LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no normalne mam zimomriavky a bojim sa ist spat :)
Ja napr: nechapem ze ten rus - michael dostal sip skoro do srdca par centy vedla a on dokazal preplavat pod stanicou ktomu oknu a este sa mu Charlimu aj smiat.

Inak posledne casti boli velmi velmi dobre ( uz ste to tu pisali ... )
Necakal som taky konec a na konci som len cakal ze kto za nim pride ( mal som citaka ze to bude KATE ( mozno mi neverite ... ) ale samozrejme som cakal aj inych ( napr: tu parasutistku ) ....

btw: Kate vyzerala velmi pekne ! :smt050

Btw: bojim sa to napisat ale Prison ma co robit lebo on koniec 2. serie mal dobru ale LOST mal velmi dobru. :!:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

R1k1nko: asi zabudaš ako aj ostatny že ostrov ma liečive učinky, dobre nie? prečo mysliš že Lock tam nezomrel? nenapil sa svätenej vody.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Old Dirty Bastard napísal:asi zabúdaš ako aj ostatní že ostrov ma liečive učinky, dobre nie? prečo myslíš že Lock tam nezomrel? nenapil sa svätenej vody.
No v tomto až celkom pravdu nemáš,keďže tam už zomrelo toľko ľudí :) Má síce účinky ale nemôžme to nazvať liečivé.Lebo napríklad keď tam otehotnejú tak síce sa narodí dieťa ale žena zomrie :)
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

Super finale serie...:
-charlie mi nebude chybat...(som zvedavy co bude robit claire sama....)
-kto je naomi???...nikdy ma nenapadla ze ju neposlala penny,ale uz je to jedno aj tak je mrtva,teraz bude sranda ak je pravda to co vravel ben ze oni (the others)su ti dobry a na tej lodi su ti zli a vsetkych zabiju... no ale asi uplne vsetkych nie kedze uz vieme ze jack a kate sa z ostrova dostali ...
No a zaujimavo znie aj to ze v 4.serii sa budu striedat flashbacky a flashforwardy...len kto ma teraz cakat do unora(to je februar???)2008 ? :evil: :evil: :evil:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Btw myslím že v dieli "White Rabbit" (prvá séria) Charlie hovorí, že nevie plávať 8)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Asi klamal :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Trochu pozde , ale nakoniec som dopozeral poslednú časť a som mimo ...
To je čo hlúposť , nechápem :) Jake a Kate sa dostali z ostrova , proste lol
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

schw33k napísal:Trochu pozde , ale nakoniec som dopozeral poslednú časť a som mimo ...
To je čo hlúposť , nechápem :) Jake a Kate sa dostali z ostrova , proste lol
to je flashforward...podla slov producentov ich bude viacej v dalsej sezone
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no to je mi je jasné , ale nepochopím prečo tvorcovia skočili až tak dopredu a dá sa povedať veľmi veľa odhalili , teda povedal by som druhú najdôležitejšiu vec v seriály : 1. Čo sa na ostrove vlastne deje 2. Dostanú sa z ostrova

riešite tú rakvu , asi najmenej pútavá záležitosť , čo ma trápi :)

inak odporúčam pozrieť teórie
http://www.lost.cz/teorie.asp?autorid=21975
http://www.lost.cz/teorie.asp?autorid=14317
http://www.lost.cz/teorie.asp?autorid=12257

:!: PLUS : Odporúčam pozrieť :!:

Pozrite video s Charliem čo je pod textom http://www.lost.cz/teorie.asp?autorid=21650

dobre počúvajte , proste sila , ostal som šokovaný :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

schw33k: To, ze ukazali buducnost sa mi pozdavala, aspon je dovod to pozerat aj nadalej, pretoze ludi bude zaujimat ako sa dostali a preco. Ani ta rakva nebola zbytocna, pretoze to bude urcite dolezita. Ak si pamatas na prvu seriu, tak tam bol zobrazeny kabel, ktory ide do mora a nikto nevedel preco. V poslednych dvoch castiach si sa dozvedel a teraz vies, ze to bola velmi dolezita vec a tak to nadvazovalo na jednu zo zaciatocnych casti celeho serialu. Preto si myslim, ze ta rakva + ustrizok z novin tam neboli len pre srandu kralikov.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

schw33k napísal:Pozrite video s Charliem čo je pod textom http://www.lost.cz/teorie.asp?autorid=21650
dobre počúvajte , proste sila , ostal som šokovaný :)
Zmrde :D Takéto brutálne videjká mi tu nedávaj :(
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

stale rozmyslam ci ten flashforward nebol Desmondov flash, nemyslite?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

