Nightwish

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nightwish - príliš rozprávkové na môj vkus :? , ale zvuk gitary & bassy majú úžastný 8) .
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

Stare albumy sa mi davnejsie pacili no postupom casu sa mi pacit prestavaju ale urcite niesu zly...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

no tak nightwish povazujem za svoje metalove zaciatky albumy ako wishmaster a century child, stale hodnotim velmi dobre aj ked uz ich pocuvam len zbezne, once je velmi odlisny od tych minulych uz to nie je pre mna to prave orechove aj ekd furt je to dobra muzicka, kazdopadne som zvedavy co vytvoria v novej zostave
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

poculi ste uz tu novu pesnicku kde uz s nimi spieva Anette Olzon? podla mna to znie v poho, som zvedavy na dalsie songy
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hlas Anette mi je prijemnejsi ako Tarjin, tesim sa na cely album, predchodzie sa mi nepacili lebo nemam rad Tarjin extremne cisty spev ktory neviem pocuvat..
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

Ked som pocul prvykrat nove songy, velmi sa mi pacili, myslim si ze vybrali dobru spevacku kt. v pohode nahradi Tarju. Uz sa tesim na novy album.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

NIGHTWISH je 3 najlepsia skupina na svete po QUEEN a BEATLES
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

http://mustory.com/attach/22/1361372165.jpg
Anette Olzon ktora nahradila spevacku Tarja Turunen
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

info stara asi od zaciatku maja, anette je krajsia a lepsia ako tarja (pls nebite ma)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:info stara asi od zaciatku maja, anette je krajsia a lepsia ako tarja (pls nebite ma)
tak ja som to nasiel na jednej nemenovanej stranke ze to je novinka, ked som videl koncert End of an era tak som si myslel ze nieco konci ale nevedel co
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

mirak2 napísal:info stara asi od zaciatku maja, anette je krajsia a lepsia ako tarja (pls nebite ma)
krajsia je :-)
ale hlasovo??? co ja viem.. tazko povedat.. je to daco ine trosken, ale da sa
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

krajsia? zaabudniii :O

spevovo? ONICOM

vypocul som si par skladieb z noveho albumu a .. :smt096
tarja bola a je SPEVACKA, tato nova clenka nightwish-u tam podla mna posobi uz len ako okrasa.

posobi na mna ako AKAKOLVEK spevacka v akejkolvek inej kapele, proste ABSOLUTNE ziadna iskra, nic..

Nightwish bol nightwish hlavne kvoli tarji - mohol som cely jeden album pocuvat cely den dookola v pohode, tento novy? uff. som rad ze som dokazal vypocut si zopar skladieb

zial. ale pokusim sa ho este parkrat pustit a snazit sa nevnimat ten jej (obycajny) spev .. :/
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

NuSuey napísal:krajsia? zaabudniii :O

spevovo? ONICOM

vypocul som si par skladieb z noveho albumu a .. :smt096
tarja bola a je SPEVACKA, tato nova clenka nightwish-u tam podla mna posobi uz len ako okrasa.

posobi na mna ako AKAKOLVEK spevacka v akejkolvek inej kapele, proste ABSOLUTNE ziadna iskra, nic..

Nightwish bol nightwish hlavne kvoli tarji - mohol som cely jeden album pocuvat cely den dookola v pohode, tento novy? uff. som rad ze som dokazal vypocut si zopar skladieb

zial. ale pokusim sa ho este parkrat pustit a snazit sa nevnimat ten jej (obycajny) spev .. :/
jj suhlasim tiez som si vypocul par skladieb a bol som sklamany uz to neni to co bolo , ta nova spevacka ma prilis popovy hlas podla mna :?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

presne ako hovoris :) akoze podla mna ta holka nieje hodna Nightwishu ..
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

inak Tirja uz vidala svoj vlastny album dost dobryyyy :sly:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

MP4-22 napísal:inak Tirja uz vidala svoj vlastny album dost dobryyyy :sly:
absolutny nesuhlas, i ked mi ta Anette nesedi do nightwishu, ich terajsie pesnicky su furt lepsie ako to co stvorila tarja
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:absolutny nesuhlas, i ked mi ta Anette nesedi do nightwishu, ich terajsie pesnicky su furt lepsie ako to co stvorila tarja
ani ne, mne sa paci jej solo album co naspievala a anette ma detsky hlas (podla mna) :surrender:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

fakt je ze Tarja bola pani spevacka to sa nezmeni, asi nikto ju nedokaze plnohodnotne zastupit. Ked prijali Anetu myslim , ze spravili dobry krok...uz aj bez toho je tu strasne vela porovnavani aky bol stary nightwish a aky je teraz...ak by prijali spevacku s opernym hlasom porovnavani by bolo este viac a asi ziadne by neboli kladne lebo by to bolo len kopirovanie Tarje. Momentalnu zostavu chapem ako uplne novy zaciatok. Snazim sa neporovnavat stary nightwish ale brat ho ako uplne novu kapelu...ak sa na to pozriem takto tak mi vychadza zaver:
Aneta ma super hlas...strasne dobre sa pocuva a viem sa v nom vyzit, takisto kladne hodnotim duety s basgytaristom , ktory ma tiez super hlas a som rad ze dostava viac priestoru.
cely album je velmi kvalitny od hudby pocnuc az cez efekty a to ako pesnicky sadli Anete.
takisto som si pozrel zopar koncertov ktore uz s anetou stihli odohrat a sa mi potvrdilo ze aneta ma fakt super hlas...nepostrehol som ziadne zavahanie ci falosny ton...isla stale naplno a dokonca aj stare nightwishovske pesnicky (napr sleeping sun alebo wishmaster) zaspievala na vybornu aj vdaka tomu, ze ich upravili jej hlasovemu rozsahu.
S novym albumom som spokojny a pacia sa mi takmer vsetky pesnicky.
Absolutny zaver: Ak by som doteraz Nightwish nepoznal a by som si vypocul tento album urcite by som sa stali ich fanusikom. 8)
P.S. Myslim ze Aneta je Krajsia ako tarja...len dufam ze to nebude taka krava :P
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

obidve su pekne, niektore pesnicky su dobre ale podla mna by boli lepsie kebyze tie pesnicky skusi zaspievat Tarja, napr amaranth ak by to spievala Tarja tak ta pesnicka sa stane slavnou pesnickou medzi gothic metalom (myslim si) nic ine nam ale nezostava len si zvykat na jej hlas a mozno niekedy sa nauci spievat tak ako Tarja, velmi sa mi paci pesnicka Poison a Tarja to naspievala vo svojom Solo albume takze ma u mna velke + :smt035
Balian1186
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Balian1186 »

:) sa spamätajte Tarja ma nadherny hlas, som z hudobnej rodiny a viem, ze lepsia spevacka, ktora by dokazala spievat na 3 tej oktave väcsinu pesniciek nie je....
A vacsina tych takzvanych "spevakov" nevie spievat tak vysoko, nevie "tahat"....
Pocul som par pesniciek z noveho albumu a pacia sa mi tiez, aj ked hlasovo je to slabsie.... no hudba je a aj bola vzdy dobra...

A Nightwish je podla mna celkovo dost dobra skupina, nezaujimaju ma skandaly, ani nic ine, len muzika..tot vse
Napísať odpoveď