Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

no moja nedavna skusenost - hoci cigarety ani fajciarky mi moc nevadia (aj ked radsej mam nefajciarky), lenze ked je pri bozkavani citit z jej ust cigarety, tak to fakt ze nemusim... samozrejme su rozne riesenia, ako zuvacky, cukriky, atd. ale to nie je dokonale... navyse potom pridem domov a smrdim aj ja (cela rodina nefajciari) :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

povedal by som ze s tymi cigami riesite upne malickosti a riadne blbosti, len aby bolo o com pisat ..pretoze ked niekoho lubis, resp. chces lubit, tak sa cez to preneses ... moja laska mi tiez povedala, ze vzdy nenavidela fajciarov a podobne reci ... a voila uz sme spolu nejaky ten mesiac a som fajciar ... a nic nepovedala .. takze nevim nevim .. takze niekedy je osobnost silenjsia ako neblahy vplyv cigariet :-) ...

.. aj ked na druhej strane to moze niekoho odradit prave od toho prveho kontaktu ...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak mne sa tiez osobne moc nepaci ked baba fajci co ja viem proste im to akosi nepristane aspon ja si myslim ... ale na druhu stranu ak by sa mi dana baba pacila tak by som sa cez to dokazal asi preniest
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

slavo120 napísal:Tak mne sa tiez osobne moc nepaci ked baba fajci co ja viem proste im to akosi nepristane aspon ja si myslim ... ale na druhu stranu ak by sa mi dana baba pacila tak by som sa cez to dokazal asi preniest
Tiez cigareta v ustach a este aj flaska v ruke. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

inak najviac by ma asi odradilo ak by som v "kulminacnom" okamihu zistil ze nejde o opacne pohlavie :o
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

SRneC napísal:inak najviac by ma asi odradilo ak by som v "kulminacnom" okamihu zistil ze nejde o opacne pohlavie :o
v tom pripade by nasledoval asi lahsi infarkt alebo velmi rychly utek :D toto by ma asi odradilo najviac zo vsetkeho :)
Hellb0Y
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellb0Y »

Povrchnost , sprostost a hlavne chlpate zeny :? :cry:
slavo120
Professional
Professional

SRneC napísal:inak najviac by ma asi odradilo ak by som v "kulminacnom" okamihu zistil ze nejde o opacne pohlavie :o
nestras :D ....... toto by som nechcel zazit ... ale podla mna by si na to prisiel skor nez by doslo k inkriminovanej situacii :D ...
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

pinco napísal:nechcel som ťa uraziť, ak sa tak stalo, prepáč. Písal som trochu všeobecne a uviedol len príklad :wink:
Oki nič sa nestalo :-)
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

moze byt akokolvek pekna ale ked jej zbadam cigaretu v ustach tak ma to odradi.dalej ani neriesim..ked chce fajcit tak len zdravo (mňa) :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

patex napísal:moze byt akokolvek pekna ale ked jej zbadam cigaretu v ustach tak ma to odradi.dalej ani neriesim..ked chce fajcit tak len zdravo (mňa) :D
Podobne jednoducho to najhoršie čo sa dá vidieť je vidieť babu fajčiť jak fajčí chlapec.. dosť to odradí :wink:
slavo120
Professional
Professional

patex napísal:moze byt akokolvek pekna ale ked jej zbadam cigaretu v ustach tak ma to odradi.dalej ani neriesim..ked chce fajcit tak len zdravo (mňa) :D
co vam ja viem ak by sa mi baba velmi pacila bola by v pohode proste by som sa do nej buchol tak by som to fajcenie asi dokazal prehliadnut ( i ked moc sa mi to nepaci ked baba fajci )...a ved ktovie ak by aj baba bola buchnuta do mna ta by mozno aj fajcit prestala :D
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

keby vas mala velmi rada tak by sa mohla snazit prestat fajcit (mojej byvalej to vadilo a hned som prestal), o nic nepride, len sa treba donutit, to je asi tak vsetko :roll:
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

jednoznacne hlupost
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no tak urcite chlpatost to je otras ked zbadate nejaku babu a ma pod pazuchami chlpy :aasmile19: a este hlupost a cigarety
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ferderikoo napísal:no tak urcite chlpatost to je otras ked zbadate nejaku babu a ma pod pazuchami chlpy :aasmile19: a este hlupost a cigarety
ked uz o tom fajceni tak aj v tom pripade alkohol podla mna ...pri vaznejsom vztahu to je poriadny "uzol"
slavo120
Professional
Professional

compleX napísal:ked uz o tom fajceni tak aj v tom pripade alkohol podla mna ...pri vaznejsom vztahu to je poriadny "uzol"
tak hej ale podla mna baba ktora pije ako duha sa mi predsa nemoze zapacit ... ci ano ?........a k tym cigaretiam nepaci sa mi to ale ak by som tu babu mal vazne rad nezdal by som sa jej kvoli tomu zeby fajcila
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

fúzy
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

heh no mňa keď dievča fajčí (cigarety) každý deň..Príležitostne mi to nevadí :)
rimo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rimo »

Ja neznasam, ked je baba namyslena, arogantna, mysli si o sebe, ze je najkrajsia a najuzasnejsia, ked sa s tebou kamarati len preto, aby ta mohla vyuzivat(nemyslim sex) a samozrejme, ked fajci. To je strasne. Dalej sa mi nepacia baby, ktore klamu a pretvaruju sa; najhorsie vsak je, ked su rozmaznane.
Napísať odpoveď