Diablo 3 nebude - Váš názor?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Smokee
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Diablo 3 nebude - Váš názor?

Príspevok od používateľa Smokee »

Diablo 3 nebude - bude Starcraft 2. Mňa to teda sklamalo, tešil som sa na Diablo 3 moc. Možno ešte o tom budú nejaké špekulácie, ale pochybujem. Váš názor?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Diablo II. som presiel cele. Podla mna to bolo zbytocne natiahnute a velmi zdlhave. Niektore pasaze som musel prechadzat 2-3 a opät zabijat tie iste obludy lebo som nenasiel port. To ze 3 nebude ma vobec netrapi. Aj tak by som ju nehral. 2 ulne stacila.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Jak si prisiel nato ze nebude? Ved oznamili ze bude Starcraft. To neznamena ze nebude diablo...
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Bude ... Diablo 2 super hra co sa hra doteraz ... takze urcite spravia nieco podobne ako spravisili so SC 2
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

hypper napísal:Bude ... Diablo 2 super hra co sa hra doteraz ... takze urcite spravia nieco podobne ako spravisili so SC 2
MINIMÁLNE do marca 2008 nebude.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:Jak si prisiel nato ze nebude? Ved oznamili ze bude Starcraft. To neznamena ze nebude diablo...
Mne sa zda , ze tam bol nejaky problem s tym, ze hlavny tvorcovia, ktori mali autorske prava tak odisli z blizzardu. Neviem ci je to len dajaka fake sprava alebo naozaj :roll:
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Miki690: No, možno niečo pravdy na tom bude, no hlavný dôvod je ten, že 19. mája o 1 hodine ráno bola v Kóreii ohlásená nová hra Blizardu, a to Starcraft 2 a nie to, čo každý očakával - Diablo 3.
hypper
Darca
Darca

Smokee napísal:Miki690: No, možno niečo pravdy na tom bude, no hlavný dôvod je ten, že 19. mája o 1 hodine ráno bola v Kóreii ohlásená nová hra Blizardu, a to Starcraft 2 a nie to, čo každý očakával - Diablo 3.
To nemeni nic na veci ze Diablo 3 by mohlo byt ...
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Ano, ale to sú ďalšie a ďalšie mesiace čakania - ľudia môžu zabudnúť a vybodnúť sa na to všetko.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Smokee napísal:Ano, ale to sú ďalšie a ďalšie mesiace čakania - ľudia môžu zabudnúť a vybodnúť sa na to všetko.
No to silne pochybujem, ze sa zabudne na D II... urcite ie tak skoro , to jedine, ze by spravili D III tak o 20 rokov :roll:
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

pravda ved ked sa na D2 nezabudlo uz 7 rokov tak uz aj keby to zaokruhlili na 10, tak ja si pockam :twisted:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kvoli pokracovaniu diabla ronit slzy nebudem, mozno si buchnem flaskou aj ked som abstinent :D A ti, ktorym by D3 chybal, tak od tvorcov povodneho diabla tu maju ohlasenu hru ..Hellgate:London.. Podla mna to ma viac do seba ako Diablo, aj ked celkovo diablovky nejak nemusim
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

diablo 3 sa stale robi lenze datum vydania je daleko staci ?
hypper
Darca
Darca

awtt napísal:vobec ma to netankuje diablo je maximalna sprostost :)
To je tvoj nazor ... ale tu je tema ci bude alebo nebude, to ze je to sprostost si neviem z kade zobral ked je to jedno z naj RPG ake boli kedy vytvorene a pretrvava dodnes ... tipujem ze si to ani nehral
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:diablo 3 sa stale robi lenze datum vydania je daleko staci ?
z akeho zdroja mas tuto info ? lebo ak je to pravda tak by ma to potesilo :)
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Diablo 3 bude, ale nie tak skoro. Najskor tak o par rokov.
KoCi
Darca
Darca

hypper napísal:je to jedno z naj RPG
Je dost trufale oznacit Diablo ako RPG, potom naozaj neviem zaradit hry ako Fallout, Baldur's Gate, Planescape Torment, Icewind Dale, Elder Scrolls, NWN, Gothic, alebo tiez vraj vyborne hry ktore som nemal cest hrat ako napr KotOR...

Ostanme radsej pri oznaceni "Akcna klikacia adventura s prvkami RPG". Aj ked mnozstvo uctievacov diabla (a ze ich nie je malo) by ma za to ukamenovalo, vacsina z tych co hrali jak diablo tak niektore zo spominanych hier, mi da za pravdu :)
hypper
Darca
Darca

KoCi napísal:Je dost trufale oznacit Diablo ako RPG, potom naozaj neviem zaradit hry ako Fallout, Baldur's Gate, Planescape Torment, Icewind Dale, Elder Scrolls, NWN, Gothic, alebo tiez vraj vyborne hry ktore som nemal cest hrat ako napr KotOR...

Ostanme radsej pri oznaceni "Akcna klikacia adventura s prvkami RPG". Aj ked mnozstvo uctievacov diabla (a ze ich nie je malo) by ma za to ukamenovalo, vacsina z tych co hrali jak diablo tak niektore zo spominanych hier, mi da za pravdu :)
Viesco znamena vyraz "jedno z naj?:-)" tzn ze je vela rovnakych super RPG medzi ktorymi sa proste neda vybrat uplne to naj ... to pre mna znamena "jedno z naj"
KoCi
Darca
Darca

ja som narazal len na to zanrove oznacenie.. to ze nie je naj to mi je nad slnko jasne :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:Je dost trufale oznacit Diablo ako RPG, potom naozaj neviem zaradit hry ako Fallout, Baldur's Gate, Planescape Torment, Icewind Dale, Elder Scrolls, NWN, Gothic, alebo tiez vraj vyborne hry ktore som nemal cest hrat ako napr KotOR...

Diablo je akcne RPG.
wikipaeia napísal:Diablo II, sequel to the popular game Diablo, is a dark fantasy-themed Action role-playing game

An action role-playing game or Action RPG is a type of computer and console role-playing game which requires quick action or reflexes from the player.
Napísať odpoveď