Najnáročnejšia hra na svete
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hojko na to aku ma velikost treba uznat ze je narocna fakt...
aj ked requirements nie su strasne.. ale aj tak
System requirements
* 1.5GHz Pentium 4 / Athlon or faster
* 512MB of RAM
* GeForce 4Ti (or higher) or ATI Radeon 8500 (or higher) graphics card supporting pixel shader 1.3
* DirectSound-compatible sound hardware
* DirectX 9.0b
* Microsoft Windows
* 95KB disk space
aj ked requirements nie su strasne.. ale aj tak
System requirements
* 1.5GHz Pentium 4 / Athlon or faster
* 512MB of RAM
* GeForce 4Ti (or higher) or ATI Radeon 8500 (or higher) graphics card supporting pixel shader 1.3
* DirectSound-compatible sound hardware
* DirectX 9.0b
* Microsoft Windows
* 95KB disk space
-
MP4-27
Guru wannabe
jasne ze myslim X....vies takto hra dopadne ak je to marketingovy tah na kupenie lepsich komponentov hlavne VGA ktore podporuje DX 10 a hned aj operacny system VISTa ktoryze kto robil???Šu-Do napísal:ak myslis Microsoft Flight Simulator X tak to potom hej...
ak by sa programatori aspon na 10% snazili tak by to inak vyzeralo.......kua ked to je tak dobra hra......vzdy som chcel byt pilotom
Su, ja som to teraz skusal na zostave Sempron 2800, radeon x600 a 512MB RAM, pocas bezneho hrania to islo v pohodicke, ale pri otvoreni dveri do dalsej miestnosti sa to na chvilu seklo. Je to z toho dovodu, ze hra si za chodu generuje vsetky textury, aby sa tym usetrilo miesto.MP4-20 napísal:tie poziadavky su pravdive???
-
kukiak
Addict
Ved si precitaj ten linkMP4-20 napísal:GothaR
ale jak to moze mat tak malo KB
so zapnutym AA + AF + HDR sklbe oblivion aj na 8800GTX takze je mozne ze patri k najnarocnejsim
.. fear je hroza sama o sebe, ale nepovedal by som ze je to narocna hra..
Zatial som ale este nemal moznost hrat nic na U3 engine - vela ludi sa nad tymi titulmi rozplyva jak je to tam vymakane po grafickej stranke, tak by ma ozaj zaujimalo ci by som si to este mohol zahrat na full...
.. no a najnarocnejsia hra moze byt tiez Supreme Commander ktora sice nedava zabrat grafike, zato z procesora dokaze vytazit aj posledne MHz
Zatial som ale este nemal moznost hrat nic na U3 engine - vela ludi sa nad tymi titulmi rozplyva jak je to tam vymakane po grafickej stranke, tak by ma ozaj zaujimalo ci by som si to este mohol zahrat na full...
.. no a najnarocnejsia hra moze byt tiez Supreme Commander ktora sice nedava zabrat grafike, zato z procesora dokaze vytazit aj posledne MHz
ja si tu hru FEAR tusim nainstalujem, aby som si dokazal ci je narocnejsi oblivion alebo fear.. ono fear tu spominate v suvislosti s tym, ze pri AA vam seka? tak oblivion pri zapnutom HDR+AA sklbe jak svina
lenze standardne sa oblivion neda spustit s HDR+AA, preto sa mozno mnohym javi ako menej narocna
.. fear by som ani neradil medzi narocne ako zle optimalizovane skorej...
-
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star