FIFA 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Smokee
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

FIFA 2008

Príspevok od používateľa Smokee »

Zopár nazbieraných informácií:

- Fifa 2008 sa nebude volať Fifa 08, ale Fifa 2008 - Je to oficiálny názov hry
- Mala by výjsť na tieto platformy: PC, PSP, XBOX 360, Nintendo Wii, PS3.
- Datum vydania je určený na: 25. september 2007.
- Podľa neoficiálnych informacií by mohla mať Fifa 2008 nový engine, a to Unreal Tournament 3.0, v tom prípade by došlo k zmenám ovládania a úplne rekonštrukcie konceptu. Zmenilo by sa aj chovanie lopty alebo umelej inteligencie, a to najdôležitejšie by mohla byť konečne aj grafika.
- Petr Svěcený (komentátor) v jednom rozhovore potvrdil, že Fifa 2008 bude opäť v češtine. Čo je však sklamanie - okrem komentára.

Taktiež sa vydalo aj prvé video z Fifa 2008 - Vrelo odporúčam!!
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ved na tom videu neni nic poriadne vidiet. :roll:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Kazdy jeden rok tvrida to iste. Fifa novej generacia, ktorej herne vlastnosti, sposob spravania lopty, rotacia... su neviem ake perfektne a pri tom jedine co urobia je ze popreskupuju hracov podla toho v akom klube hraju momentalne. A stale je to to iste.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

pHysIQ napísal:Kazdy jeden rok tvrida to iste. Fifa novej generacia, ktorej herne vlastnosti, sposob spravania lopty, rotacia... su neviem ake perfektne a pri tom jedine co urobia je ze popreskupuju hracov podla toho v akom klube hraju momentalne. A stale je to to iste.
súhlasím ja mám na to rovnaký názor, stále len reči, pripadá mi to akoby to chceli len predať a nezaujíma ich spokojnosť hráčov, alebo ja neviem..asi tam celý rok (teda skoro) nič nerobia alebo čo..alebo by mali najať schopnejších ľudí ;-)
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Však sa pozrite na to video, grafika je zlepšená oproti Fife 07, hrateľnosť to nvm, ale vyzerá to tak.. No som zvedavý, určite do Septembra budú k dispozícií ešte nejaké tie informácie, gameplay videa a screenshoty
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako pise kolega hned nado mnou. Rok co rok nam tlacia kaleraby, do hlavy, ze novy rocnik hry bude v novej podobe, maximalne realny, bude mat vylepsenu grafiku, chovanie lopty bude neskutocne realne, pribudnu nove veci... a skor je to stale horsie a horsie. Ked si spomeniem na to, ako som hraval FIFA 97, 98, 99, tak tie povazujem za tie najlepsie. Ked si spominam na ovladanie, tak celkom dobre bolo v 2001 ci 2002, tam sa dala lopta pri kopani zatocit vdaka tlacitkam C a Z, no dnes to uz zrejme nejde. Aky bol dovod na odstranenie tejto funkcie? To futbalista ked centruje alebo striela, tak kopne vzdy priamku???
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Som na tú Fifu veľmi zvedavý. FIFA 2007 aj Fifa World Cup 2006 boli odpad. To, že EA SPORTS na to majú licenciu je hanba futbalu. Odporúčam vám Pro Evolution Soccer 6 :!: Ináč na nete som nenašiel nič o P.E.S. 7, neviete o nej niečo :?: :(
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Na tu Pesku 7 je este cas zatial mi staci 6 :D ale ak nedaju FIFU08 na PC v nextgen tak by som o to ani snad uz nezakopol lebo proste co som pozeral ci uz na ps3 alebo x360 novy engine vo FIFE aj NHL ked som videl pohyby tak ako pekne :D hlavne ma zaujima NHL lebo ked som minuly rok cital ako nas PC-ckarov ukratili o paradny hokej tak hamba :cry: ona sa fifa 07 posonula o velky krok do predu v tom maju pravdu ale iba na nextgen konzoliach takze nas v podstate neosrali :D
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

ja som zvedavy na nhl 2008 mohli by zlepsit grafiku a fyziku bo je to take nerealne :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Najvacsie sklamanie je pre mna to, ze FIFA 2008 vobec vyjde :) Zase to bude ta ista obohrana pesnicka, PES Rulez
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

