Ako to prekonat a ist dalej.ako zabudnut?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

dew6 napísal:Ajajaj!!!
Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát... :oops:
Snaž sa hlavne odstrániť zo svojho okolia všetko, čo ti ju pripomína. Nemusíš to všetko vyhodiť, pretože neskôr by ťa to mohlo mrzieť.... :cry:
Snaž na ňu nemyslieť ako na objekt tvojich túžob, no a po nejakom čase by sa ti to malo podariť....
Po jednom chalanovi som túúúžila strááášne dlho a zožierala som sa tým, no a trvalo 3,5 roka, kým ma to prešlo.... :oops:

Ani nevieš, ako veľmi ti držím palce, nech ťa to rýchlo prejde ....-nie auto :wink:
ANo pravidlo klin sa klino vybija je hlupost viem..skusal som...a jedine co som dosiahol ze som ublizil jednemu skvelemu dievcatu ale snazim sa to pomalicky napravat..a tak uz je to zabudnute troska...no teraz je to uz dost casu podla to skusit znova..ktormu prvemu tam bol problem taky ze ono by to dopadlo aj dobre..byvala mala frajera..ja som mal babu krasa.. keby mi vtedy nepovedala "lubim ta" a co som ja spravil? rozisiel sa s nou :cry: v blbej nadeji ze budeme spolu s byvalou ked povedala dac otake.. och :D :D ....ale vravim ..je uz dost casu od toho..a je to uz viac menej zabudnute..a zavse ked to "pride" to sa da prezit..a vo dvojici este lepsie ;)
Eidos
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

jedine co musis vediet je, ze ci chces zabudnut a ist dalej alebo sa neustale v myslienkach vracat. Dvere pred sebou neotvoris, kym nezatvoris tie za sebou. Hovori sa tomu este "plnost casu" cize ked budes mat v srdiecku uplnu lahostajnost k tym byvalym. V tom zmysle, ze ked ich uvidis, tak ta nestrasie ci ked si dokazes obliect tricko od niektorej bez ziadnych emocii alebo si spomenut na pekne chvile stravene s nimi bez ziadneho smutku, ze to uz nie je. A vtedy budes uplne zrely pre novy vztah. :wink:
kekesko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kekesko »

dew6 napísal:Ajajaj!!!
Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát... :oops:
Snaž sa hlavne odstrániť zo svojho okolia všetko, čo ti ju pripomína. Nemusíš to všetko vyhodiť, pretože neskôr by ťa to mohlo mrzieť.... :cry:
Snaž na ňu nemyslieť ako na objekt tvojich túžob, no a po nejakom čase by sa ti to malo podariť....
Po jednom chalanovi som túúúžila strááášne dlho a zožierala som sa tým, no a trvalo 3,5 roka, kým ma to prešlo.... :oops:

Ani nevieš, ako veľmi ti držím palce, nech ťa to rýchlo prejde ....-nie auto :wink:
Fakt si to krasne napisal, ze zabudnut a odstranit veci co ju pripominaju ale ako odstranis syna 7 rocneho syna. Takze sa s nou musim stretavat aj nedalej a dokonca pred synom hrat urcitu hru.
midnight_man
Guru
Guru

kekesko napísal:Fakt si to krasne napisal, ze zabudnut a odstranit veci co ju pripominaju ale ako odstranis syna 7 rocneho syna. Takze sa s nou musim stretavat aj nedalej a dokonca pred synom hrat urcitu hru.
asi mam najmenej co kecat do toho..kedze nemam tolke roky na to..ale kym sa rozohodnem pre taku volbu ze mat dieta..tak najprv by mal byt ten vztah predovsetkym na prvom mieste uplne vporiadku....
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

