"utopeni" v sne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Presne takato prkotina sa mi stala. Slahol som v sne do vody a nemohol som dychat. Ale ma to zrejme podobny princip ako ked si prilahes ruku, ergo sa neprekrvuje a je z nej celkovo mala odozva. Tvojmu mozgu sa to nezda tak vytvori sen, ze ti ju nieco uthlo, odhryzlo alebo inak usmyklo.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

BJay dik za linky :wink: a nevie este niekto o nejakej stranke zaoberajucej sa tematikou snov? Ale nemam na mysli vestenie alebo snare. Skor z pohladu psychologie. A nemusi byt len o lucidnych snoch
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nuz s tymto by si mal ist za doktorom.. existuju tabletky pri ktorych sa ti nic nebude snivat a budes mat cisty a neruseni spanok..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:nuz s tymto by si mal ist za doktorom.. existuju tabletky pri ktorych sa ti nic nebude snivat a budes mat cisty a neruseni spanok..
Uff, a REM takto nic :?: http://en.wikipedia.org/wiki/REM_sleep
ak si dobre pamatam, tak bez tejto fazy spanku (snivanie v podstate) dochadza k nejakym fyzickym porucham tela.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

axXis napísal:Uff, a REM takto nic :?: http://en.wikipedia.org/wiki/REM_sleep
ak si dobre pamatam, tak bez tejto fazy spanku (snivanie v podstate) dochadza k nejakym fyzickym porucham tela.
jj spánok má byť prirodzený .....a neviem to je extrémne riešenie dávať si tabletky nevidím v tom dovod nočné mory to určite nebudú....z toho vyrastieš ;)
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Dnes som mal taký príjemný sen že by som sa v ňom rád topil stále... :hug:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Mne sa sniva ibaze sa blizim ku nejakej priekope, snazim sa odtial ujst, ale niekto ma tam stale tlaci...Nakoniec padnem dolu, vidim uz iba tmu, a ked otvorim oci tak som stastny ze som medzi zivymi.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pantagruel napísal:Mne sa sniva ibaze sa blizim ku nejakej priekope, snazim sa odtial ujst, ale niekto ma tam stale tlaci...Nakoniec padnem dolu, vidim uz iba tmu, a ked otvorim oci tak som stastny ze som medzi zivymi.
Povedz toto nejakemu psychologovi a dozvies sa o sebe take veci ake ta ani len vo sne nenapadli. :hehe:
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

Pantagruel napísal:Mne sa sniva ibaze sa blizim ku nejakej priekope, snazim sa odtial ujst, ale niekto ma tam stale tlaci...Nakoniec padnem dolu, vidim uz iba tmu, a ked otvorim oci tak som stastny ze som medzi zivymi.
no presne o tomto som hovoril....keď maš umrieť tak sa zobudiš...ono je to asi tým že nevieme ako to vyzerá, resp. už nevyzerá, keď sme mŕtvy tak ten sen je potom taký....no osekaná verzia :lol:
juraj-w
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa juraj-w »

dal by se taky sen vyvolat tym ze si dam budik ked zaspym?
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Myslim si, ze vonkajsimi podnetmi sa taketo sny vyvolat nedaju...Nedaju sa vyvolat nijako :P Ale ak vyvolas, tak mi zavolaj :)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Pantagruel napísal:Myslim si, ze vonkajsimi podnetmi sa taketo sny vyvolat nedaju...Nedaju sa vyvolat nijako :P Ale ak vyvolas, tak mi zavolaj :)
suhlasim. myslim ze ide o nahodu co sa ti snova
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

notrit napísal:no presne o tomto som hovoril....keď maš umrieť tak sa zobudiš...ono je to asi tým že nevieme ako to vyzerá, resp. už nevyzerá, keď sme mŕtvy tak ten sen je potom taký....no osekaná verzia :lol:
no tak ja som v sne umrel :lol: precitaj si moj pirspevok na 3. strane
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

hmmmm.....tak ti gratulujem...si asi prvý, kt. sa to stalo :lol: :wooow:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

aj mne sa to stalo :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

uf topiť sa vo sne to som ešte nezažil...

Väčšinou vo sne padám, alebo na mna niečo padá a tak dalej a ked som tesne pred pádom tak ma trhne že vacsinou to schytá skriňa vedla postele alebo padnem na zem.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja som mal dnes nadherny sen :) ..... snivalo sa mi o dievcati zo skoly :oops: ........nebudem to tu rozoberat ale sen to bol krasny .... a chcem sa spytat stalo sa vam ze sa aj niekedy splnil sen ??(no pravdaze ak to bol niejaky realny ) alebo aspon nieco podobne sa prihodilo ?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kedysi davno som sa desil spanku. Nešiel som spať, pokial som nebol uplne vyčerpaný, pretože ma desilo, čo ten spanok vlastne je. Ako to, že ten čas ubehne tak rychlo, že sa mi niečo sniva a potom na to zabudnem, prečo sa vždy zobudim par sekund pred tym, ako ma mama zobudi (to mam doteraz, s tym rozdielom, že ma budi budik o 1,5 hodiny skorej). A tiež, keď si večer poviem, aby som to nezabudol, prečo si na to rano spomeniem.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

no mne sa snivalo ze som sedel za kompom, a zrazu vybuchla atomovka, a som to dost citil
alebo sa mi raz snivalo ze som neako umrel a potom som sa vznasal do neba alebo co
ale aj tak najhorsie sny su tie kde som nahy alebo v pyzame :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pantagruel napísal:Myslim si, ze vonkajsimi podnetmi sa taketo sny vyvolat nedaju...Nedaju sa vyvolat nijako :P Ale ak vyvolas, tak mi zavolaj :)
Vyvolat sen vonkajsim podnetom je mozne. AKo som napisal v nejakom predchadzajucom prispevku mozog sa prisposobi tomu co citi. Ak ti niekto bude ohrievat ruku, ale nezobudi ta tak sa ti bude zrejme snivat nieco v tom zmysle, ze ju mas v peci alebo co. Mozgu to musi davat zmysel a ten zmysel si vyrobi podvedomie. (a prosim nezacinajte debatu o tom ci podvedomie existuje, toho mam dost na NAS-ke)
Napísať odpoveď