White Power Music
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
a kolko tych nackov osobne poznate? asi vsetkych ked takto o nich pisete. nevim chlapi ale na fore v kuse vsetci ebu do nackov, aky su to kkti, ako by ste ich vsetkych pozabijali, oci vyskriabali atd atd ale do pi*e sa uvedomte. vy ste zmyslanim este horsi. je to thread o wpm tak nech si tu pisu ludia co to pocuvaju. a nie nejaky curamedani co im tu budu v kuse pi*ovat aky su je*li ked si vobec toto dovolia pocuvat a nedajboze aj diskutovat o tom. nemyslel som si ze budem tu obhajovat nackov. hmm. omnoho viac nenavisti tu sirite vy.

-
pinacolada
Guru wannabe
a ty pocuvas wp hudbu?zelovoc napísal:a kolko tych nackov osobne poznate? asi vsetkych ked takto o nich pisete. nevim chlapi ale na fore v kuse vsetci ebu do nackov, aky su to kkti, ako by ste ich vsetkych pozabijali, oci vyskriabali atd atd ale do pi*e sa uvedomte. vy ste zmyslanim este horsi. je to thread o wpm tak nech si tu pisu ludia co to pocuvaju. a nie nejaky curamedani co im tu budu v kuse pi*ovat aky su je*li ked si vobec toto dovolia pocuvat a nedajboze aj diskutovat o tom. nemyslel som si ze budem tu obhajovat nackov. hmm. omnoho viac nenavisti tu sirite vy.
-
Digital
Guru
Lenže ked si niekto hovorí "nacista" , tak to má v hlave v poriadku ???zelovoc napísal:a kolko tych nackov osobne poznate? asi vsetkych ked takto o nich pisete. nevim chlapi ale na fore v kuse vsetci ebu do nackov, aky su to kkti, ako by ste ich vsetkych pozabijali, oci vyskriabali atd atd ale do pi*e sa uvedomte. vy ste zmyslanim este horsi. je to thread o wpm tak nech si tu pisu ludia co to pocuvaju. a nie nejaky curamedani co im tu budu v kuse pi*ovat aky su je*li ked si vobec toto dovolia pocuvat a nedajboze aj diskutovat o tom. nemyslel som si ze budem tu obhajovat nackov. hmm. omnoho viac nenavisti tu sirite vy.
-
Digital
Guru
Nestávam sa tým istým lebo som na dobrej strane ... nechcem vraždit čiernych , židov alebo niekoho kto ma inu farbu ako ja ! Nechcem vraždit ani nacistov .... ale niekedy ked sa inac neda tak "kto do teba kamen , ty donho tiež"zelovoc napísal:ale uvedomujes si ze sa stavas takym istym ako ti na ktorych tolko pindas?
edit: inak chlape sme OT
no koniec
cital som od strany 20. WP nie je hudba a nikdy nebola. kazdy styl ma svoj typ hudby (metal, hip-hop, punk, atd). takzvani "nackovia" (keby to nazvem tak ako to tzv hnutie nazyvam, mal by som vymazany prispevok+basu) ukradli styl oblecenia (ben sherman sa zachoval a tuto znacku nosia vylucne nerasisticki skinheadi) a aj hudbu. metal ma svoju tradicnu hudbu. vsetci pozname rychle bicie, klasicka dvojslapka, caste ostre cinely, klasicke gitarove efekty, vsade palm. hip hop klasicke basy a ich rap, atd.
WP - tvrde gitary, bicie, rychle tempo (dr martend skinhead), "vlastenecke texty".
punk - prese to iste az na tie texty a spinavsie gitary. moze niekto povedat, ze WP je teda hudba? vypocujete si niekto pulling on the boots od skrewdriver (na youtube to je samozrejme ako asi vsetky mozne songy). je to velmi rasisticka pesnicka. hlavne ta pasaz smash the yellow faces, ale rytmus a styl je cisto punkovy alebo sa to da este prirovnat skor k oipunku.
WP - tvrde gitary, bicie, rychle tempo (dr martend skinhead), "vlastenecke texty".
punk - prese to iste az na tie texty a spinavsie gitary. moze niekto povedat, ze WP je teda hudba? vypocujete si niekto pulling on the boots od skrewdriver (na youtube to je samozrejme ako asi vsetky mozne songy). je to velmi rasisticka pesnicka. hlavne ta pasaz smash the yellow faces, ale rytmus a styl je cisto punkovy alebo sa to da este prirovnat skor k oipunku.
Uzasna dedukciaDigital napísal:Može mat aj 8 vysokých škol , milion titulov ale nacko ostane vždy nacko ! čiže kkt
Pulling on the boots nie je od Skrewdriveru, cely song s textami vymysleli zrejme producenti filmu Romper Stomperturtlak69 napísal:vypocujete si niekto pulling on the boots od skrewdriver (na youtube to je samozrejme ako asi vsetky mozne songy). je to velmi rasisticka pesnicka. hlavne ta pasaz smash the yellow faces
-
pinacolada
Guru wannabe
sice nie je ale znamena to ze BIELA SILA (ale to myslim ze vies) a ak si niekto mysli ze iba biela rasa je dobra tak je to zebrak a kkt ci uz je nacek alebo niezelovoc napísal:a ked ich chce niekto postrielat ma to v hlave poriadku? hm?
edit: wp nieje nacizmus.
btw preco ich tu tak obhajujes?ved oni su povodcom tohto zla.keby nebolo ich tak by nebola ani antiFA (pozor nie punk lebo ten tu bol skor ako nackovia a bolo to mierumilovne hnutie ktore tvorilo opoziciu komunizmu a neskor konzumnej spolocnosti)
si si isty? http://www.stlyrics.com/songs/s/skrewdr ... 21386.htmlAryan Angel napísal:Pulling on the boots nie je od Skrewdriveru, cely song s textami vymysleli zrejme producenti filmu Romper Stomper
-
pinacolada
Guru wannabe
biela sila je ariel ci ktory debilny prasok to mal taku reklamupinacolada napísal:pan najmuderjsi,najkrajsi,najinteligentnejsi,najmilsi,najpravdivejsi a najspravnejsi, co podla vas znamena biela sila??
Som si skoro na 100% isty. Je mozno ze to tam maju zle. Vsimni si ze tam nie je napisany ani album.turtlak69 napísal:si si isty? http://www.stlyrics.com/songs/s/skrewdr ... 21386.html
Dakujem za komplimenty. 'Biela sila' je slogan, ktory vznikol ako reakcia na 'Cierna sila' (Cierni panteripinacolada napísal:pan najmuderjsi,najkrajsi,najinteligentnejsi,najmilsi,najpravdivejsi a najspravnejsi, co podla vas znamena biela sila??
//ano, dakujem za doplnenie: ) http://ceknito.sk/video/41150
---------------
doplnenie z Wikipedie
White Power : White Power is an ideology and a political slogan describing the views of white supremacists.
Ako mozes vidiet, situacia sa zamotava..Black Power : Black Power was a political movement among persons of African descent throughout the world... the movement emphasized racial pride and the creation of black political and cultural institutions to nurture and promote black collective interests, advance black values, and secure black autonomy.
takze,
Biela Sila = rasizmus, 'len biela rasa je dobra', extremizmus,...ostatne skarede veci...
Cierna Sila = Rasova hrdost, rasovy rozvoj, rasovy pokrok, rasova autonomia..