čo trepeš? nejak nechapem co si tymto myslel.. co s tym flashforwardom ma desmond
jackb
Redeemer
Redeemer

Old Dirty Bastard napísal:čo trepeš? nejak nechapem co si tymto myslel.. co s tym flashforwardom ma desmond
on ma tiez predsa videnia z casovej slucky... ale to len moj napad tak ma nekamenuj/te :roll:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no cez prazdniny to zacali reprizovat na JOJke tak som kukol prve 4 diely... potom to presunuli na iny cas dakedy v noci asi koli nizkej sledovanosti.. tak som sa rozhodol ze si to pekne stiahnem prve dve serie so slovenskym dabingom.. pozrel som si, strasne sa mi to zapacilo, a teraz neviem co robit :lol:

pockam kym bude JOJ davat 3.seriu??(mimochodom nevie niekto kedy?? :) )
alebo stiahnem 3.seriu pekne po anglicky???a postupne budem hned stahovat 4.seriu(tiez neviem kedy :) )??? lenze dve serie po slovensky potom sa tazko navykne na anglictinu...
co mam robit?

:D
jackb
Redeemer
Redeemer

kamo, minuly rok ked koncila prava sesona, posledne diely som si stiahol po cesky a a tak isto druhu sesonu... to bolo tak do konca juna... tretia v US zacala dakedy na jesen a to mi uz anglina nevadila... a kym budes cakat do februara na stvrtu sesonu nemalo by to vadit ani tebe :wink:
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

B3rET napísal:no cez prazdniny to zacali reprizovat na JOJke tak som kukol prve 4 diely... potom to presunuli na iny cas dakedy v noci asi koli nizkej sledovanosti.. tak som sa rozhodol ze si to pekne stiahnem prve dve serie so slovenskym dabingom.. pozrel som si, strasne sa mi to zapacilo, a teraz neviem co robit :lol:

pockam kym bude JOJ davat 3.seriu??(mimochodom nevie niekto kedy?? :) )
alebo stiahnem 3.seriu pekne po anglicky???a postupne budem hned stahovat 4.seriu(tiez neviem kedy :) )??? lenze dve serie po slovensky potom sa tazko navykne na anglictinu...
co mam robit?

:D
JOJka zacne vysielat 3. seriu "na jesen" pravdepodobne hend po zreprizovani prvych dvoch :wink:

stvrta seria sa v US zacina natacat o 4 tyzdne a vysielat as v US zacne vo februari

osobne si myslim, ze je lepsie to pozerat v originalnom zneni + titulky a nemas problem (dabing sa na original nechyta nikdy...)

@jackb: Jackov flashforward a Desmondove "Flashes before his eyes" je rozdiel. Jackove flashforwardy su naozaj realne zabery z buducnosti, kdezto Desmond ma len vidiny, dokaze predpovedat (i ked s tou casovou sluckou som sa aj ja pohraval, hlavne ked tam ukazovali Penny... ale nakoniec som si to vysvetlil takto).

mimochodom, chskoro vyjde LOST GAME :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Ing. FijoK napísal: @jackb: Jackov flashforward a Desmondove "Flashes before his eyes" je rozdiel. Jackove flashforwardy su naozaj realne zabery z buducnosti, kdezto Desmond ma len vidiny, dokaze predpovedat (i ked s tou casovou sluckou som sa aj ja pohraval, hlavne ked tam ukazovali Penny... ale nakoniec som si to vysvetlil takto).
thx za vysvetlenie :wink:
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Údajne má byť serál zakončený celovečerným filmom :shock:
jackb
Redeemer
Redeemer

aj The Simpsons mali byt :wink:
Lost urcite cakaju este 2 serie, to su minimalne 2 roky...
Napísať odpoveď