nebel: Neviem preco potrebujes zlepsovat grafiku, ako NHL, tak aj FIFA, NBA, PES... maju dostatocnu grafiku na dany zaner. Podla mna je zbytocne sa orientovat na graficku stranku, maximalne tak spravit lepsie publikum. Skor by sa mali vyvojari zamerat na hernu stranku hry, aby hra bola skutocna simulacia a podobalo sa to vobec na ten sport, ktory sa snazia napodobnovat. Zatial sa to podarilo len pri PES.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Podla mna by najskor mali v novej fife urobit lepsiu fyziku,pohyb,klucky,let lepty atd. grafika by tiez nezaskodila ale bol by som rad keby splnili aspon tie prve veci :D Este by ma potesilo keby nejako vylepsili toho reportera lebo stale opakuje svojich 5 fráz dookola a celkom ma to stve. :? To video vyzera dobre ale moj nazor je pesimisticky :( Myslim ze to bude len vylepsena fifa 07 a opat to budu ludia kupovat :)
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

pishta napísal:Podla mna by najskor mali v novej fife urobit lepsiu fyziku,pohyb,klucky,let lepty atd. grafika by tiez nezaskodila ale bol by som rad keby splnili aspon tie prve veci :D Este by ma potesilo keby nejako vylepsili toho reportera lebo stale opakuje svojich 5 fráz dookola a celkom ma to stve. :? To video vyzera dobre ale moj nazor je pesimisticky :( Myslim ze to bude len vylepsena fifa 07 a opat to budu ludia kupovat :)
NJ, komentáre štvú aj mňa, ale čo narobiš? Možno sa to inak urobiť nedá a ak dá, tak by to trvalo dlhšie, než normálne a fifa robí väčšinou tak, aby to stihla za ten jeden rok, takže aj na to treba brať ohľad.

Btw, podľa mňa česky komentár komentuje presne to, čo aj anglicky - teda že to len preklada a nahovorí. Je to pravda?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Smokee napísal:NJ, komentáre štvú aj mňa, ale čo narobiš? Možno sa to inak urobiť nedá a ak dá, tak by to trvalo dlhšie, než normálne a fifa robí väčšinou tak, aby to stihla za ten jeden rok, takže aj na to treba brať ohľad.

Btw, podľa mňa česky komentár komentuje presne to, čo aj anglicky - teda že to len preklada a nahovorí. Je to pravda?
Podla mna sa fifa v EA games robi tak ze 11 mesiacov su doma a na posledny mesiac upravia minuly rocnik fifi aby vyzeral ze je to nova hra 8)
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

hojko napísal:nebel: Neviem preco potrebujes zlepsovat grafiku, ako NHL, tak aj FIFA, NBA, PES... maju dostatocnu grafiku na dany zaner. Podla mna je zbytocne sa orientovat na graficku stranku, maximalne tak spravit lepsie publikum. Skor by sa mali vyvojari zamerat na hernu stranku hry, aby hra bola skutocna simulacia a podobalo sa to vobec na ten sport, ktory sa snazia napodobnovat. Zatial sa to podarilo len pri PES.
Presne tak, napr. niektoré pohyby v NHL sú nereálne, nedotiahnuté a to nehovorím o magnetických hokejkách, ktoré už nie sú na smiech ale na zaplakanie.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ked ziska PES licencie na vsetky ligy tak to bude hra inac uz teraz zatianuje fifu uplne po vsetkych strankach grafika inteligencia hratelnost....toto vsetko fife chyba
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

IZZi-BA napísal:ked ziska PES licencie na vsetky ligy tak to bude hra inac uz teraz zatianuje fifu uplne po vsetkych strankach grafika inteligencia hratelnost....toto vsetko fife chyba
Môj názor: EA Sports má toľko prachov, že to nedovolí ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Smokee napísal:Môj názor: EA Sports má toľko prachov, že to nedovolí ;)
co Electronic Arts nedovoli ?? ziskat licencie pre PES ??? no newiem :roll:
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Šu-Do: No, je to môj názor, takže nič nie je neisté. Ale z toho, čo získala EA Sports za tie ich hry, hlave za FIFA a NHL by si to dovoliť aj mohli..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

kazdy rok o tom istom "ouu special freestyle control, without ball control" a pod sracky.. Pokial konecne nezacnu pouzivat iny engine, bude to dost o nicom a stale o tom istom.. to iste aj u nhl a nba..
Napísať odpoveď