tieto scenare poznam azz velmi dobre... sam som si tzm prešiel ale musis si to vytrpiet... musi to tebou prest musis postupne casom zmenit ten tvoj pohlad z lasky na kamaratku ....zmija31 napísal:sorry ale neda mi to...mam taku otazku ja som ju pozval von...este dal som aj naznak ze mam o nu zaujem....a ona sa ma hento opyta???tak nic sa nestalo ale ako mna to dost chytilo......
stara laska nehrdzavie...
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no tak potom pride truhlik a vsetci budu mat skvelu naladu. ty budes nanho neprijemny lebo ti leze do kapusty, tvoji kamarati tiez, kedze su to tvoji kamarati, dievcina sa na teba naserie ze toto od teba necakala, ved ty si bol jej najlepsi kamarat a truhlik chudak nebude vediet ze co sa deje.
takze teraz mas pred sebou taky loose/loose vyber. ale mozno ze to nieje az take hrozne ale moze byt.
takze teraz mas pred sebou taky loose/loose vyber. ale mozno ze to nieje az take hrozne ale moze byt.
no sak ano je to na p........ chalani povedali ze to vydrzia....truhlik si odprevadi babu mi vitiahneme cierne bundu kamosi boxerov a chu ho uje*at ale ked to povie tej babe...ja newiem ako uz som sa uvedomil jak ma odpisala ale ked budem videt jak on ide do nej a ona donho tak to tam nevidrzim.......
-
jin
VIP
Si ňou stále príliš zauatý a začínaš už reagovať v afekte. To, že si chce priviesť kamaráta a Teba to štve je pochopiteľné, no skús sa na to pozrieť z jej pohľadu. Asi má na to svoj dôvod. Nemôžeš jej diktovať s kým sa má a ským sa nemá stretávať a baviť (aj keď by to bolo mnohokrát lepšie), to by si ju obmedzoval. A s tým, že by ste ho napadli. Jaj horúce hlavy. A čo potom. Zmlátite ho a ona sa na vás všetkých nasere a na teba zrejme najviac, nakoľko ak nie je slepá, tak si domysí, že kto bol iniciátor. Pokús sa byť voči nej tolerantný aj čo sa týka jej kamarátov a známostí. Teraz som ti zrejme moc nepomohol v tom, ako ho "odstrániť", ale osobne si myslím, že by to nebolo správne takto riešiť...
-
jin
VIP
Tvoj problém sa pootm volá sebakontrola a nedostatok tolerancie spôsobený prílišnou iracionálnou fixáciou na to dievča. A zrejme si ešte aj žiarlivý. Skús pochopiť, že nikde nemáš napísané, že oni budú spolu chodiť, alebo že o tom čo i len jeden z nich dvoch uvažuje.
Skús tú sebakontrolu a vychladni
Skús tú sebakontrolu a vychladni