Diablo 3 nebude - Váš názor?
Diablo 3 nebude - Váš názor?
Diablo 3 nebude - bude Starcraft 2. Mňa to teda sklamalo, tešil som sa na Diablo 3 moc. Možno ešte o tom budú nejaké špekulácie, ale pochybujem. Váš názor?
kvoli pokracovaniu diabla ronit slzy nebudem, mozno si buchnem flaskou aj ked som abstinent
A ti, ktorym by D3 chybal, tak od tvorcov povodneho diabla tu maju ohlasenu hru ..Hellgate:London.. Podla mna to ma viac do seba ako Diablo, aj ked celkovo diablovky nejak nemusim
Je dost trufale oznacit Diablo ako RPG, potom naozaj neviem zaradit hry ako Fallout, Baldur's Gate, Planescape Torment, Icewind Dale, Elder Scrolls, NWN, Gothic, alebo tiez vraj vyborne hry ktore som nemal cest hrat ako napr KotOR...hypper napísal:je to jedno z naj RPG
Ostanme radsej pri oznaceni "Akcna klikacia adventura s prvkami RPG". Aj ked mnozstvo uctievacov diabla (a ze ich nie je malo) by ma za to ukamenovalo, vacsina z tych co hrali jak diablo tak niektore zo spominanych hier, mi da za pravdu
Viesco znamena vyraz "jedno z naj?:-)" tzn ze je vela rovnakych super RPG medzi ktorymi sa proste neda vybrat uplne to naj ... to pre mna znamena "jedno z naj"KoCi napísal:Je dost trufale oznacit Diablo ako RPG, potom naozaj neviem zaradit hry ako Fallout, Baldur's Gate, Planescape Torment, Icewind Dale, Elder Scrolls, NWN, Gothic, alebo tiez vraj vyborne hry ktore som nemal cest hrat ako napr KotOR...
Ostanme radsej pri oznaceni "Akcna klikacia adventura s prvkami RPG". Aj ked mnozstvo uctievacov diabla (a ze ich nie je malo) by ma za to ukamenovalo, vacsina z tych co hrali jak diablo tak niektore zo spominanych hier, mi da za pravdu
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Diablo je akcne RPG.KoCi napísal:Je dost trufale oznacit Diablo ako RPG, potom naozaj neviem zaradit hry ako Fallout, Baldur's Gate, Planescape Torment, Icewind Dale, Elder Scrolls, NWN, Gothic, alebo tiez vraj vyborne hry ktore som nemal cest hrat ako napr KotOR...
wikipaeia napísal:Diablo II, sequel to the popular game Diablo, is a dark fantasy-themed Action role-playing game
An action role-playing game or Action RPG is a type of computer and console role-playing game which requires quick action or reflexes from the player.