Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !

Príspevok od používateľa Les »

Ano, naozaj som to ja, Velky Les. Viem, ze niektori z Vas z dlheho cakania na moj navrat spachali aj samovrazdu, aspon som o tom pocul. Som spat, lebo tolko srdcervucich e-mailov a sukr. sprav z ktorych asi tak okolo 95% bolo plne zlci a priania skorej smrti. :) Maily boli plne vyrazov ako napr. nech je Lesovi zem velmi tazka a pod. Viem, ze som zanechal hlboky dojem na tomto fore a niektori z Vas sa do mna dokonca zalubili a dostal som pozvanky na rozne stretka. Tych vsak musim hlboko zklamat, pretoze som na baby.

Takze, som len 6 dni na Slovensku, ten cas ktory som tu Vam chybal som stravil v raji na Zemi volanej Spojene staty americke. God bless America !

Asi sa ma niektori budete pytat, ked tuto krajinu rozumej tym Slovensko mam tak velmi "rad" preco som vlastne prisiel spat? Odpoved je jednoducha - musel som ! Kedze aj v USA som sledoval tlac, hlavne cez internet co sa deje na Slovensku a z hrozou som zistil, ze bolsevik (Fico) sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom), tak som si povedal, musim ich na tom Slovensku spasit.
Musim sa tiez cestne priznat, ze tolko k.... zo Slovenska a CR som este v zivote co byvam v Amerike som nikdy predtym nestretol. Ludia, vsak ja som myslel, ze US Ambassy Vam uz konecne prestalo vydavat viza do USA. Priznam sa Vam, ze som sa informoval na velvyslanectve v Blave e-mailom, ze kolkym percentam ziadatelov zo SR vydaju vizum. Samozrejme na druhy den mi aj hned odpovedali a viem, ze to nieje zvykom slovenskych spolocnosti... Vydaju viza podla novej statistiky uz teraz asi 90% Slovakov. Boze na nebesiach !

Hoci som na Slovensku len par dni, sluzobne povinnosti ma prinutili letiet z bratislavskeho letiska do Aten Grecko, ale len na dva dni. Myslite si, ze to vsetko prebehlo bez problemov ako to niektori tu na Slovensku tvrdia, samozrejme taki, co su uplne slepi a hluchi? Blizim sa k letisku z mojom Ford Excursion V10, ktore je trosku mensie SUV pre Ameriku a problemy sa zacali ako som aj predpokladal este pred vchodom na platene parkovisko. Neotvorila sa mi rampa. Neviem co bola pricina, ale technik ktoreho som zavolal z letiska tvrdil nieco, ze senzor je naprogramovany na velkost priemerneho auta v Europe. A kedze moje auto je asi 2x vacsie, tak senzor ma njednoducho nevpustil. Teraz si pomyslite, ze no tak Les je na parkovisku a je vsetko O.K. Nebolo ! Parkovne za jedno parkovacie miesto je 50sk/hod. ale problem bol v tom, ze ja som musel platit za dve parkovne miesta t.j. 100sk/hod. Kedze som stravil v Atenach 48hod. a matematika je jednoducho lahka (aj pre Vas) rovnalo sa to 48hod. x 100sk = 4800 Sk ! Viem, niektori z Vas tolko mesacne zarabaju... No konecne teraz si myslite, ze uz Lesovmu utrpeniu a mukam je koniec. Zase sa mylite ! Nastupim do svojho "mensieho" auta a z hrozou zistujem, ze lave spatne zrkadlo je zlomene a vysi na drotoch. Kto mi to zaplati, vsak to bolo udajne strazene parkovisko pri letisku. No ale nechajme to. Hlavne, ze som mal v Excursion plechovku Coca-coly v chladnicke a tak som si zapol radio, popijal pravy americky nefalsovany drink a tahal som to "domov"... Teraz uz urcite by kazdy povedal, ze mojim utrapam a mukam je konecne koniec. No ale som predsa na Slovensku... Lahodna muzika do uska, ochladeny drink, pesnicka sa skonci (ako inak americka) a koho to pocujem v eteri, Jana Slotu toho ozrana. Prisaham, ze skoro som sa oblial colou. Povedal som si, no toho uz mam dost a prepnem to na inu stanicu. Co tam pocujem? Nejaky debil "hejslovak" tam rozprava, ze exhumuju udajne pozostatky Vasho velkeho hrdinu J. Tisa. Hned som vypol radio.

