
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

Chuda..podla mna ju utyrali oni lebo kebyze ju najdu na ceste zrazenu, tak to maca vyzera inak. sak by ju ani na spagat nezavesili. ja by som im ju dal vecer do postele a by sa hned videlo aki su to velky hrdinovia.
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

flasho napísal:Chuda..podla mna ju utyrali oni lebo kebyze ju najdu na ceste zrazenu, tak to maca vyzera inak. sak by ju ani na spagat nezavesili. ja by som im ju dal vecer do postele a by sa hned videlo aki su to velky hrdinovia.
To nemozes vediet, ci ju zrazilo auto alebo nie, video je v zlej kvalite, cize tam nic nieje poriadne vidno. kludne mohla ostat macka v celku ... davnejsie som nasiel zrazenu macku pred nasim dvorom a akurat mala vyplestene oci, inac bolo telo v jednom celku ... cize kludne mohli zavesit aj zrazenu macku ...
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? niekto tu napisal ,, toto je zrkadlo nasej spolocnosti" a mal ciastocne pravdu, to ze mladez uz nema co robit nasvecuje aj taketo zabavky, palenie zivej macky, pastovanie zivej macky, ustvanie zivej macky atd... Preco ? mladez potrebuje zabavu.
Napada ma ci za takymto spravanim nestoja aj niektore hry ??? Neviem presny nazov hry, no viem ze hrdina chodi po meste a moze bit co chce palit co chce mlatit ludi zapalovat ich , macky psov ( nie je to GTA) hlavou ulohou tejto hry je vykonat co najvacsie zlo a to na ludoch, zvieratach atd. Myslime si ze to na nas nevplyva ale u cloveka je to asi tak, ze ked nieco neciti tak si mysli ze to nemoze byt pravda. V nasej mestskej casti ziju deti 13-15 rocne, ktore videli americky ,, amatersky" film Jackess. Dom mam pri ihrisku a kedze som videl tuto sialenu debilinu, tak som ich sledoval co robia deti mali digitalnu video kameru a natacali sa. Ked som ich sledoval tak sa rozbehli z jednej strany ihriska a v rychlosti sa hodili na plot :lol: , dalej jednemu spravili zo slipov tangace a dalej uz neviem. Viem len to ze si navzajom ublizovali a nerobilo im problem hadzat po sebe kamene, smiali sa to je SRANDA. Aj ked som sa zasmial ale v duchu som bol prekvapeny :shock: ci su vobec OK. Ja to vsak nemozem zmenit, no mozem zmenit svoje deti ( ak budem mat). Je to vecou vychovy a rodicou co dovoluju detom ako ich vychovavaju a ci vedia co robia. Ja som od malicka bol vychovavany k laske k ludom a zvieratam preto si kazde zviera vazim no skoro okrem zurivych psov a mysi :x
Rodicia vysielaju do spolocnosti deti ktore si nasli inu zabavku uz nemaju cas na futbal, voleybal, florbal , basektbal. Doba pokrocila maju internet, hry, PC , filmy a ked su vonka spravia vsetko aby sa dokazali zabavit a byt hrdinami. :? Ja neviem ci sa to zmeni a ci vobec to nespeje len k horsiemu, ale taketo nevychovane decka by som strcil na rok do diagnostickeho centra na prevychovu
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

lol to je výsmech keď toto Bleskovky dávaju na titulky :lol: :lol: :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ale p4ra prosim ta. tu demagogiu si odpust. Ako ty mozes vediet kolko casu som travil vonku. Ako chlapec som bol vonku stale, ked to len slo, no ani raz som sa neznizil k nicomu takemu ako utopenie macky. Nikdy som ani neodtrhol nohy pavukovi. Dokonca ked najdem nejakeho v izbe vyhodim ho na balkon.
Samozrejme, ze som neraz zabil muchu, pavuka a podobne, no nikdy som ziadne zviera netyral. Nie preto, ze by ho to mohlo boliet, ale preto, ze mi to nikdy nepripadalo zabavne. Prave naopak, bolo by mi zo seba zle.
Dalsia vec, ktoru nechapem je to, ako dvihate cloveka na nejaky piedestal. Nechapete, ze clovek je takisto len zviera? presne take iste ako je pes, macka alebo hociktore ine, s tym rozdielom, ze sa u nas vyvinulo sebauvedomenie. Prave toto z nas robi nechutnych predatorov, ktori nevedia kedy maju dost.
Ktosi tu pisal o tom, preco nam nevadi ked sa denne na farme zabiju tisice kurencov atd. Rozdiel je v tom, ze je to tak cisto kvoli potrave. Nechcem odbacat od temy, ale pokojne by mohli vsetky farmy zavriet. V dnesnej dobe, sa da masita strava uplne nahradit zeleninou. Maso je pre ludsky organizmus dokonca v urcitom zmysle toxicke, takze aj toto ospravedlnenie, ze je to len zalezitost potravinoveho retazca je znacne alibisticke. Ale nech.
Dalsia vec, ktora je znacne alibisticka, je ospravedlnovat to tym, ze su to LEN deti. Pri privreti oci by sa to tymto dalo ospravedlnit maximalne raz. Potom by mal prist razny zasah rodicov, pripadne inej institucie, po ktorom by si tie deti uvedomili, ze je to chore. No ked ste to niektori robili, podla vlastnych slov, viackrat, len kvoli poteseniu tak ja vas mozem zaradit len do skatulky primitivov a barbarov. (nepoznam slovo ktore by dostatocne vyjadrilo moje znechutenie)
Uz teraz vas prosim aby ste si odpustili reci, ako vas nezaujima co si o vas myslim.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mastermind: pozri mozes si nas zaskatulkovat do akej kolvek skatule , ale stale zabudas na jednu vec, nikto z nas tu netvrdi , ze to co urobili tie detiska je spravne a tiez neslo ani o nejake ospravedlnovanei toho co urobili, ale islo o to, ze taketo nieco sa uuuuplne zbytcne taha do medii , ze to len situaciu zhorsuje a nic neriesi. Ze stale idu len po "senzaciach" bez ohladu na to ake to bude mat nasledky.
Taketo veci robili a robit budu, proste nechapem preco sa z toho robi taka veda, ked su aj ovela horsie problemy... Taketo veci sa riesia na urovni rodicia - deti - skola (uz sa tu do kelu opakujem)
a este raz , to co urobili nieje spravne, ale je to pomerne casty jav :!: kazdy z nas vyrastal v inom prostredi, takze chapem, ze si sa s niecim takym nestretol a teraz ti to pripada ako, ze je dnesne deti su skazene (aj su , ale nie co sa tohto konkretne tyka :D ) , ako tu uz bolo napisane, taketo veci sa robili uz velmi daavno a dovolil by som si povedat ze aj odjakziva, len, neboli mobily, digi fotaky a ine veci tak dostupne ako su teraz a samozrejme neboli tu bezohladni novinari ...
Sheep
Addict
Addict

