no tak mne sa dnes stalo nieco divne ze som sedel v autobuse vedla jeden krasnej babenky a chcel som ju proste ako viete co.... no a zrazu nieco mi ako keby zaplo.....VED MNE SA TO IBA SNIVA, MOZEM ROBIT CO CHCEM....tak a dalej hadam nemusim rozobrat....cym to ako moze byt ze v sne si uvedomim sen
Wolf: tomu sa presne hovori lucidny sen, na tretej strane tusim som dal nejake linky, alebo vygoogli, btw fakt doporucujem ten dreamviews.com, mnoho ludi tam pise o svojich zazitkoch z LDs a je tam o tom naozaj vela, mna osobne tento fenomen celkom zaujima
veľmy zaujímavá téma...nuž,mam asi dve take hrôzostrašné zážitky..raz sa mi snívalo že keď som šiel po sídlisku vnoci tak ma prepadol nejaky psychopat a už len zablesk,rana a citil som neprijemny tlak v hrudi,ako keby ma niekto postretlil,zobudil som sa na to že mam ruku tesne pritlačenú h hrudi. Druhý zážitok bol ešte horší keď sa mi snívalo,že som stúpil na nášlapnú mínu.Tentoraz som sa zobudil na to že nemám nohu! a naozaj! Približne 20sekund som svoju nohu absolutne nevnímal a nemohol som ňou pohnúť. Bol to obrovský šok,fakt nikomu neodporúčam
no mne sa o topeni snivalo raz ked som bol mensi... bol som priviazany ku stolicke + na nej boli nejake zavazia a ked mi uz dochadzal kyslik tak som sa zobudil, dost neprijemny sen. A v poslednej dobe sa mi snivalo, ze som podviedol priatelku (teraz uz byvalu[znie to cudne ]) hned som sa zobudil taky smutny a som potom bol z toho mimo este asi den a pritom to bol len hlupy sen..