Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

Ali N
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Tomasito napísal:Štát je natoľko dobrý nakoľko má dobrú vládu. That´s it
To nemusi byt vzdy pravda...v zaostalom state to aj tej najlepsej vlade trva kym sa dostanu na uroven vyspelych krajin a za ten cas na nu ludia len nadavaju

PS: Tym zaostalym statom som nemyslel zrovna SK
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Tomasito napísal:Štát je natoľko dobrý nakoľko má dobrú vládu. That´s it
dobra vlada = co?
zeby bezkorumpovana, konajuca v zaujme ludu? u nas asi tazko!
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

q-parser napísal: dobra vlada = co?
Slovensko dobrú vládu nepozná už od čias socializmu!
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal: Slovensko dobrú vládu nepozná už od čias socializmu!
hoc sa mozno zilo dobre, ale vladnut prostrednictvom sily, to nie je ono, v demokratickej spolocnosti nepripustne
MS FRANKY
King
King

q-parser napísal: hoc sa mozno zilo dobre, ale vladnut prostrednictvom sily, to nie je ono, v demokratickej spolocnosti nepripustne
lenže naša vláda kombinuje dve nefunkčné veci: žije sa zle a je kapitalizmus!
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

existuje X dovodom preco sa zije zle. podla mna dve z nix su najvyznamnejsie, a to uz spominana korupcia a egocentrickost. Ked sa niekto dostane na nejaky vysoky post, tak xce z toho vytazit maximum pre seba a svojix blizkyx. Peniaze dokazu pokazit snad aj najlepsieho poctivaka... Tos teda, xyba je v ludox a nie v systeme, IMHO!
MS FRANKY
King
King

q-parser napísal:existuje X dovodom preco sa zije zle. podla mna dve z nix su najvyznamnejsie, a to uz spominana korupcia a egocentrickost. Ked sa niekto dostane na nejaky vysoky post, tak xce z toho vytazit maximum pre seba a svojix blizkyx. Peniaze dokazu pokazit snad aj najlepsieho poctivaka... Tos teda, xyba je v ludox a nie v systeme, IMHO!
To je možné takže chyba bude skôr v luďoch. Aj ked ten najväčší poctívák sa dostane do funkcie nepotrvá dlho a ked uvidí že aj ostatný krádnú tak sa aj on nechá zviesť to už je raz tak chyba je v dnešnom zmýšlaní ludí!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ali N napísal: To nemusi byt vzdy pravda...v zaostalom state to aj tej najlepsej vlade trva kym sa dostanu na uroven vyspelych krajin a za ten cas na nu ludia len nadavaju

PS: Tym zaostalym statom som nemyslel zrovna SK
Suhlasim, avsak cas, za aky sa podari danej vlade dosiahnut konkretny vysledok predsa nepopiera podstatu citovanych slov. Co je dobre a co zle sa da hodnotit velmi subjektivne, avsak to, ze stat formuje v prvom rade vlada je nepopieratelny fakt.
MS FRANKY
King
King

Tomasito napísal: Suhlasim, avsak cas, za aky sa podari danej vlade dosiahnut konkretny vysledok predsa nepopiera podstatu citovanych slov. Co je dobre a co zle sa da hodnotit velmi subjektivne, avsak to, ze stat formuje v prvom rade vlada je nepopieratelny fakt.
no ved práve! To že je dobre je subjektívna vec lebo napr. pre boháčov, mafiánov a cigánov je dobre ale pre chudobnejších slušných ludí je zle!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ja osobne nasej vlade verim a v reformach vidim buducnost - niektore nam len ticho zavidia ti co spolu s nami pristupovali do EU. Vivat Slovakia - som hrdy na to ze som Slovak, nech sa deje, co sa deje!
MS FRANKY
King
King

t0m4s3 napísal:ja osobne nasej vlade verim a v reformach vidim buducnost - niektore nam len ticho zavidia ti co spolu s nami pristupovali do EU. Vivat Slovakia - som hrdy na to ze som Slovak, nech sa deje, co sa deje!
Môžem mať dotieravú otázočku že kde na Slovensku žiješ?
Tomasito
VIP
VIP

q-parser napísal: dobra vlada = co?
Mojim cielom nebolo vysvetlit pojem dobra, pod ktorym si kazdy moze predstavovat nieco ine. Podstatou je, ze vlade prislucha najvacsi podiel na formovani statu, pricom tazko mozno ocakavat poctivost od bezneho obcana napr. pri plateni dani, ked vo vladnucej vrstve vidi priklady, ako zakony beztresne obchadzat a porusovat. A o tom to je... vlada by mala byt prikladom vrstve, od ktorej dostala mandat k tomu, aby jej vladla. A ak sa v nej objavia elementy, ktore obraz vlady v spolocnosti kazia, je len na samotnej vlade, aby sa s tymito co najrychlejsie vysporiadala (vid. priklad skandinavskych krajin). Ja osobne sa okrem citovanej filozofie stotoznujem aj s filozofiou, ktora hovori o tom, ze kazdy demokraticky stat ma taku vladu, aku si zasluzi... demokracia- vlada ludu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal: Môžem mať dotieravú otázočku že kde na Slovensku žiješ?
Novy Zeland :D No nie, da sa povedat ze zijem v Cechach ale ak myslis kde som zil, tak Severne slovensko, Zilinsky kraj...
MS FRANKY
King
King

