White Power Music

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Loky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Loky »

p4ra Napísal: Da si 3-4 piva + 3-4 borovicky (ak ma na to vobec peniaze)

si co o sebe myslis poznam vela nackov a polovica z nich co poznam maju vysoku skolu......maju pracu a slusne zarabaju......
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Loky napísal:p4ra Napísal: Da si 3-4 piva + 3-4 borovicky (ak ma na to vobec peniaze)

si co o sebe myslis poznam vela nackov a polovica z nich co poznam maju vysoku skolu......maju pracu a slusne zarabaju......
Može mat aj 8 vysokých škol , milion titulov ale nacko ostane vždy nacko ! čiže kkt :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Loky napísal:p4ra Napísal: Da si 3-4 piva + 3-4 borovicky (ak ma na to vobec peniaze)

po prvé , myslím , že klameš , po druhé Digital má v poslednom príspevku recht
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a kolko tych nackov osobne poznate? asi vsetkych ked takto o nich pisete. nevim chlapi ale na fore v kuse vsetci ebu do nackov, aky su to kkti, ako by ste ich vsetkych pozabijali, oci vyskriabali atd atd ale do pi*e sa uvedomte. vy ste zmyslanim este horsi. je to thread o wpm tak nech si tu pisu ludia co to pocuvaju. a nie nejaky curamedani co im tu budu v kuse pi*ovat aky su je*li ked si vobec toto dovolia pocuvat a nedajboze aj diskutovat o tom. nemyslel som si ze budem tu obhajovat nackov. hmm. omnoho viac nenavisti tu sirite vy.
:shock:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zelovoc napísal:a kolko tych nackov osobne poznate? asi vsetkych ked takto o nich pisete. nevim chlapi ale na fore v kuse vsetci ebu do nackov, aky su to kkti, ako by ste ich vsetkych pozabijali, oci vyskriabali atd atd ale do pi*e sa uvedomte. vy ste zmyslanim este horsi. je to thread o wpm tak nech si tu pisu ludia co to pocuvaju. a nie nejaky curamedani co im tu budu v kuse pi*ovat aky su je*li ked si vobec toto dovolia pocuvat a nedajboze aj diskutovat o tom. nemyslel som si ze budem tu obhajovat nackov. hmm. omnoho viac nenavisti tu sirite vy.
a ty pocuvas wp hudbu?
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:a ty pocuvas wp hudbu?
nie nepocuvam. ja radsej lasica satinsky filip. ale na veci to nic nemeni. :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:a kolko tych nackov osobne poznate? asi vsetkych ked takto o nich pisete. nevim chlapi ale na fore v kuse vsetci ebu do nackov, aky su to kkti, ako by ste ich vsetkych pozabijali, oci vyskriabali atd atd ale do pi*e sa uvedomte. vy ste zmyslanim este horsi. je to thread o wpm tak nech si tu pisu ludia co to pocuvaju. a nie nejaky curamedani co im tu budu v kuse pi*ovat aky su je*li ked si vobec toto dovolia pocuvat a nedajboze aj diskutovat o tom. nemyslel som si ze budem tu obhajovat nackov. hmm. omnoho viac nenavisti tu sirite vy.
Lenže ked si niekto hovorí "nacista" , tak to má v hlave v poriadku ??? :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a ked ich chce niekto postrielat ma to v hlave poriadku? hm? :roll:

edit: wp nieje nacizmus.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:a ked ich chce niekto postrielat ma to v hlave poriadku? hm? :roll:

Kto ich chce postrielať ? :? Ja by som ich dal do koncentračných táborov , taký 5 ročný výletík .... nech vidia aky boli ich predkovia a co robili ! Potom si možu v klude hovoriť nacisti !
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale uvedomujes si ze sa stavas takym istym ako ti na ktorych tolko pindas?

edit: inak chlape sme OT
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:ale uvedomujes si ze sa stavas takym istym ako ti na ktorych tolko pindas?

