Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

axXis napísal:Ja mam presne opacne skusenosti. Nebehne niekto za mnou a zahlasi: "Nemas ohen" popripade "Nemas fajku?". Odpoved je jasna: "Nie, nefacim." Tak sa na mna zahladi ako na totalneho kretena, precedi nejaku poznamku o tom, ze som srac a spakuje sa. :evil:
Tak ked si nabuduce od teba bude pytat ohen alebo cigaretu 11-rocne dieta posli ho dop**e, to ze bol infantilny az až neznamena ze vsetci fajciari su taki, vies kolko nefajciarov kretenov poznam?

K teme : ked sa smeje tak ako ked beham žiletkou po skle
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Určite nie take ktore maju tonu mejkapu na sebe a ked uroni jednu slzu tak sa jej roztečie pol tvare ......
Hlavne nemam rad povrchne .....
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

preafektovane , frigidtne sedlacke coz znamena zahoracky slang..uplne to nenavidim..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

minule v radiu bola take pekne slovne spojenie: nizkotucne kravy. myslim ze hovori za vsetko. nemam rad tie blondiny v drahych autach. ked zjavne to auto maju za kvalitne ustne a vaginalne sluzby. a este ked maju sprostych frajerov, na ktorych sa v kuse len stazuju ale stale s nimi ostavaju.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

zelovoc napísal:minule v radiu bola take pekne slovne spojenie: nizkotucne kravy. myslim ze hovori za vsetko. nemam rad tie blondiny v drahych autach. ked zjavne to auto maju za kvalitne ustne a vaginalne sluzby. a este ked maju sprostych frajerov, na ktorych sa v kuse len stazuju ale stale s nimi ostavaju.
Ako sa vravi money rulez the world .... :wink: ale je to fakt smutne aj ked to ja vidim :wink:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

pinco napísal:keby si stretol úplne krásnu babu, myslím tým ako vonkajšiu krásu tak aj vnútornú a pri prvom stretnutí by si napríklad nezapálila cigaretu a ty by si bol v tom, že nefajčí, teda pre teba by to bola ideálna ženská. Pri ďaľšom stretnutí by vytiahla cigarety a zapálila si, ako by si sa zachoval?

Narážam práve na cigarety z toho dôvodu, lebo veľa ľudí robí obrovské rozdiely medzi fajčiarmi a nefajčiarmi pričom nefajčiari sa cítia, že sú niečo viac a začnú si doslova vyberať spomedzi ľudí. Takýto je môj pohľad a aj doterajšie skúsenosti s ľuďmi v mojom okolí.
Nemyslíš, že je to trochu povrchné, pretože fajčenie je individuálna záležitosť každého človeka.
nemyslím že je to povrchné a určite sa necítim že som niečo viac pretože som nefajčiar neprekrúcaj to... a k tej tvojej ideálnej ženskej čo si mi opísal, tak neviem ako by som sa zachoval, určite by som bol prekvapený, ale všetko sa dá prekonať.. a zasa ak by ma mala rada tak by s tým možno prestala :-P
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

neviem ci by ma nieco odradilo na mojom milovanom:) ale na inych chlapcoch ma vie odradit ked si myslia ze ked hraju futbal tak su neviem aki frajeri, a ked sa chystaju na pravo tak su najmudrejsi na svete....nechapem preco si myslia ze pravo je viac ako medicina ale co uz...no a ked jeden debo povedal ze ked on bude na prave tak da vytapetovat stromy pervitinom, mala som dost..taki ma vedia fakt odradit:-)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hmm, rozmyslam, ze ja sa chystam na pravo...a nejak do Tvojho popisu nesedim :) . Sorry, ale tento Tvoj popis sa mi zdal dost...neviem, zvlastny. Ze chalani co idu na pravo si myslia, ze su najmudrejsi na svete...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

klamstva, hlupost, afektovanost, chorobna ziarlivost, nekontrolovatelnost
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

uuu co ma dokaze odradit na zenach / dievcatach ? ? ?

... hlavne ked sa povysuju, snazia sa zo vsetkych sil aby ich niekto obletoval, su vo VSETKOM priame ( som zastanca romantickeho dobyvania :-) ), ked nadavaju ( aj ked je velmi krasne pocut ako slusna zena z chuti utrusi nejake stavnate slovicko :-) ), ked su moc extravagantne oblecene, ked su afektovane, ked hulia travu ( proste navykove latky .. nenavidim ani na chalanoch .. to je prejav slabeho ducha ) .. proste mam radsej priemerne vyzerajuce, prijemne vystupuuce, inteligentne a komunikativne dievcata, ako nejake K***Y ...