t0m4s3 napísal: Novy Zeland :D No nie, da sa povedat ze zijem v Cechach ale ak myslis kde som zil, tak Severne slovensko, Zilinsky kraj...
To máš dobré!
Lenže ja žijem na východno Slovensku v RV a je to tu dosť brutal na pi*u!
Tomasito
VIP
VIP

t0m4s3 napísal: Novy Zeland :D No nie, da sa povedat ze zijem v Cechach ale ak myslis kde som zil, tak Severne slovensko, Zilinsky kraj...
Hrdy na svoj povod som aj ja, no z toho co pises ma trosicku prekvapuje, ze sa nepodielas na formovani SR doma v SR. Da sa povedat, ze zdaleka nepatrim medzi vacsinu tunajsich ludi, ktori bohuzial ziju na hranici hmotnej nudze, no tvoj optimizmus tunajsich pomerov zdielam ako prilis optimisticky. Mozno nam poniektori nieco zavidia, ale to co nam zavidia je bohuzial len na papieri... napr. ekonomika s vysokou priemernou mzdou, ktora si zaroven nemoze dovolit vysoku minimalnu mzdu je uspesnou naozaj len na papieri. O tom, ci je cca 16_tis. Sk vysoka priemerna mzda v porovnani s okolitymi statmi by sa pritom dalo polemizovat, nehovoriac o tom, ze za rovnaku sumu si toho kupime podstatne menej ako napr. Cesi, kde sa vsak priemerna mzda pohybuje na urovni cca 18_tis Czk. Podobne by sa dalo pokracovat dalej (enormny narast statneho dlhu popri privatizacii majetku v doteraz najvacsej uctovnej hodnote a pod.) Ono z vonka je lahko teoretizovat o tunajsich pomeroch... treba prist domov a hodnotit po tom, ako sa stanes sucastou tunajsieho- slovenskeho systemu... :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

zase tak dlho v cechach nie som ;) Viem ako to na slovensku chodi. Urcite to nie je sama ruzova zahrada, ale aby sme zase vsetko videli cierne? Ja som hovoril o reformach, ktorym verim - kam to dospeje mozeme iba polemizovat - skutocny vysledok sa dostavi v horiznote 10 rokov. A co sa tyka automobiloveho priemyslu - myslim ze je to dost velky uspech, aj ked opat iba na papieri. jednoducho povedane - ja tomu verim!
Tomasito
VIP
VIP

t0m4s3 napísal:zase tak dlho v cechach nie som ;) Viem ako to na slovensku chodi. Urcite to nie je sama ruzova zahrada, ale aby sme zase vsetko videli cierne? Ja som hovoril o reformach, ktorym verim - kam to dospeje mozeme iba polemizovat - skutocny vysledok sa dostavi v horiznote 10 rokov. A co sa tyka automobiloveho priemyslu - myslim ze je to dost velky uspech, aj ked opat iba na papieri. jednoducho povedane - ja tomu verim!
I ked zdaleka nezdielam tvoj optimizmus, urcite nevidim vsetko cierne... tiez verim, ze tu raz bude lepsie :smt023
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal: I ked zdaleka nezdielam tvoj optimizmus, urcite nevidim vsetko cierne... tiez verim, ze tu raz bude lepsie :smt023
Ja to vidim tak velmi optimisticky do 40 rokov. Vtedy by som (mozno) vedel povedat, ANO UZ JE LEPSIE, UZ JE DOBRE.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No je mozne, ze o takyx 10 rokov zacnu terajsie reformy fungovat v nas prospex. Co ma najviac sere a co sa ma najviac dotyka je spoplatnenie vysokoskolskeho studia. Ten Fronc ma uz sere. No nexcem ani vediet, co bude ak mu to vlada sxvali... :evil:
MS FRANKY
King
King

q-parser napísal:No je mozne, ze o takyx 10 rokov zacnu terajsie reformy fungovat v nas prospex. Co ma najviac sere a co sa ma najviac dotyka je spoplatnenie vysokoskolskeho studia. Ten Fronc ma uz sere. No nexcem ani vediet, co bude ak mu to vlada sxvali... :evil:
No ved ked chceš študovať na vyške tvoj otec musí byť prinajmenšom podnikatel!
Napísať odpoveď