edit: inak chlape sme OT
Nestávam sa tým istým lebo som na dobrej strane ... nechcem vraždit čiernych , židov alebo niekoho kto ma inu farbu ako ja ! Nechcem vraždit ani nacistov .... ale niekedy ked sa inac neda tak "kto do teba kamen , ty donho tiež" :wink: ... ok stop OT :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no koniec :D cital som od strany 20. WP nie je hudba a nikdy nebola. kazdy styl ma svoj typ hudby (metal, hip-hop, punk, atd). takzvani "nackovia" (keby to nazvem tak ako to tzv hnutie nazyvam, mal by som vymazany prispevok+basu) ukradli styl oblecenia (ben sherman sa zachoval a tuto znacku nosia vylucne nerasisticki skinheadi) a aj hudbu. metal ma svoju tradicnu hudbu. vsetci pozname rychle bicie, klasicka dvojslapka, caste ostre cinely, klasicke gitarove efekty, vsade palm. hip hop klasicke basy a ich rap, atd.
WP - tvrde gitary, bicie, rychle tempo (dr martend skinhead), "vlastenecke texty".
punk - prese to iste az na tie texty a spinavsie gitary. moze niekto povedat, ze WP je teda hudba? vypocujete si niekto pulling on the boots od skrewdriver (na youtube to je samozrejme ako asi vsetky mozne songy). je to velmi rasisticka pesnicka. hlavne ta pasaz smash the yellow faces, ale rytmus a styl je cisto punkovy alebo sa to da este prirovnat skor k oipunku.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Digital napísal:Može mat aj 8 vysokých škol , milion titulov ale nacko ostane vždy nacko ! čiže kkt :wink:
Uzasna dedukcia :)
turtlak69 napísal:vypocujete si niekto pulling on the boots od skrewdriver (na youtube to je samozrejme ako asi vsetky mozne songy). je to velmi rasisticka pesnicka. hlavne ta pasaz smash the yellow faces
Pulling on the boots nie je od Skrewdriveru, cely song s textami vymysleli zrejme producenti filmu Romper Stomper :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:a ked ich chce niekto postrielat ma to v hlave poriadku? hm? :roll:

sice nie je ale znamena to ze BIELA SILA (ale to myslim ze vies) a ak si niekto mysli ze iba biela rasa je dobra tak je to zebrak a kkt ci uz je nacek alebo nie

btw preco ich tu tak obhajujes?ved oni su povodcom tohto zla.keby nebolo ich tak by nebola ani antiFA (pozor nie punk lebo ten tu bol skor ako nackovia a bolo to mierumilovne hnutie ktore tvorilo opoziciu komunizmu a neskor konzumnej spolocnosti)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

BIELA SILA = iba biela rasa je dobra

: D
turtlak69
Guru
Guru

Aryan Angel napísal:Pulling on the boots nie je od Skrewdriveru, cely song s textami vymysleli zrejme producenti filmu Romper Stomper :P
si si isty? http://www.stlyrics.com/songs/s/skrewdr ... 21386.html
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:BIELA SILA = iba biela rasa je dobra

: D
pan najmuderjsi,najkrajsi,najinteligentnejsi,najmilsi,najpravdivejsi a najspravnejsi, co podla vas znamena biela sila??
turtlak69
Guru
Guru

pinacolada napísal:pan najmuderjsi,najkrajsi,najinteligentnejsi,najmilsi,najpravdivejsi a najspravnejsi, co podla vas znamena biela sila??
biela sila je ariel ci ktory debilny prasok to mal taku reklamu :D aj greepower som videl :D btw vies dobre co to znamena, tak nac zbytocna otazka? aj slavny aryan angel urcite vie. je len otazkou ako to pekne povedat...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Som si skoro na 100% isty. Je mozno ze to tam maju zle. Vsimni si ze tam nie je napisany ani album.
pinacolada napísal:pan najmuderjsi,najkrajsi,najinteligentnejsi,najmilsi,najpravdivejsi a najspravnejsi, co podla vas znamena biela sila??
Dakujem za komplimenty. 'Biela sila' je slogan, ktory vznikol ako reakcia na 'Cierna sila' (Cierni panteri :lol: ) Samotne slovne spojenie velmi nic ine ako 'biela sila - sila bielych ludi' znamenat nemoze. S trochou fantazie to sice moze znamenat 'len biela rasa je dobra', 'vianoce', '#FFFFFF' a niet pochyb ze toto heslo bolo pouzivane rasovymi separatistami a ludmi veriacimi vo vynimocnost bielej rasy.

//ano, dakujem za doplnenie: ) http://ceknito.sk/video/41150

---------------
doplnenie z Wikipedie
White Power : White Power is an ideology and a political slogan describing the views of white supremacists.
Black Power : Black Power was a political movement among persons of African descent throughout the world... the movement emphasized racial pride and the creation of black political and cultural institutions to nurture and promote black collective interests, advance black values, and secure black autonomy.
Ako mozes vidiet, situacia sa zamotava.. :slap:

takze,

Biela Sila = rasizmus, 'len biela rasa je dobra', extremizmus,...ostatne skarede veci...
Cierna Sila = Rasova hrdost, rasovy rozvoj, rasovy pokrok, rasova autonomia..

:lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Nestávam sa tým istým lebo som na dobrej strane
:lol: a na to si ako prisiel?
Napísať odpoveď