dew6 napísal:Na pravidlo :"Klin sa klinom vybíja," zabudni. Je to blbosť...Skúsila som to a potom to bolo ešte horšie....cítila som sa zle ešte aj zo seba, keď som tomu "druhému" nevedela opätovať jeho city a aj preto, aký dôvod som mala na začatie toho vzťahu... Takúto kravinu som urobila dokonca dvakrát... :oops:
To moja bývalá tiež, teraz sme znova spolu a obaja doplácame na to, že urobila strašnú blbosť s jedným z nich - v snahe zabudnúť. Ona má výčitky, mňa to strašne žerie... :( Ja som totiž človek, ktorý neutápa nešťastie v alkohole či v posteli s niekým druhým, bez lásky to proste nejde... Možno som moc náročný, ak hľadám dievča, ktoré bude podobné, neviem... :?
midnight_man
Guru
Guru

whisper napísal:To moja bývalá tiež, teraz sme znova spolu a obaja doplácame na to, že urobila strašnú blbosť s jedným z nich - v snahe zabudnúť. Ona má výčitky, mňa to strašne žerie... :( Ja som totiž človek, ktorý neutápa nešťastie v alkohole či v posteli s niekým druhým, bez lásky to proste nejde... Možno som moc náročný, ak hľadám dievča, ktoré bude podobné, neviem... :?
Whisper....ja mam taky nazor...co bolo bolo...ja viem neda sa na to proste "zabudnut" .ale pozrite sa obaja dopredu...mate pred sebou skvelu buducnost..neutapajte sa v smutku "starych casov" ju to trapi ze to spravila..teba to trapi, trapi vas to oboch...no naco je to dobré? nanic...opytaj sa sam seba? lubim ju? ak ano tak by si jej mal pomoct na to "zabudnut" ale tym ze teba to bude stale trapit a budes jej to davat najavo..nepomozes ani sebe.a toboz nie jej...cize moj nazor je ai taky...neuvazuj nad tym cije taká alebo onaká--clovek robi chyby(tiez som ich porobil vela vies...a vacsich) a pritom si myslim ze som celkom ferovi clovek...cize asi tak..obaja si musite teraz vzajomne pomoct.aby ste to "prekonali" Drzim palce ..nech je to coraz lepsie ;)
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

skús sa zaľúbiť do dievčaťa ktoré má frajera potom budeš mať starostí až po uši to ti vravím z vlastnej skúsenosti pritom na ňu zabudneš ale nie srandujem pozri skús to tak ako si myslis ze to bude najsprávnejsie podla mna by si to mal dokázat najdi si novú frajerku zalúb sa a na nu zabudni vsak co "bolo bolo idem vopred nemam strach postav sa tejto myslienke a to tak ze na nu chces zabudnut nikdy celkom nezabudnes ale asopn sa snaz
midnight_man
Guru
Guru

Shadow_blaster napísal:skús sa zaľúbiť do dievčaťa ktoré má frajera potom budeš mať starostí až po uši
o tomto je cela "moja" téma :cry: :cry:
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ahá tu je pes zakopaný ale to je potom o niecom uplne inom ako o tom co si písal ak ti to pomôže niekde tu by mali byť rovnaké alebo aspoň podobné témy ak však takú nenájdeš založ novú tému a tam sa dozvieš viac pretože ja ti radiť nebudem ak nechceš abyto dopadlo zle pretože ja som to strasne pokazil
midnight_man
Guru
Guru

Shadow_blaster napísal:Ahá tu je pes zakopaný ale to je potom o niecom uplne inom ako o tom co si písal ak ti to pomôže niekde tu by mali byť rovnaké alebo aspoň podobné témy ak však takú nenájdeš založ novú tému a tam sa dozvieš viac pretože ja ti radiť nebudem ak nechceš abyto dopadlo zle pretože ja som to strasne pokazil
ja uz nepotrebujem radu...kompletne som to doje.toto aj ja :smt039 mozeme si podat ruky :( och
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

asi založím tému že ak toto človek zažil ako to prekonal a čo ro bil aleebo čo by robil na našom mieste
midnight_man
Guru
Guru

