"utopeni" v sne
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Uff, a REM takto nicMurphY napísal:nuz s tymto by si mal ist za doktorom.. existuju tabletky pri ktorych sa ti nic nebude snivat a budes mat cisty a neruseni spanok..
ak si dobre pamatam, tak bez tejto fazy spanku (snivanie v podstate) dochadza k nejakym fyzickym porucham tela.
-
P3Bo
Guru wannabe
jj spánok má byť prirodzený .....a neviem to je extrémne riešenie dávať si tabletky nevidím v tom dovod nočné mory to určite nebudú....z toho vyrastiešaxXis napísal:Uff, a REM takto nichttp://en.wikipedia.org/wiki/REM_sleep
ak si dobre pamatam, tak bez tejto fazy spanku (snivanie v podstate) dochadza k nejakym fyzickym porucham tela.
-
Pantagruel
Star
-
axxis
Addict
Povedz toto nejakemu psychologovi a dozvies sa o sebe take veci ake ta ani len vo sne nenapadli.Pantagruel napísal:Mne sa sniva ibaze sa blizim ku nejakej priekope, snazim sa odtial ujst, ale niekto ma tam stale tlaci...Nakoniec padnem dolu, vidim uz iba tmu, a ked otvorim oci tak som stastny ze som medzi zivymi.
no presne o tomto som hovoril....keď maš umrieť tak sa zobudiš...ono je to asi tým že nevieme ako to vyzerá, resp. už nevyzerá, keď sme mŕtvy tak ten sen je potom taký....no osekaná verziaPantagruel napísal:Mne sa sniva ibaze sa blizim ku nejakej priekope, snazim sa odtial ujst, ale niekto ma tam stale tlaci...Nakoniec padnem dolu, vidim uz iba tmu, a ked otvorim oci tak som stastny ze som medzi zivymi.
-
Pantagruel
Star
-
JohnFrusciante
Star
Kedysi davno som sa desil spanku. Nešiel som spať, pokial som nebol uplne vyčerpaný, pretože ma desilo, čo ten spanok vlastne je. Ako to, že ten čas ubehne tak rychlo, že sa mi niečo sniva a potom na to zabudnem, prečo sa vždy zobudim par sekund pred tym, ako ma mama zobudi (to mam doteraz, s tym rozdielom, že ma budi budik o 1,5 hodiny skorej). A tiež, keď si večer poviem, aby som to nezabudol, prečo si na to rano spomeniem.
-
axxis
Addict
Vyvolat sen vonkajsim podnetom je mozne. AKo som napisal v nejakom predchadzajucom prispevku mozog sa prisposobi tomu co citi. Ak ti niekto bude ohrievat ruku, ale nezobudi ta tak sa ti bude zrejme snivat nieco v tom zmysle, ze ju mas v peci alebo co. Mozgu to musi davat zmysel a ten zmysel si vyrobi podvedomie. (a prosim nezacinajte debatu o tom ci podvedomie existuje, toho mam dost na NAS-ke)Pantagruel napísal:Myslim si, ze vonkajsimi podnetmi sa taketo sny vyvolat nedaju...Nedaju sa vyvolat nijakoAle ak vyvolas, tak mi zavolaj