no moja nedavna skusenost - hoci cigarety ani fajciarky mi moc nevadia (aj ked radsej mam nefajciarky), lenze ked je pri bozkavani citit z jej ust cigarety, tak to fakt ze nemusim... samozrejme su rozne riesenia, ako zuvacky, cukriky, atd. ale to nie je dokonale... navyse potom pridem domov a smrdim aj ja (cela rodina nefajciari)
povedal by som ze s tymi cigami riesite upne malickosti a riadne blbosti, len aby bolo o com pisat ..pretoze ked niekoho lubis, resp. chces lubit, tak sa cez to preneses ... moja laska mi tiez povedala, ze vzdy nenavidela fajciarov a podobne reci ... a voila uz sme spolu nejaky ten mesiac a som fajciar ... a nic nepovedala .. takze nevim nevim .. takze niekedy je osobnost silenjsia ako neblahy vplyv cigariet ...
.. aj ked na druhej strane to moze niekoho odradit prave od toho prveho kontaktu ...
Tak mne sa tiez osobne moc nepaci ked baba fajci co ja viem proste im to akosi nepristane aspon ja si myslim ... ale na druhu stranu ak by sa mi dana baba pacila tak by som sa cez to dokazal asi preniest
slavo120 napísal:Tak mne sa tiez osobne moc nepaci ked baba fajci co ja viem proste im to akosi nepristane aspon ja si myslim ... ale na druhu stranu ak by sa mi dana baba pacila tak by som sa cez to dokazal asi preniest
patex napísal:moze byt akokolvek pekna ale ked jej zbadam cigaretu v ustach tak ma to odradi.dalej ani neriesim..ked chce fajcit tak len zdravo (mňa)
co vam ja viem ak by sa mi baba velmi pacila bola by v pohode proste by som sa do nej buchol tak by som to fajcenie asi dokazal prehliadnut ( i ked moc sa mi to nepaci ked baba fajci )...a ved ktovie ak by aj baba bola buchnuta do mna ta by mozno aj fajcit prestala
keby vas mala velmi rada tak by sa mohla snazit prestat fajcit (mojej byvalej to vadilo a hned som prestal), o nic nepride, len sa treba donutit, to je asi tak vsetko
compleX napísal:ked uz o tom fajceni tak aj v tom pripade alkohol podla mna ...pri vaznejsom vztahu to je poriadny "uzol"
tak hej ale podla mna baba ktora pije ako duha sa mi predsa nemoze zapacit ... ci ano ?........a k tym cigaretiam nepaci sa mi to ale ak by som tu babu mal vazne rad nezdal by som sa jej kvoli tomu zeby fajcila
Ja neznasam, ked je baba namyslena, arogantna, mysli si o sebe, ze je najkrajsia a najuzasnejsia, ked sa s tebou kamarati len preto, aby ta mohla vyuzivat(nemyslim sex) a samozrejme, ked fajci. To je strasne. Dalej sa mi nepacia baby, ktore klamu a pretvaruju sa; najhorsie vsak je, ked su rozmaznane.