stara laska nehrdzavie...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

zmija31 napísal:sorry ale neda mi to...mam taku otazku ja som ju pozval von...este dal som aj naznak ze mam o nu zaujem....a ona sa ma hento opyta???tak nic sa nestalo ale ako mna to dost chytilo...... :?
tieto scenare poznam azz velmi dobre... sam som si tzm prešiel ale musis si to vytrpiet... musi to tebou prest musis postupne casom zmenit ten tvoj pohlad z lasky na kamaratku .... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Enduro3333 napísal:musis postupne casom zmenit ten tvoj pohlad z lasky na kamaratku .... :wink:
tak tak...najlepsie sa konci to co sa este ani nezacalo ver mi ;) bud rad ze to je takto ..lepsie na zaciatku seknut ako namotat a potom...potom to boli nekonecne krat viac ;) (mas pozitivum)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pokiaľ nájdeš svoju princeznú, pobozkáš ešte toľko žiab... :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zmija31 »

cawte..este vam nieco musim povedat......az je to so mnou v pohode ale viete co zas spravila?ona chce zobrat toho jej "priatela"ktory sa jej paci snami....no ako mne je to jedno ale bude ma to ako dost srat.....a newim ci ho my "partia"primeme..... :? :evil: tak sa pytam co jej mam povedat ako kamarat???
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

povedz ze chces ju a nie dajakeho truhlika. ale potom sa asi bude tvarit zvlastne par dni. mas co stratit, mas co ziskat. sorac ze som to cele necital.
zmija31
Light Expert
Light Expert

no ano ale ked jej to poviem bude urazena a to moc nechcem
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no tak potom pride truhlik a vsetci budu mat skvelu naladu. ty budes nanho neprijemny lebo ti leze do kapusty, tvoji kamarati tiez, kedze su to tvoji kamarati, dievcina sa na teba naserie ze toto od teba necakala, ved ty si bol jej najlepsi kamarat a truhlik chudak nebude vediet ze co sa deje.
takze teraz mas pred sebou taky loose/loose vyber. ale mozno ze to nieje az take hrozne ale moze byt.
zmija31
Light Expert
Light Expert

no sak ano je to na p........ chalani povedali ze to vydrzia....truhlik si odprevadi babu mi vitiahneme cierne bundu kamosi boxerov a chu ho uje*at ale ked to povie tej babe...ja newiem ako uz som sa uvedomil jak ma odpisala ale ked budem videt jak on ide do nej a ona donho tak to tam nevidrzim.......
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Si ňou stále príliš zauatý a začínaš už reagovať v afekte. To, že si chce priviesť kamaráta a Teba to štve je pochopiteľné, no skús sa na to pozrieť z jej pohľadu. Asi má na to svoj dôvod. Nemôžeš jej diktovať s kým sa má a ským sa nemá stretávať a baviť (aj keď by to bolo mnohokrát lepšie), to by si ju obmedzoval. A s tým, že by ste ho napadli. Jaj horúce hlavy. A čo potom. Zmlátite ho a ona sa na vás všetkých nasere a na teba zrejme najviac, nakoľko ak nie je slepá, tak si domysí, že kto bol iniciátor. Pokús sa byť voči nej tolerantný aj čo sa týka jej kamarátov a známostí. Teraz som ti zrejme moc nepomohol v tom, ako ho "odstrániť", ale osobne si myslím, že by to nebolo správne takto riešiť...
zmija31
Light Expert
Light Expert

ja som povedal ze chalanmi ze pomeho ho "odstranit"ale ja som im povedal ze takto to nebude ok ale....kua vzdy som snou bol vzdy som ju drzal za ruku...a cil dojde 15rocny chu*j a ja budem vedla a pred mojimi ocami....este snim budem aj pit za jednim stolom.....ja sa bojim ze mi rachnu nervy :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tvoj problém sa pootm volá sebakontrola a nedostatok tolerancie spôsobený prílišnou iracionálnou fixáciou na to dievča. A zrejme si ešte aj žiarlivý. Skús pochopiť, že nikde nemáš napísané, že oni budú spolu chodiť, alebo že o tom čo i len jeden z nich dvoch uvažuje.
Skús tú sebakontrolu a vychladni :wink:
Napísať odpoveď