Tak ziaci, Vas Kristus je spat, zase sa ku mne mozte modlit, hen ho do spalne a dajte dolu ten obraz Slotu a J.Tisa. No takze nehanbite sa a cakam na stovky Vasich reakcii :)

P.S. Uvaril som si dobru fazulovu polievku a dufam, ze tam uz niebude kamienok, ktory mi vylomi uz treti zub na Slovensku...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Jacoolbo napísal:fakt sorry ale povie mi niekto o com to je ? nechce sa mi to citat :lol:
uplne o ho*ne. jeden velky "borec" si tu pise dennik. trapne, bez myslienky, bez napadu. samochvala smrdi a je to strata casu citat. o nic neprichadzas :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

COOOOOO??? OTVARAJTE SAMPANO!!!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

chalani vy nepoznate velkeho "Lesa" a budte vlastne radi :D
len neviem ci si z nas niekto robi srandu :D alebo je to bohuzial pravda :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak uz ked si sa vratil tak nech sa ti tu znova paci :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

...casy nudy su konecne davno minule... :lol:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Jacoolbo napísal:fakt sorry ale povie mi niekto o com to je ? nechce sa mi to citat :lol:
No je to o lesovom hviezdnom navrate, je to o navrate cloveka ktory nasral viac ako tristvrtku fora svojimi "skvelymi" topicmi o strielajucich kravatach.

No a k Lesovi: zdravim ta moj americky priatelu, dufam ze je ti v USA dobre, teda lepsie nez na Slovensku, ze tam mate lepsiu vladu, a konecne ze ti tam davaju ku kafe male lyzicky co je pre Slovensko samozrejme neznamost. verim ze tieto dni budu pre teba utrpenim ale musis sa s tim nejak vysporiadat. :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja len tak trosku nechapem, co by sa malo k tejto teme pisat... ved nic k "teme" sa napisat neda....
schw33k
Guru
Guru

Re: Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !

Príspevok od používateľa schw33k »

Les napísal:Kedze som stravil v Atenach 48hod. a matematika je jednoducho lahka (aj pre Vas) rovnalo sa to 48hod. x 100sk = 4800 Sk ! Viem, niektori z Vas tolko mesacne zarabaju...
haha ty si lolo
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

joooooo Les, teba som to hroooozne dlho nevidel :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ezop virtualneho sveta vitaj!!! o tvojich hajlajtoch som sa dozvedel spatne ale vidim ze famy o slavnom lesovi su pravdive :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Tato osoba je prikladom propagandy...a ako sa lahko ludia nehaju zmanipulovat. :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Čo mu bránilo pripojiť sa na hojko v USA ?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

P3Bo napísal:Čo mu bránilo pripojiť sa na hojko v USA ?
Tak som som zvedavy na Les-ovu odpoved. Ja rozpravky necitam uz som na ne stary ale tu na hojko si ich rad precitam.
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

P3Bo napísal:Čo mu bránilo pripojiť sa na hojko v USA ?
filter nizkohodnotnych nevyznamnych nekrestanskych a prodemokratickych stranok mu to nedovoli...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Dobre vidim? Les je spat? oooo :new05: velky hrdina vsevesmiru. takze casy nudy su prec. go go rednecks
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

enter odišiel, les sa vrátil :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

omg..zas.. :lol:
uz som si myslel ze si sa omylom zastrelil tou high-tech kravatou, ci chytil do svojej mega pasce na lupicov
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

LES!!!!To je proste superlatívny heroizovnaý borec, šupa, kanón a tak ďalej :D
Už sa teším na pokračovanie jeho problémov s našou fašisticko-komunisticko-mečiarovskou krajinou...Hejslováci dotoho! Nuda zažehnaná! :D

//Edit:
p4ra napísal:Umrel som smiechom. :lol:
Odišiel p4ra, kto sa vráti?? :lol:
Napísať odpoveď