B3rET napísal:no cez prazdniny to zacali reprizovat na JOJke tak som kukol prve 4 diely... potom to presunuli na iny cas dakedy v noci asi koli nizkej sledovanosti.. tak som sa rozhodol ze si to pekne stiahnem prve dve serie so slovenskym dabingom.. pozrel som si, strasne sa mi to zapacilo, a teraz neviem co robit
pockam kym bude JOJ davat 3.seriu??(mimochodom nevie niekto kedy??

)
alebo stiahnem 3.seriu pekne po anglicky???a postupne budem hned stahovat 4.seriu(tiez neviem kedy

)??? lenze dve serie po slovensky potom sa tazko navykne na anglictinu...
co mam robit?

JOJka zacne vysielat 3. seriu "na jesen" pravdepodobne hend po zreprizovani prvych dvoch
stvrta seria sa v US zacina natacat o 4 tyzdne a vysielat as v US zacne vo februari
osobne si myslim, ze je lepsie to pozerat v originalnom zneni + titulky a nemas problem (dabing sa na original nechyta nikdy...)
@jackb: Jackov flashforward a Desmondove "Flashes before his eyes" je rozdiel. Jackove flashforwardy su naozaj realne zabery z buducnosti, kdezto Desmond ma len vidiny, dokaze predpovedat (i ked s tou casovou sluckou som sa aj ja pohraval, hlavne ked tam ukazovali Penny... ale nakoniec som si to vysvetlil takto).
mimochodom, chskoro vyjde LOST GAME