Na vikend do Kosic - Rady
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Noo, ja idem do exitu "sluzobne"(fotit) takze, ceny ma az tak moc netrapia.xanielik napísal:Ludia v pohode na urovni... ziadne deti... Exit patri do tej Best trojky kde rad chodim!
Ceny : ak tam neidete zapit bohvie co tak v pohode dasa...
Myslel som tym skor ze ake to je velke, ci tam su tlacenice a tak.
Jaj si mohol skor napisatchlapec10 napísal:Noo, ja idem do exitu "sluzobne"(fotit) takze, ceny ma az tak moc netrapia.
Myslel som tym skor ze ake to je velke, ci tam su tlacenice a tak.
-
bocian
Light Professional
Nooo ... xo sa tika taxi sluzieb ceny sa pohybuju rozne podla toho ci vyuzijes vip taxi,fun tuxi,ctc taxi,atd atd... S okradanim so msa este nestretol/jedine mozno takym sposobom ze ta hlupost co pocita kilometre sla trocha rychlejsie ako by mala... ale neako som to dohodol
Nooo ... Takze.. Ak mas cely den caas tak to mas plno moznosti. Ak sa ti pacia historicke pamiatky tak si zbehni do Domu Sv. Alzbety a jemu podobnych kostolov. Mozes navstivit Miklusovu vaznicu,rozne muzea (technicke,vytvarne,vychodoslovenske,...,...)galerie a podobne... Ak ju chces pozvat niekde na obed tak si vyberaj podla tipu jedla ktore mate radi... Mas moznost ist do restauracie s arabskym jedlom,do restauracie v style stredoveku,alebo do neakej klasickej slovenskej kde mas prijatelne ceny. Skus Zlaty zvon alebo nieco podobne. Teraz v lete je este vyhodou ako v mnoho mestach ze su vonku postavene tie terasy a clovek moze byt v tieni a na cerstvom vzduchu
No aaa ak by ste sa chceli zabavit trosku tak tu mas neake diskotekove bary... Ibiza,monopost,stars,exit,archa(neodporucam
),atd atd... Skus ssi pozret na knp.sk ... Alebo sa len tak povoz autobusmy po sidliskach nech vidis aj okolie a mozno aj pokutu dostanes od revizorky 
-
chlapec10
Addict
Noo, to s tym DJom dufam, ze aspon odtial bude dobry vyhlad. A ake to je asi velke? Pytam sa preto, aby som vedel ake objektivy (ne)zobrat.Retne napísal:Jaj si mohol skor napisatno tak viac menej to je akurat natrepane... cize fotecky nic moc.. mozno ze z hora budu neake alebo ked skocis ku Djovi
Kazdopadne, dik vam vsetkym co ste helfli, mate odo mna K+
No cely Exit je rozdeleny na dve velke miestnosti, cize z jedneho konca na druhyto ma mozno cca 35 metrovchlapec10 napísal:Noo, to s tym DJom dufam, ze aspon odtial bude dobry vyhlad. A ake to je asi velke? Pytam sa preto, aby som vedel ake objektivy (ne)zobrat.
Kazdopadne, dik vam vsetkym co ste helfli, mate odo mna K+
Hlavna miestnost ma priliblizne 15x20
Sory fakt nie som isty... tymi rozmermi no aspon priblizne by to tak malo byt!
-
erytrocyt
VIP
Chlapec10:Tak čo ti napísať.
Letisko je samozrejme mimo mesta, takže použi taxík, alebo MHD.
Nepočul som aby taxikári okrádali mimokošičanov. Veď každý má taxameter, keď ho zapne, nemôže ťa okradnúť.
V meste môžete navštíviť Dóm sv. Alžbety, najkrajšia katedrála na Slovensku. Je obrovská, otvorená denne, vstup je zadarmo. Hneď vedľa je spievajúca fontána so svetelnou hrou. Krásne a romantické miesto hlavne podvečer. Hrať končí cca. o 22:00. Samotné centrum - Hlavná ulica je vyhlásené za najkrajšie mestské centrum na Slovensku. Vedľa divadla Janka Borodáča je pochovaný sám sv.Valentín, takže sa môžte s priateľkou pobozkať nad jeho hrobom. Čiže ďalšia romantišn
Ešte si môžte umelý potôčik na Hlavnej ulici, ktorý bol vybudovaný ako spomienka na prírodný potok, ktorý kedisi cez Hlavnú tiekol.
Košice sú prvým mestom na svete, ktoré dostalo erb. Aj jeho neskoršiu podobu si môžte odfotiť. Nachádza sa na juh od dómu sv.Alžbety. Keď sa porozhliadate, určite ho nájdete.
V Čermely sa nachádza detská železnica. Historická hodnota žiadna. Ale - premáva na nej historicky veľmi hodnotný rušeň Katka. V žel.stanici Ćermeľ sa nachádzajú koľajnice, ktoré boli dovezené, a pamätajú rok zo začiatkom 18**.
Ďalej tu je najväčšia zoologická záhrada na Slovensku, tiež stojí za pozretie. Ale na ňu treba viac času. Určite choďte na vyhliadkovú vežu. Vstup je platený, ale ako aj u detskej železnice, poplatok je viac menej symbolický, nejaká dvacka na osobu.
A nezabudnite na prechádzku večernými Košicami centrom mesta. Určite stojí za to. Krásne a romantické... Viem o čom píšem
Letisko je samozrejme mimo mesta, takže použi taxík, alebo MHD.
Nepočul som aby taxikári okrádali mimokošičanov. Veď každý má taxameter, keď ho zapne, nemôže ťa okradnúť.
V meste môžete navštíviť Dóm sv. Alžbety, najkrajšia katedrála na Slovensku. Je obrovská, otvorená denne, vstup je zadarmo. Hneď vedľa je spievajúca fontána so svetelnou hrou. Krásne a romantické miesto hlavne podvečer. Hrať končí cca. o 22:00. Samotné centrum - Hlavná ulica je vyhlásené za najkrajšie mestské centrum na Slovensku. Vedľa divadla Janka Borodáča je pochovaný sám sv.Valentín, takže sa môžte s priateľkou pobozkať nad jeho hrobom. Čiže ďalšia romantišn
Ešte si môžte umelý potôčik na Hlavnej ulici, ktorý bol vybudovaný ako spomienka na prírodný potok, ktorý kedisi cez Hlavnú tiekol.
Košice sú prvým mestom na svete, ktoré dostalo erb. Aj jeho neskoršiu podobu si môžte odfotiť. Nachádza sa na juh od dómu sv.Alžbety. Keď sa porozhliadate, určite ho nájdete.
V Čermely sa nachádza detská železnica. Historická hodnota žiadna. Ale - premáva na nej historicky veľmi hodnotný rušeň Katka. V žel.stanici Ćermeľ sa nachádzajú koľajnice, ktoré boli dovezené, a pamätajú rok zo začiatkom 18**.
Ďalej tu je najväčšia zoologická záhrada na Slovensku, tiež stojí za pozretie. Ale na ňu treba viac času. Určite choďte na vyhliadkovú vežu. Vstup je platený, ale ako aj u detskej železnice, poplatok je viac menej symbolický, nejaká dvacka na osobu.
A nezabudnite na prechádzku večernými Košicami centrom mesta. Určite stojí za to. Krásne a romantické... Viem o čom píšem