Shadow_blaster napísal:asi založím tému že ak toto človek zažil ako to prekonal a čo ro bil aleebo čo by robil na našom mieste
mno jo..bude nas tu viacej "skrachovancov" :( sme to dototo... a co robit? nic...pockat kym to prejde ....ak to vobec niekedy..prejde..som si na tieto smutne dni a uplakane veceri aj zvykol..normalne
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

midnight man: pozri sme na tom úplne rovnako tažko sa mi otom hovorí pretože to bolo tažké prekonat a ešte teraz mi to nieje prijemne :cry:
midnight_man
Guru
Guru

nikdy to nebude prijemne....je o tom tazko rozpravat to ti verim... och..hadam to prejde ;) neboj...aj horsie moze byt :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

midnight_man napísal:Whisper....ja mam taky nazor...co bolo bolo...ja viem neda sa na to proste "zabudnut" .ale pozrite sa obaja dopredu...mate pred sebou skvelu buducnost..neutapajte sa v smutku "starych casov" ju to trapi ze to spravila..teba to trapi, trapi vas to oboch...no naco je to dobré? nanic...opytaj sa sam seba? lubim ju? ak ano tak by si jej mal pomoct na to "zabudnut" ale tym ze teba to bude stale trapit a budes jej to davat najavo..nepomozes ani sebe.a toboz nie jej...cize moj nazor je ai taky...neuvazuj nad tym cije taká alebo onaká--clovek robi chyby(tiez som ich porobil vela vies...a vacsich) a pritom si myslim ze som celkom ferovi clovek...cize asi tak..obaja si musite teraz vzajomne pomoct.aby ste to "prekonali" Drzim palce ..nech je to coraz lepsie ;)
Ja viem, ja ju ľúbim a toto na tom nič nezmení... Len včera som bol pod vplyvom emócií, sklamaný, naštvaný, skoro som si rozmlátil hánky doobeda... Veď to iste poznáte... :roll: Dnes sa na to pozerám už s chladnou hlavou, aj keď samozrejme každé pomyslenie na to mi dvíha adrenalín v krvi... Ja som dosť rozumný na to, aby som si ju nenechal uniknúť pomedzi prsty kvôli nejakej blbosti... Včera sme si písali... Ona v zlej nálade stále písala veci ako "nechcem nič cítiť", rôzne na mňa útočila a podobne... Potom sa odpojila... Po chvíli napojila znova: "ehm... si tu ešte?", ja že áno... ona: "kua bijú sa vo mne pocity..." (ona totiž odchádza za necelé dva mesiace :cry: ) ... Ja som ju ubezpečil, že mňa sa nezbaví :wink: a ona na to: "Ja ťa nechápem, ja by som sa na seba byť tebou už minimálne 60x vykašlala" :D No, verím, že to pôjde zase k lepšiemu, ja nechcem, aby ma to tak žralo :?
btw. midnight, sorry sa pekny offtopic v tvojej teme
midnight_man
Guru
Guru

Whisper napísal:.........
verim ze si rozumny chalan..a ze vies co mas robit preto ti ani nebudem pisat co mas robit :D ved ty to vies ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak Tak whispa ty sa z tym vysporiadas ako kazdy z nas ... ja som sa spamataval zo cca 7 mesacneho vztahu minimalne 3 mesiace ... Aj teraz ked si na to spomeniem mi je to velmi luto ... ale uz to neprezivam ako davnejsie
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

midnight_man napísal:verim ze si rozumny chalan..a ze vies co mas robit preto ti ani nebudem pisat co mas robit :D ved ty to vies ;)
hh, díky za prejavenu "doveru"... Za chvíľu mám 20, ale občas (keď "sa všetko j*be") si pripadám ako... decko? :D Neviem... Čo však viem je, že si ma tu ešte užijete, keď mi v auguste priateľka odíde na rok do Ameriky... Zatiaľ ma tuším môžeme uzavrieť, ďakujem za rady etc. :)

edit: 2 shark-nx => neboj, ja mám za sebou už tiež nejaké skúsenosti so "spamätávaním sa"... Len vravím, že sa na to vôbec neteším... 2x za rok stratiť to isté dievča, no zábava :wink:
Napísať odpoveď