Akne
ktore je lepsie
alebo chcem to ak nahodou nejaky jebak alebo ked horucka sa mi vyhodi a tak , dik
Kód: Vybrať všetko
http://www.oriflame.sk/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml?SKUID=10639_sk_SK&PRODID=10639_sk_SK&CATID=scTeaTree_sk_SK&search=true&noMenu=Kód: Vybrať všetko
http://www.oriflame.sk/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml?SKUID=1083_sk_SK&PRODID=1083_sk_SK&CATID=scTeaTree_sk_SK&search=false&noMenu=Na akné nie sú len maste, tinktúry a pod., treba sa pozrieť napr. aj na denný jedalníček, či nejeme veľa mastnej stravy, zbytočných cukrov a pod. Ale keď sa už niečo vyskytne, na tvár používam napr. Pytiol (masť v tube), alebo ručne nazbierané bylinky, poprípade kúpené z lekárne. (Dúška materina, Šalvia lekárska, Harmanček... atď). No a nakoniec napr. propolis vylúhovaný v liehu, alebo v nejakej pálenke.
-
nejakymarko
Addict
kazda plet je individualna, preto sa nedivte, ze nejaky pripravok vam nepomoze, ba vam prihorsi vyskyt akne
ved kazdy mame ine vlasy, inu dlzku penisov, proste kazdy sme iny, preto nam nesadne vsetko. ja pouzivam niveu visage young a tea tree olej a tiez je vhodne navstivit kozmeticku priblizne raz za mesiac. mozno sa pre studenta bude zdat priblizne 500sk/mesiac vela, ale naozaj sa to oplati. ide tu o zdravie, sebavedomie a so zababranou tvarou od vyrazok si jednoducho dievca nenajdete
. iste, nehra tu rolu len fyzicka krasa, ale s mount everestom na cele treba nieco robit. taktiez treba umyvat tvar mydlom, raz za den vytlacit cierne pory a biele klobuciky (tak, ze najprv umyjeme tvar teplou vodou, pockame asi 5 minut, vytlacime a potom umyjeme tvar studenou aby sa vsetko pekne stiahlo). a jealnciek je samozrejme velmi dolezity. ak nie najdolezitejsi. je potrebne obmedzit mastne jedla a nejest cokoladu, pretoze ta vo velkom mnozstve tvori akne! ak cokoladu, tak horku.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
own_destiny
Amateur
dnes som zacal pouzivat duac gel, nemam na Xichte ziaden extrem, aj tak sa toho chcem zbavit lebo som si davnejsie vytlacal ako kkt a pozostavali mi tam jazvicky ale bubaky sa mi robia stale
v pribalovom letaku bolo napisane ze na mierne az mierne tazke formy akne , nuz dufam ze sa to podari !! kozna hovorila ze po mesiaci by to mala by som mal mat plet ako babatko
jj proplis je svina s tym sa daju vyliecit setky kozne chorobypeace napísal:Na akné nie sú len maste, tinktúry a pod., treba sa pozrieť napr. aj na denný jedalníček, či nejeme veľa mastnej stravy, zbytočných cukrov a pod. Ale keď sa už niečo vyskytne, na tvár používam napr. Pytiol (masť v tube), alebo ručne nazbierané bylinky, poprípade kúpené z lekárne. (Dúška materina, Šalvia lekárska, Harmanček... atď). No a nakoniec napr. propolis vylúhovaný v liehu, alebo v nejakej pálenke.
akne sa moze vyrutit hocikedy. v pubertalnom obdobi dvojnasobne. urcite aj tvojim rodicom sa niekedy nejaka vyrazka na cele objaviLukáš Kumančík napísal:tiez pouzivam nejake vecicky proti akne , len by ma zaujimalo , ze ci ked mi stiahnu akne alebo zabrania tomu , napriklad tycinky na vysusene alebo vselico ine , tak ci sa znova po nejakej dobe to akne nevyruti?
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no akne je ochorenie, ktore je pri dospievani bezne, mne kozna povedala, ze ho ma prakticky kazdy, no niekomu sa to prejavy menej, niekomu viacej, niekomu sa to vobec neprejavy... podla mna je jednym z najlepsich rieseni sauna a nejake nedrazdive pripravky....Lukáš Kumančík napísal:tiez pouzivam nejake vecicky proti akne , len by ma zaujimalo , ze ci ked mi stiahnu akne alebo zabrania tomu , napriklad tycinky na vysusene alebo vselico ine , tak ci sa znova po nejakej dobe to akne nevyruti?
a vedel by si konkretizovat nedrazdive pripravky ?addictor napísal:no akne je ochorenie, ktore je pri dospievani bezne, mne kozna povedala, ze ho ma prakticky kazdy, no niekomu sa to prejavy menej, niekomu viacej, niekomu sa to vobec neprejavy... podla mna je jednym z najlepsich rieseni sauna a nejake nedrazdive pripravky....