skoncili sme ju uz davno (teda ja lebo vysvedcenie mam na stoliku) uz len ta matura chybaZHNiLa_KaCHNa napísal:lidi nebojte sa. ja som v plnom prude s ucenim na sjl (8 z 30 Literatura, 0 z 30 Gramatika) stihameevecer sa chcem zacat ucit matiku kt by nemala byt problem pri odpovedi (dufam)
ale myslite na to ze ake to bude po maturite. skoncili sme strednu skolu
>> MATURITA 2007 <<
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
bolek
Guru
Ked si to tak uvedomim, tak pri niektorych predmetoch sa neda povedat, ze snad budem mat stastie a vytiahnem si niektoru z prvych 15 tem, lebo tie viem. My mame totiz polytematicke otzky a kazda otazka na uroven A ma tri okruhy, ktore medzi sebou vobec nesuvia. Cize pravdepodobnost, ze by mi sadli vsetky tri otazky je minimalnaStilo napísal:No.. zajtra maturujem pocas troch hodin z troch predmetov - slovencina, anglictina a elektronika s vypoctou technikou.. snad budem mat stastie na otazky ktore viem
-
vendo
Guru
ZHNiLa_KaCHNa , masino
vy ste co sprti na gympli ? ...nechapem preco by nemohol byt spokojny na nasej skole sa len tak odpoveda pretoze cele 4 roky kazdy na literaturu kakal...nevidim v tom nieco dolezite do zivota, mozno vy ste naozaj z tych sprtov co studuju a citaju rozne diela...Dvolezite ako dopadnu odobrne predmety, kedze predpokladm ze r1k1nko je na strednej odbornej skole
vy ste co sprti na gympli ? ...nechapem preco by nemohol byt spokojny na nasej skole sa len tak odpoveda pretoze cele 4 roky kazdy na literaturu kakal...nevidim v tom nieco dolezite do zivota, mozno vy ste naozaj z tych sprtov co studuju a citaju rozne diela...Dvolezite ako dopadnu odobrne predmety, kedze predpokladm ze r1k1nko je na strednej odbornej skole
-
R1k1nko
Darca
ZHNiLa_KaCHNa a masino dostal som BAROK kedze niesom tak nadany na SJL ako vy .... no ale pri oznamovani mi ucitelka povedala ze co asi mam a ja ze : mne staci 4 a ona ze : mate 4 ste skromny to mi povedala....
Aj tak mi je to jedno ked Nj nespravim...
Ved aj 4 je znamka a zas nie v kazdej robote sa pyttaju ze ake presne som mal znamky ale ci mam maturitu. ( priklad : ja uz robim 1 mesiac od 1.juna tam idem na stalo a este nieje iste ze ci zmaturujem uz mi povedali ze ak nie tak v septembri si opravim a tiez im je jedno ake znamky mam ... )
chalani trocha ma to vytaca vsetci to beru nejak vazne ako kebyze som len ja mal tu 4 a nikto iny aj na ICQ chalani z Gym. pisali ze : coooo 4 nechapali
.... u mna rodicia necakali 1 chceli aby som zmaturoval co za mi zatial dari....
( jasne ked chcete mat dobru skolu , pracu a pod.... treba mat dobre vysledky ... ale ja co uz do skoly nepachnem aj vyhýbať sa im budem tak mne to je sum a fuk ) [/b]
Aj tak mi je to jedno ked Nj nespravim...
Ved aj 4 je znamka a zas nie v kazdej robote sa pyttaju ze ake presne som mal znamky ale ci mam maturitu. ( priklad : ja uz robim 1 mesiac od 1.juna tam idem na stalo a este nieje iste ze ci zmaturujem uz mi povedali ze ak nie tak v septembri si opravim a tiez im je jedno ake znamky mam ... )
chalani trocha ma to vytaca vsetci to beru nejak vazne ako kebyze som len ja mal tu 4 a nikto iny aj na ICQ chalani z Gym. pisali ze : coooo 4 nechapali
.... u mna rodicia necakali 1 chceli aby som zmaturoval co za mi zatial dari....
( jasne ked chcete mat dobru skolu , pracu a pod.... treba mat dobre vysledky ... ale ja co uz do skoly nepachnem aj vyhýbať sa im budem tak mne to je sum a fuk ) [/b]
-
vendo
Guru