mastermind napísal:ale p4ra prosim ta. tu demagogiu si odpust. Ako ty mozes vediet kolko casu som travil vonku. Ako chlapec som bol vonku stale, ked to len slo, no ani raz som sa neznizil k nicomu takemu ako utopenie macky. Nikdy som ani neodtrhol nohy pavukovi. Dokonca ked najdem nejakeho v izbe vyhodim ho na balkon.
Samozrejme, ze som neraz zabil muchu, pavuka a podobne, no nikdy som ziadne zviera netyral. Nie preto, ze by ho to mohlo boliet, ale preto, ze mi to nikdy nepripadalo zabavne. Prave naopak, bolo by mi zo seba zle.
Dalsia vec, ktoru nechapem je to, ako dvihate cloveka na nejaky piedestal. Nechapete, ze clovek je takisto len zviera? presne take iste ako je pes, macka alebo hociktore ine, s tym rozdielom, ze sa u nas vyvinulo sebauvedomenie. Prave toto z nas robi nechutnych predatorov, ktori nevedia kedy maju dost.
Ktosi tu pisal o tom, preco nam nevadi ked sa denne na farme zabiju tisice kurencov atd. Rozdiel je v tom, ze je to tak cisto kvoli potrave. Nechcem odbacat od temy, ale pokojne by mohli vsetky farmy zavriet. V dnesnej dobe, sa da masita strava uplne nahradit zeleninou. Maso je pre ludsky organizmus dokonca v urcitom zmysle toxicke, takze aj toto ospravedlnenie, ze je to len zalezitost potravinoveho retazca je znacne alibisticke. Ale nech.
Dalsia vec, ktora je znacne alibisticka, je ospravedlnovat to tym, ze su to LEN deti. Pri privreti oci by sa to tymto dalo ospravedlnit maximalne raz. Potom by mal prist razny zasah rodicov, pripadne inej institucie, po ktorom by si tie deti uvedomili, ze je to chore. No ked ste to niektori robili, podla vlastnych slov, viackrat, len kvoli poteseniu tak ja vas mozem zaradit len do skatulky primitivov a barbarov. (nepoznam slovo ktore by dostatocne vyjadrilo moje znechutenie)
Uz teraz vas prosim aby ste si odpustili reci, ako vas nezaujima co si o vas myslim.
konecne niekto normalny, suhlasim s tebou :) a vy ostatni sa nad sebou uz konecne zamyslite, vyhovarat sa ze ste boli deti vas neospravedlnuje a ani neopravnuje ublizovat zvieratam :!:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

miki690, suhlas zase raz.

mastermind, ja ti tvoj nazor neberiem, ale nehovor mi tu o ziadnej demagogii, lebo to ma od nej poriadne daleko. A clovek urcite nie je to iste, co pes alebo macka. Ked zajtra bude horiet dom a bude v ohrozeni je 50 maciek a jeden clovek, vyseriem sa s radostou na vsetky macky a zachranim cloveka.

Pre zopakovanie ja NIE SOM za to, co tie deti spravili a NESCHVALUJEM a NEPODPORUJEM to. Ale sere me zbytocna celoslovenska medializacia totalnej hovadiny.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

p4ra napísal:Ale sere me zbytocna celosloveska medializacia totalnej hovadiny.
Doslova: "Co bolo v Televiznych Novinach?", "Aaaaale, skapal pes!" :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

naco sa bavime o veciach ktore su jasne. ano do medii sa to dostalo len preto, aby mali super titulku. Aby sokovali. Teda zaujali. ale o to tu predsa nejde.
Medializacia priniesla okrem zisku medii aj nieco ine. Povedomie. Ludia nesmu zabudat na to, ze sa nieco taketo deje. Nemali by na to zabudat hlavne rodicia a ludia ktori prichadzaju do styku s detmi. Ak ich toto video aspon trochu poburilo tak verim, ze aspon nejaky cas sa budu tomuto problemu venovat.
Len to, ze ty sa mas rad a povazujes sa za vynimocneho, nerobi z ludi korunu tvorstva. Ako som povedal so zvieratami sme uplne rovnaki, s tym rozdielom, ze my si uvedomujeme nase bytie a prave to z nas robi ten odpad ktory sme.
k tomu horiacemu domu: Ako ta poznam, tak ty by si dokazal zachranit aj cloveka a aj macky.
Napísať odpoveď