Na vikend do Kosic - Rady

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Ozaj, boli ste niekto uz v EXIT clube? ako tam je? ceny ludia?
xanielik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xanielik »

chlapec10 napísal:Ozaj, boli ste niekto uz v EXIT clube? ako tam je? ceny ludia?
Ludia v pohode na urovni... ziadne deti... Exit patri do tej Best trojky kde rad chodim!

Ceny : ak tam neidete zapit bohvie co tak v pohode dasa...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

xanielik napísal:Ludia v pohode na urovni... ziadne deti... Exit patri do tej Best trojky kde rad chodim!

Ceny : ak tam neidete zapit bohvie co tak v pohode dasa...
Noo, ja idem do exitu "sluzobne"(fotit) takze, ceny ma az tak moc netrapia.
Myslel som tym skor ze ake to je velke, ci tam su tlacenice a tak.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

chlapec10 napísal:Noo, ja idem do exitu "sluzobne"(fotit) takze, ceny ma az tak moc netrapia.
Myslel som tym skor ze ake to je velke, ci tam su tlacenice a tak.
Jaj si mohol skor napisat :) no tak viac menej to je akurat natrepane... cize fotecky nic moc.. mozno ze z hora budu neake alebo ked skocis ku Djovi
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

K Mojsejovcom do garaze? :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Nooo ... xo sa tika taxi sluzieb ceny sa pohybuju rozne podla toho ci vyuzijes vip taxi,fun tuxi,ctc taxi,atd atd... S okradanim so msa este nestretol/jedine mozno takym sposobom ze ta hlupost co pocita kilometre sla trocha rychlejsie ako by mala... ale neako som to dohodol :P Nooo ... Takze.. Ak mas cely den caas tak to mas plno moznosti. Ak sa ti pacia historicke pamiatky tak si zbehni do Domu Sv. Alzbety a jemu podobnych kostolov. Mozes navstivit Miklusovu vaznicu,rozne muzea (technicke,vytvarne,vychodoslovenske,...,...)galerie a podobne... Ak ju chces pozvat niekde na obed tak si vyberaj podla tipu jedla ktore mate radi... Mas moznost ist do restauracie s arabskym jedlom,do restauracie v style stredoveku,alebo do neakej klasickej slovenskej kde mas prijatelne ceny. Skus Zlaty zvon alebo nieco podobne. Teraz v lete je este vyhodou ako v mnoho mestach ze su vonku postavene tie terasy a clovek moze byt v tieni a na cerstvom vzduchu :P No aaa ak by ste sa chceli zabavit trosku tak tu mas neake diskotekove bary... Ibiza,monopost,stars,exit,archa(neodporucam :P ),atd atd... Skus ssi pozret na knp.sk ... Alebo sa len tak povoz autobusmy po sidliskach nech vidis aj okolie a mozno aj pokutu dostanes od revizorky :P
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Jaj si mohol skor napisat :) no tak viac menej to je akurat natrepane... cize fotecky nic moc.. mozno ze z hora budu neake alebo ked skocis ku Djovi
Noo, to s tym DJom dufam, ze aspon odtial bude dobry vyhlad. A ake to je asi velke? Pytam sa preto, aby som vedel ake objektivy (ne)zobrat.
Kazdopadne, dik vam vsetkym co ste helfli, mate odo mna K+
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

chlapec10 napísal:Noo, to s tym DJom dufam, ze aspon odtial bude dobry vyhlad. A ake to je asi velke? Pytam sa preto, aby som vedel ake objektivy (ne)zobrat.
Kazdopadne, dik vam vsetkym co ste helfli, mate odo mna K+
No cely Exit je rozdeleny na dve velke miestnosti, cize z jedneho konca na druhyto ma mozno cca 35 metrov :? ale myslim ze taketo fotky asi ani nebudes robit, lebo tam nebude co fotit... cize budes asi fotit hlavnu miestnost ktora ma aj poschodie ( no polovicne, ale ak prides na to horne ku zabradliu tak pod sebou mas polku parketu)

Hlavna miestnost ma priliblizne 15x20 :?

Sory fakt nie som isty... tymi rozmermi no aspon priblizne by to tak malo byt!
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no ono hore nad parketom toho vela nenafotis kedze teraz tam nahodili letecky styl :D a ku DJ hmmm no neviem ci sa tam dostanes vacsinou je tam kopec ludi :D ale v podstate tam ani nie je co fotit :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nooo, ja som event fotograf. takze fotim ludi :) takze urcite tam bude co fotit.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Chlapec10:Tak čo ti napísať.
Letisko je samozrejme mimo mesta, takže použi taxík, alebo MHD.
Nepočul som aby taxikári okrádali mimokošičanov. Veď každý má taxameter, keď ho zapne, nemôže ťa okradnúť.
V meste môžete navštíviť Dóm sv. Alžbety, najkrajšia katedrála na Slovensku. Je obrovská, otvorená denne, vstup je zadarmo. Hneď vedľa je spievajúca fontána so svetelnou hrou. Krásne a romantické miesto hlavne podvečer. Hrať končí cca. o 22:00. Samotné centrum - Hlavná ulica je vyhlásené za najkrajšie mestské centrum na Slovensku. Vedľa divadla Janka Borodáča je pochovaný sám sv.Valentín, takže sa môžte s priateľkou pobozkať nad jeho hrobom. Čiže ďalšia romantišn :)
Ešte si môžte umelý potôčik na Hlavnej ulici, ktorý bol vybudovaný ako spomienka na prírodný potok, ktorý kedisi cez Hlavnú tiekol.
Košice sú prvým mestom na svete, ktoré dostalo erb. Aj jeho neskoršiu podobu si môžte odfotiť. Nachádza sa na juh od dómu sv.Alžbety. Keď sa porozhliadate, určite ho nájdete.
V Čermely sa nachádza detská železnica. Historická hodnota žiadna. Ale - premáva na nej historicky veľmi hodnotný rušeň Katka. V žel.stanici Ćermeľ sa nachádzajú koľajnice, ktoré boli dovezené, a pamätajú rok zo začiatkom 18**.
Ďalej tu je najväčšia zoologická záhrada na Slovensku, tiež stojí za pozretie. Ale na ňu treba viac času. Určite choďte na vyhliadkovú vežu. Vstup je platený, ale ako aj u detskej železnice, poplatok je viac menej symbolický, nejaká dvacka na osobu.
A nezabudnite na prechádzku večernými Košicami centrom mesta. Určite stojí za to. Krásne a romantické... Viem o čom píšem :wink:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Plz dajte mi nejake cislo na nejaky lacny(ale dobry) taxik v KE. Aby som mal ist ako z letiska, do hotela.
Dik
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

chlapec10 napísal:Plz dajte mi nejake cislo na nejaky lacny(ale dobry) taxik v KE. Aby som mal ist ako z letiska, do hotela.
Dik
tak VIP je najdrahsi taxik. na letisku ma jedna nemenovana taxisluzba vyhradene parkovisko kde caka na zakaznikov.
Napísať odpoveď