ANo pravidlo klin sa klino vybija je hlupost viem..skusal som...a jedine co som dosiahol ze som ublizil jednemu skvelemu dievcatu ale snazim sa to pomalicky napravat..a tak uz je to zabudnute troska...no teraz je to uz dost casu podla to skusit znova..ktormu prvemu tam bol problem taky ze ono by to dopadlo aj dobre..byvala mala frajera..ja som mal babu krasa.. keby mi vtedy nepovedala "lubim ta" a co som ja spravil? rozisiel sa s noudew6 napísal:Ajajaj!!!
Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát...![]()
Snaž sa hlavne odstrániť zo svojho okolia všetko, čo ti ju pripomína. Nemusíš to všetko vyhodiť, pretože neskôr by ťa to mohlo mrzieť....![]()
Snaž na ňu nemyslieť ako na objekt tvojich túžob, no a po nejakom čase by sa ti to malo podariť....
Po jednom chalanovi som túúúžila strááášne dlho a zožierala som sa tým, no a trvalo 3,5 roka, kým ma to prešlo....
Ani nevieš, ako veľmi ti držím palce, nech ťa to rýchlo prejde ....-nie auto
Ako to prekonat a ist dalej.ako zabudnut?
-
midnight_man
Guru
-
Eidos
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
jedine co musis vediet je, ze ci chces zabudnut a ist dalej alebo sa neustale v myslienkach vracat. Dvere pred sebou neotvoris, kym nezatvoris tie za sebou. Hovori sa tomu este "plnost casu" cize ked budes mat v srdiecku uplnu lahostajnost k tym byvalym. V tom zmysle, ze ked ich uvidis, tak ta nestrasie ci ked si dokazes obliect tricko od niektorej bez ziadnych emocii alebo si spomenut na pekne chvile stravene s nimi bez ziadneho smutku, ze to uz nie je. A vtedy budes uplne zrely pre novy vztah. 
Fakt si to krasne napisal, ze zabudnut a odstranit veci co ju pripominaju ale ako odstranis syna 7 rocneho syna. Takze sa s nou musim stretavat aj nedalej a dokonca pred synom hrat urcitu hru.dew6 napísal:Ajajaj!!!
Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát...![]()
Snaž sa hlavne odstrániť zo svojho okolia všetko, čo ti ju pripomína. Nemusíš to všetko vyhodiť, pretože neskôr by ťa to mohlo mrzieť....![]()
Snaž na ňu nemyslieť ako na objekt tvojich túžob, no a po nejakom čase by sa ti to malo podariť....
Po jednom chalanovi som túúúžila strááášne dlho a zožierala som sa tým, no a trvalo 3,5 roka, kým ma to prešlo....
Ani nevieš, ako veľmi ti držím palce, nech ťa to rýchlo prejde ....-nie auto
-
midnight_man
Guru
asi mam najmenej co kecat do toho..kedze nemam tolke roky na to..ale kym sa rozohodnem pre taku volbu ze mat dieta..tak najprv by mal byt ten vztah predovsetkym na prvom mieste uplne vporiadku....kekesko napísal:Fakt si to krasne napisal, ze zabudnut a odstranit veci co ju pripominaju ale ako odstranis syna 7 rocneho syna. Takze sa s nou musim stretavat aj nedalej a dokonca pred synom hrat urcitu hru.
To moja bývalá tiež, teraz sme znova spolu a obaja doplácame na to, že urobila strašnú blbosť s jedným z nich - v snahe zabudnúť. Ona má výčitky, mňa to strašne žerie...dew6 napísal:Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát...![]()
-
midnight_man
Guru
Whisper....ja mam taky nazor...co bolo bolo...ja viem neda sa na to proste "zabudnut" .ale pozrite sa obaja dopredu...mate pred sebou skvelu buducnost..neutapajte sa v smutku "starych casov" ju to trapi ze to spravila..teba to trapi, trapi vas to oboch...no naco je to dobré? nanic...opytaj sa sam seba? lubim ju? ak ano tak by si jej mal pomoct na to "zabudnut" ale tym ze teba to bude stale trapit a budes jej to davat najavo..nepomozes ani sebe.a toboz nie jej...cize moj nazor je ai taky...neuvazuj nad tym cije taká alebo onaká--clovek robi chyby(tiez som ich porobil vela vies...a vacsich) a pritom si myslim ze som celkom ferovi clovek...cize asi tak..obaja si musite teraz vzajomne pomoct.aby ste to "prekonali" Drzim palce ..nech je to coraz lepsiewhisper napísal:To moja bývalá tiež, teraz sme znova spolu a obaja doplácame na to, že urobila strašnú blbosť s jedným z nich - v snahe zabudnúť. Ona má výčitky, mňa to strašne žerie...Ja som totiž človek, ktorý neutápa nešťastie v alkohole či v posteli s niekým druhým, bez lásky to proste nejde... Možno som moc náročný, ak hľadám dievča, ktoré bude podobné, neviem...
