FIFA 2008
FIFA 2008
Zopár nazbieraných informácií:
- Fifa 2008 sa nebude volať Fifa 08, ale Fifa 2008 - Je to oficiálny názov hry
- Mala by výjsť na tieto platformy: PC, PSP, XBOX 360, Nintendo Wii, PS3.
- Datum vydania je určený na: 25. september 2007.
- Podľa neoficiálnych informacií by mohla mať Fifa 2008 nový engine, a to Unreal Tournament 3.0, v tom prípade by došlo k zmenám ovládania a úplne rekonštrukcie konceptu. Zmenilo by sa aj chovanie lopty alebo umelej inteligencie, a to najdôležitejšie by mohla byť konečne aj grafika.
- Petr Svěcený (komentátor) v jednom rozhovore potvrdil, že Fifa 2008 bude opäť v češtine. Čo je však sklamanie - okrem komentára.
Taktiež sa vydalo aj prvé video z Fifa 2008 - Vrelo odporúčam!!
- Fifa 2008 sa nebude volať Fifa 08, ale Fifa 2008 - Je to oficiálny názov hry
- Mala by výjsť na tieto platformy: PC, PSP, XBOX 360, Nintendo Wii, PS3.
- Datum vydania je určený na: 25. september 2007.
- Podľa neoficiálnych informacií by mohla mať Fifa 2008 nový engine, a to Unreal Tournament 3.0, v tom prípade by došlo k zmenám ovládania a úplne rekonštrukcie konceptu. Zmenilo by sa aj chovanie lopty alebo umelej inteligencie, a to najdôležitejšie by mohla byť konečne aj grafika.
- Petr Svěcený (komentátor) v jednom rozhovore potvrdil, že Fifa 2008 bude opäť v češtine. Čo je však sklamanie - okrem komentára.
Taktiež sa vydalo aj prvé video z Fifa 2008 - Vrelo odporúčam!!
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
súhlasím ja mám na to rovnaký názor, stále len reči, pripadá mi to akoby to chceli len predať a nezaujíma ich spokojnosť hráčov, alebo ja neviem..asi tam celý rok (teda skoro) nič nerobia alebo čo..alebo by mali najať schopnejších ľudípHysIQ napísal:Kazdy jeden rok tvrida to iste. Fifa novej generacia, ktorej herne vlastnosti, sposob spravania lopty, rotacia... su neviem ake perfektne a pri tom jedine co urobia je ze popreskupuju hracov podla toho v akom klube hraju momentalne. A stale je to to iste.
-
hojko
Site Admin
Ako pise kolega hned nado mnou. Rok co rok nam tlacia kaleraby, do hlavy, ze novy rocnik hry bude v novej podobe, maximalne realny, bude mat vylepsenu grafiku, chovanie lopty bude neskutocne realne, pribudnu nove veci... a skor je to stale horsie a horsie. Ked si spomeniem na to, ako som hraval FIFA 97, 98, 99, tak tie povazujem za tie najlepsie. Ked si spominam na ovladanie, tak celkom dobre bolo v 2001 ci 2002, tam sa dala lopta pri kopani zatocit vdaka tlacitkam C a Z, no dnes to uz zrejme nejde. Aky bol dovod na odstranenie tejto funkcie? To futbalista ked centruje alebo striela, tak kopne vzdy priamku???
-
Pantagruel
Star
-
tom.tom11
Star
Na tu Pesku 7 je este cas zatial mi staci 6
ale ak nedaju FIFU08 na PC v nextgen tak by som o to ani snad uz nezakopol lebo proste co som pozeral ci uz na ps3 alebo x360 novy engine vo FIFE aj NHL ked som videl pohyby tak ako pekne
hlavne ma zaujima NHL lebo ked som minuly rok cital ako nas PC-ckarov ukratili o paradny hokej tak hamba
ona sa fifa 07 posonula o velky krok do predu v tom maju pravdu ale iba na nextgen konzoliach takze nas v podstate neosrali 
-
hojko
Site Admin
nebel: Neviem preco potrebujes zlepsovat grafiku, ako NHL, tak aj FIFA, NBA, PES... maju dostatocnu grafiku na dany zaner. Podla mna je zbytocne sa orientovat na graficku stranku, maximalne tak spravit lepsie publikum. Skor by sa mali vyvojari zamerat na hernu stranku hry, aby hra bola skutocna simulacia a podobalo sa to vobec na ten sport, ktory sa snazia napodobnovat. Zatial sa to podarilo len pri PES.
-
pishta
Light Professional
Podla mna by najskor mali v novej fife urobit lepsiu fyziku,pohyb,klucky,let lepty atd. grafika by tiez nezaskodila ale bol by som rad keby splnili aspon tie prve veci
Este by ma potesilo keby nejako vylepsili toho reportera lebo stale opakuje svojich 5 fráz dookola a celkom ma to stve.
To video vyzera dobre ale moj nazor je pesimisticky
Myslim ze to bude len vylepsena fifa 07 a opat to budu ludia kupovat 
NJ, komentáre štvú aj mňa, ale čo narobiš? Možno sa to inak urobiť nedá a ak dá, tak by to trvalo dlhšie, než normálne a fifa robí väčšinou tak, aby to stihla za ten jeden rok, takže aj na to treba brať ohľad.pishta napísal:Podla mna by najskor mali v novej fife urobit lepsiu fyziku,pohyb,klucky,let lepty atd. grafika by tiez nezaskodila ale bol by som rad keby splnili aspon tie prve veciEste by ma potesilo keby nejako vylepsili toho reportera lebo stale opakuje svojich 5 fráz dookola a celkom ma to stve.
To video vyzera dobre ale moj nazor je pesimisticky
Myslim ze to bude len vylepsena fifa 07 a opat to budu ludia kupovat
Btw, podľa mňa česky komentár komentuje presne to, čo aj anglicky - teda že to len preklada a nahovorí. Je to pravda?
-
pishta
Light Professional
Podla mna sa fifa v EA games robi tak ze 11 mesiacov su doma a na posledny mesiac upravia minuly rocnik fifi aby vyzeral ze je to nova hraSmokee napísal:NJ, komentáre štvú aj mňa, ale čo narobiš? Možno sa to inak urobiť nedá a ak dá, tak by to trvalo dlhšie, než normálne a fifa robí väčšinou tak, aby to stihla za ten jeden rok, takže aj na to treba brať ohľad.
Btw, podľa mňa česky komentár komentuje presne to, čo aj anglicky - teda že to len preklada a nahovorí. Je to pravda?
Presne tak, napr. niektoré pohyby v NHL sú nereálne, nedotiahnuté a to nehovorím o magnetických hokejkách, ktoré už nie sú na smiech ale na zaplakanie.hojko napísal:nebel: Neviem preco potrebujes zlepsovat grafiku, ako NHL, tak aj FIFA, NBA, PES... maju dostatocnu grafiku na dany zaner. Podla mna je zbytocne sa orientovat na graficku stranku, maximalne tak spravit lepsie publikum. Skor by sa mali vyvojari zamerat na hernu stranku hry, aby hra bola skutocna simulacia a podobalo sa to vobec na ten sport, ktory sa snazia napodobnovat. Zatial sa to podarilo len pri PES.