"utopeni" v sne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

no tak mne sa dnes stalo nieco divne :o ze som sedel v autobuse vedla jeden krasnej babenky a chcel som ju proste ako viete co.... no a zrazu nieco mi ako keby zaplo.....VED MNE SA TO IBA SNIVA, MOZEM ROBIT CO CHCEM....tak a dalej hadam nemusim rozobrat....cym to ako moze byt ze v sne si uvedomim sen :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kazdy den sa mi sniva nieco pri com musim rozdychavat, a mam casto aj sny v ktorych som zomrel :D
BJay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BJay »

Wolf: tomu sa presne hovori lucidny sen, na tretej strane tusim som dal nejake linky, alebo vygoogli, btw fakt doporucujem ten dreamviews.com, mnoho ludi tam pise o svojich zazitkoch z LDs a je tam o tom naozaj vela, mna osobne tento fenomen celkom zaujima
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

veľmy zaujímavá téma...nuž,mam asi dve take hrôzostrašné zážitky..raz sa mi snívalo že keď som šiel po sídlisku vnoci tak ma prepadol nejaky psychopat a už len zablesk,rana a citil som neprijemny tlak v hrudi,ako keby ma niekto postretlil,zobudil som sa na to že mam ruku tesne pritlačenú h hrudi. Druhý zážitok bol ešte horší keď sa mi snívalo,že som stúpil na nášlapnú mínu.Tentoraz som sa zobudil na to že nemám nohu! a naozaj! Približne 20sekund som svoju nohu absolutne nevnímal a nemohol som ňou pohnúť. Bol to obrovský šok,fakt nikomu neodporúčam
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

no mne sa o topeni snivalo raz ked som bol mensi... bol som priviazany ku stolicke + na nej boli nejake zavazia a ked mi uz dochadzal kyslik tak som sa zobudil, dost neprijemny sen. A v poslednej dobe sa mi snivalo, ze som podviedol priatelku (teraz uz byvalu[znie to cudne :D ]) hned som sa zobudil taky smutny a som potom bol z toho mimo este asi den a pritom to bol len hlupy sen.. :evil:
Napísať odpoveď