-
Shadow_blaster
Light Star
skús sa zaľúbiť do dievčaťa ktoré má frajera potom budeš mať starostí až po uši to ti vravím z vlastnej skúsenosti pritom na ňu zabudneš ale nie srandujem pozri skús to tak ako si myslis ze to bude najsprávnejsie podla mna by si to mal dokázat najdi si novú frajerku zalúb sa a na nu zabudni vsak co "bolo bolo idem vopred nemam strach postav sa tejto myslienke a to tak ze na nu chces zabudnut nikdy celkom nezabudnes ale asopn sa snaz
-
midnight_man
Guru
-
Shadow_blaster
Light Star
Ahá tu je pes zakopaný ale to je potom o niecom uplne inom ako o tom co si písal ak ti to pomôže niekde tu by mali byť rovnaké alebo aspoň podobné témy ak však takú nenájdeš založ novú tému a tam sa dozvieš viac pretože ja ti radiť nebudem ak nechceš abyto dopadlo zle pretože ja som to strasne pokazil
-
midnight_man
Guru
ja uz nepotrebujem radu...kompletne som to doje.toto aj jaShadow_blaster napísal:Ahá tu je pes zakopaný ale to je potom o niecom uplne inom ako o tom co si písal ak ti to pomôže niekde tu by mali byť rovnaké alebo aspoň podobné témy ak však takú nenájdeš založ novú tému a tam sa dozvieš viac pretože ja ti radiť nebudem ak nechceš abyto dopadlo zle pretože ja som to strasne pokazil
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
mno jo..bude nas tu viacej "skrachovancov"Shadow_blaster napísal:asi založím tému že ak toto človek zažil ako to prekonal a čo ro bil aleebo čo by robil na našom mieste
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
Ja viem, ja ju ľúbim a toto na tom nič nezmení... Len včera som bol pod vplyvom emócií, sklamaný, naštvaný, skoro som si rozmlátil hánky doobeda... Veď to iste poznáte...midnight_man napísal:Whisper....ja mam taky nazor...co bolo bolo...ja viem neda sa na to proste "zabudnut" .ale pozrite sa obaja dopredu...mate pred sebou skvelu buducnost..neutapajte sa v smutku "starych casov" ju to trapi ze to spravila..teba to trapi, trapi vas to oboch...no naco je to dobré? nanic...opytaj sa sam seba? lubim ju? ak ano tak by si jej mal pomoct na to "zabudnut" ale tym ze teba to bude stale trapit a budes jej to davat najavo..nepomozes ani sebe.a toboz nie jej...cize moj nazor je ai taky...neuvazuj nad tym cije taká alebo onaká--clovek robi chyby(tiez som ich porobil vela vies...a vacsich) a pritom si myslim ze som celkom ferovi clovek...cize asi tak..obaja si musite teraz vzajomne pomoct.aby ste to "prekonali" Drzim palce ..nech je to coraz lepsie
btw. midnight, sorry sa pekny offtopic v tvojej teme
-
midnight_man
Guru
hh, díky za prejavenu "doveru"... Za chvíľu mám 20, ale občas (keď "sa všetko j*be") si pripadám ako... decko?midnight_man napísal:verim ze si rozumny chalan..a ze vies co mas robit preto ti ani nebudem pisat co mas robitved ty to vies
edit: 2 shark-nx => neboj, ja mám za sebou už tiež nejaké skúsenosti so "spamätávaním sa"... Len vravím, že sa na to vôbec neteším... 2x za rok stratiť to isté dievča, no zábava