*edit:// .. komunikativne aj po hardwareovej stranke :-) ...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

jimino napísal:klamstva, hlupost, afektovanost, chorobna ziarlivost, nekontrolovatelnost
To všetko sú ale veci , ktoré spoznaš až po nejakej dobe. :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

P3Bo napísal:To všetko sú ale veci , ktoré spoznaš až po nejakej dobe. :)
hlupost mozes vycitit hned po prvej vete :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Odradi ma ked:
- si o sebe chalan mysli, ze je najmudrejsi na svete
- si mysli, ze jeho vtipy su uzasne
- sa hra na frajera a nedokaze si priznat chybu
- nevie prejavit svoje city, pretoze musi byt za tvrdasa
- sa nedokaze odviazat a nie je pre obcasnu srandu
- citit z neho tvrdy chlast
- kazde slovo je k*, p*, j*
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

recberko napísal:nemyslím že je to povrchné a určite sa necítim že som niečo viac pretože som nefajčiar neprekrúcaj to... a k tej tvojej ideálnej ženskej čo si mi opísal, tak neviem ako by som sa zachoval, určite by som bol prekvapený, ale všetko sa dá prekonať.. a zasa ak by ma mala rada tak by s tým možno prestala :-P
nechcel som ťa uraziť, ak sa tak stalo, prepáč. Písal som trochu všeobecne a uviedol len príklad :wink:
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Primitívne názory, prelietavosť, neúprimnosť, pretvárka, no a niekedy mi hrozne vadia aj rasistické, nacistické a podobné výstupy.... :nono1:
A ešte, keď sa chlap o seba príliš stará...-mám na mysli hodiny pred zrkadlom a tak (narcizmus) - na to sme tu predsa my, nie? :aasmile3: :aasmile11:
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Abiosis »

Prva vec, co ma napadne, su elastaky. Momentalne som v Anglicku a tu sa vracaju do mody (pamatam, ze niekedy este v osemdesiatych rokoch ich nosili moje spoluziacky nie len na telesnu, ale aj bezne do skoly), ktore viac ako cokolvek ine zvyraznuju nedokonalosti vacsiny zenskych noh.
A potom je to urcite prilis vysoke mnozstvo parfemu (tyka sa to aj muzov)... a este chlpy v podpazusi.

Na druhej strane mam rad zenske boky, sije a tie dve priehlbinky na krizovej kosti...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

hornblower napísal:Ked nadavaju,
ked chlascu a potom su na srot,
ked fajcia cigarety,
ked sa obliekaju ako slapky,
ked si myslia, ze su najmudrejsie,
ked su afektovane,
ked sa hraju na nieco co nie su.
presne toto nenavidim aj ja. tiez nenavidim, ked zena smrdi potom. a tie cigarety: poznam vela zien, ktore sa mi velmi pacili, ale ked som zistil, ze fajcia, mohli byt hocako krasne, mudre a inteligentne, ale mne sa uplne zhnusili :aasmile19:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

.I.LoVe.lOvE. napísal:Nemam rada, ked chalan nevie pouzivat deodorant a je prepoteny :scratch: - to je fakt hnus. Co sa tyka este toho zovnajsku - Chlpy - S tymi teda ja kamaratka nie som (:nono1:), tak na tvary mi nevadia (okrem zrasteneho obocia), vadia hlavne nizsie a nizsie, snad si kazdy domysli spravne :lol:
A co sa tyka tych dolezitejsich veci, nemam rada muzov povrchnych, namyslenych a nezodpovednych. :)
a nohy?

btw. vadi ti ked je spoteny ci ked je spoteny a smrdi?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tomasko napísal:a nohy?

btw. vadi ti ked je spoteny ci ked je spoteny a smrdi?
zenam nevadi "cerstvy" pot, prave naopak, vacsinu z nich podvedome vzrusuje, myslim, teda som si takmer isty ze .I.LoVe.lOvE. mysli pot, ktori mnohi muzi na sebe "nosia", taky ten celodnovy, alebo proste ked sa spotis jak prasa a nejdes do sprchy a nevymenis si tricko :smt096

ale ja nie som .I.LoVe.lOvE., cize nech napise ona, ja som si len dovolil vedecko-chemicku vsuvku :) ak som mohol...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

uplink napísal:zenam nevadi "cerstvy" pot, prave naopak, vacsinu z nich podvedome vzrusuje, myslim, teda som si takmer isty ze .I.LoVe.lOvE. mysli pot, ktori mnohi muzi na sebe "nosia", taky ten celodnovy, alebo proste ked sa spotis jak prasa a nejdes do sprchy a nevymenis si tricko :smt096
mas pravdu, podvedome zena citi, ze ten chlap je "makac" :)

edit: JV:to nie tokio hotel je in, in je EMO styl :lol:
jaj vidis, este nenavidim EMO styl na babach
Napísať odpoveď