Takze, som len 6 dni na Slovensku, ten cas ktory som tu Vam chybal som stravil v raji na Zemi volanej Spojene staty americke. God bless America !
Asi sa ma niektori budete pytat, ked tuto krajinu rozumej tym Slovensko mam tak velmi "rad" preco som vlastne prisiel spat? Odpoved je jednoducha - musel som ! Kedze aj v USA som sledoval tlac, hlavne cez internet co sa deje na Slovensku a z hrozou som zistil, ze bolsevik (Fico) sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom), tak som si povedal, musim ich na tom Slovensku spasit.
Musim sa tiez cestne priznat, ze tolko k.... zo Slovenska a CR som este v zivote co byvam v Amerike som nikdy predtym nestretol. Ludia, vsak ja som myslel, ze US Ambassy Vam uz konecne prestalo vydavat viza do USA. Priznam sa Vam, ze som sa informoval na velvyslanectve v Blave e-mailom, ze kolkym percentam ziadatelov zo SR vydaju vizum. Samozrejme na druhy den mi aj hned odpovedali a viem, ze to nieje zvykom slovenskych spolocnosti... Vydaju viza podla novej statistiky uz teraz asi 90% Slovakov. Boze na nebesiach !
Hoci som na Slovensku len par dni, sluzobne povinnosti ma prinutili letiet z bratislavskeho letiska do Aten Grecko, ale len na dva dni. Myslite si, ze to vsetko prebehlo bez problemov ako to niektori tu na Slovensku tvrdia, samozrejme taki, co su uplne slepi a hluchi? Blizim sa k letisku z mojom Ford Excursion V10, ktore je trosku mensie SUV pre Ameriku a problemy sa zacali ako som aj predpokladal este pred vchodom na platene parkovisko. Neotvorila sa mi rampa. Neviem co bola pricina, ale technik ktoreho som zavolal z letiska tvrdil nieco, ze senzor je naprogramovany na velkost priemerneho auta v Europe. A kedze moje auto je asi 2x vacsie, tak senzor ma njednoducho nevpustil. Teraz si pomyslite, ze no tak Les je na parkovisku a je vsetko O.K. Nebolo ! Parkovne za jedno parkovacie miesto je 50sk/hod. ale problem bol v tom, ze ja som musel platit za dve parkovne miesta t.j. 100sk/hod. Kedze som stravil v Atenach 48hod. a matematika je jednoducho lahka (aj pre Vas) rovnalo sa to 48hod. x 100sk = 4800 Sk ! Viem, niektori z Vas tolko mesacne zarabaju... No konecne teraz si myslite, ze uz Lesovmu utrpeniu a mukam je koniec. Zase sa mylite ! Nastupim do svojho "mensieho" auta a z hrozou zistujem, ze lave spatne zrkadlo je zlomene a vysi na drotoch. Kto mi to zaplati, vsak to bolo udajne strazene parkovisko pri letisku. No ale nechajme to. Hlavne, ze som mal v Excursion plechovku Coca-coly v chladnicke a tak som si zapol radio, popijal pravy americky nefalsovany drink a tahal som to "domov"... Teraz uz urcite by kazdy povedal, ze mojim utrapam a mukam je konecne koniec. No ale som predsa na Slovensku... Lahodna muzika do uska, ochladeny drink, pesnicka sa skonci (ako inak americka) a koho to pocujem v eteri, Jana Slotu toho ozrana. Prisaham, ze skoro som sa oblial colou. Povedal som si, no toho uz mam dost a prepnem to na inu stanicu. Co tam pocujem? Nejaky debil "hejslovak" tam rozprava, ze exhumuju udajne pozostatky Vasho velkeho hrdinu J. Tisa. Hned som vypol radio.
Tak ziaci, Vas Kristus je spat, zase sa ku mne mozte modlit, hen ho do spalne a dajte dolu ten obraz Slotu a J.Tisa. No takze nehanbite sa a cakam na stovky Vasich reakcii
P.S. Uvaril som si dobru fazulovu polievku a dufam, ze tam uz niebude kamienok, ktory mi vylomi uz treti zub na Slovensku...