Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bartonko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bartonko »

neviem ako vam ale mne dost pomohol liek zinerit ,po troch mesiacoch pouzivania to bolo o moc lepsie a to som vy padal fakt jako kreten s tymi jebakmi, a inac velmi sa osvecilo aj umyvanie tavaere mydlom ,tak sa vsetci drhnite :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no inac ku akne je su vhodne aj mineraly hlavne zinok a horcik.. zinok totiz dobre potlaca mazotok a tym je menej jebakov a pomaha tie jebaky liecit..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Ked ste zle natom z akne, kupte si roacutan a dva krat denne(rano+vecer) uzivat. Je to najsilnejsi prostriedok zbavenie sa akne...Je to aj velmi drahy liek, tak doporucujem ist ku doktorovi a skusit si ho nejak predpisat...skutocne nedoplatili by ste sa
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

ktore je lepsie :lol:

Kód: Vybrať všetko

http://www.oriflame.sk/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml?SKUID=10639_sk_SK&PRODID=10639_sk_SK&CATID=scTeaTree_sk_SK&search=true&noMenu=
alebo

Kód: Vybrať všetko

http://www.oriflame.sk/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml?SKUID=1083_sk_SK&PRODID=1083_sk_SK&CATID=scTeaTree_sk_SK&search=false&noMenu=
chcem to ak nahodou nejaky jebak alebo ked horucka sa mi vyhodi a tak , dik
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No ja používam Zinerit pomáha mi to ale pred tým som bol na detskej kozmetike a bolo to nepríjemne! S ultrazvukom mi to odstraňovala :smt096
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Garnier zmatňujúci krém je dobrý na lesknúcu sa pleť (obsahuje íl a zinok). Odporúčam :)
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Na akné nie sú len maste, tinktúry a pod., treba sa pozrieť napr. aj na denný jedalníček, či nejeme veľa mastnej stravy, zbytočných cukrov a pod. Ale keď sa už niečo vyskytne, na tvár používam napr. Pytiol (masť v tube), alebo ručne nazbierané bylinky, poprípade kúpené z lekárne. (Dúška materina, Šalvia lekárska, Harmanček... atď). No a nakoniec napr. propolis vylúhovaný v liehu, alebo v nejakej pálenke.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

doktorka mi predpisala Roacuttane. Vraj po 8 mes. budem mat navzdy po akne tak som sa do toho pustil a uz sa tesim, zda sa, ze to zabera. Budem zase krasavec :lol: :lol:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja som to bral tiez, bral som 6 mesiacov, potom cca 6 mesiacov pokoj a uz zasa sa nejaky tie vyrazky objavuju :( ale zabehol som hned za doktorkou predpisala masticku a povedala ze by sa to malo opat opravit...dufam ze uz sa toho konecne zbavim. drzte palce
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ja tak isto..pol roka uzivania-cista tvar, po dalsom pol roku sa mi troska akne vratilo, ale pri dobrej starostlivosti je to zanedbatelne, oproti tomu co som maval predtym.. 8)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

kazda plet je individualna, preto sa nedivte, ze nejaky pripravok vam nepomoze, ba vam prihorsi vyskyt akne :P ved kazdy mame ine vlasy, inu dlzku penisov, proste kazdy sme iny, preto nam nesadne vsetko. ja pouzivam niveu visage young a tea tree olej a tiez je vhodne navstivit kozmeticku priblizne raz za mesiac. mozno sa pre studenta bude zdat priblizne 500sk/mesiac vela, ale naozaj sa to oplati. ide tu o zdravie, sebavedomie a so zababranou tvarou od vyrazok si jednoducho dievca nenajdete :D. iste, nehra tu rolu len fyzicka krasa, ale s mount everestom na cele treba nieco robit. taktiez treba umyvat tvar mydlom, raz za den vytlacit cierne pory a biele klobuciky (tak, ze najprv umyjeme tvar teplou vodou, pockame asi 5 minut, vytlacime a potom umyjeme tvar studenou aby sa vsetko pekne stiahlo). a jealnciek je samozrejme velmi dolezity. ak nie najdolezitejsi. je potrebne obmedzit mastne jedla a nejest cokoladu, pretoze ta vo velkom mnozstve tvori akne! ak cokoladu, tak horku.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ak cokoladu, tak horku.
a potom bude problem s niecim inym, ja neviem ja mam akne ale nie zas take ze by som sa musel potierat s niecim
jimino
Light Professional
Light Professional

compleX napísal:a potom bude problem s niecim inym, ja neviem ja mam akne ale nie zas take ze by som sa musel potierat s niecim
radsej sa potieraj. aj ja som si to myslel, ale ked som sa o to nestaral a po case sa zvacsilo, bolo neskoro. akne treba nicit hned v pociatocnom stadiu.
own_destiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa own_destiny »

dnes som zacal pouzivat duac gel, nemam na Xichte ziaden extrem, aj tak sa toho chcem zbavit lebo som si davnejsie vytlacal ako kkt a pozostavali mi tam jazvicky ale bubaky sa mi robia stale :? v pribalovom letaku bolo napisane ze na mierne az mierne tazke formy akne , nuz dufam ze sa to podari !! kozna hovorila ze po mesiaci by to mala by som mal mat plet ako babatko
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

peace napísal:Na akné nie sú len maste, tinktúry a pod., treba sa pozrieť napr. aj na denný jedalníček, či nejeme veľa mastnej stravy, zbytočných cukrov a pod. Ale keď sa už niečo vyskytne, na tvár používam napr. Pytiol (masť v tube), alebo ručne nazbierané bylinky, poprípade kúpené z lekárne. (Dúška materina, Šalvia lekárska, Harmanček... atď). No a nakoniec napr. propolis vylúhovaný v liehu, alebo v nejakej pálenke.
jj proplis je svina s tym sa daju vyliecit setky kozne choroby :D hehe prave beham so zltym celom :D aj na herpes je very good
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

tiez pouzivam nejake vecicky proti akne , len by ma zaujimalo , ze ci ked mi stiahnu akne alebo zabrania tomu , napriklad tycinky na vysusene alebo vselico ine , tak ci sa znova po nejakej dobe to akne nevyruti? :roll:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja pouzivam novy pripravok , mamka robi pre Mary Kay a objednala mi na akne dve pripravky a hned sa to zlepsilo , odkedy to pouzivam nemam ziadne vyrasky , tie dve tuby vydrzia priblizne pol roka a stali kolo 2 tisic
jimino
Light Professional
Light Professional

Lukáš Kumančík napísal:tiez pouzivam nejake vecicky proti akne , len by ma zaujimalo , ze ci ked mi stiahnu akne alebo zabrania tomu , napriklad tycinky na vysusene alebo vselico ine , tak ci sa znova po nejakej dobe to akne nevyruti? :roll:
akne sa moze vyrutit hocikedy. v pubertalnom obdobi dvojnasobne. urcite aj tvojim rodicom sa niekedy nejaka vyrazka na cele objavi ;) staraj sa sustavne o plet najma v odobi dospievania a bude vsetko v pohode.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Lukáš Kumančík napísal:tiez pouzivam nejake vecicky proti akne , len by ma zaujimalo , ze ci ked mi stiahnu akne alebo zabrania tomu , napriklad tycinky na vysusene alebo vselico ine , tak ci sa znova po nejakej dobe to akne nevyruti? :roll:
no akne je ochorenie, ktore je pri dospievani bezne, mne kozna povedala, ze ho ma prakticky kazdy, no niekomu sa to prejavy menej, niekomu viacej, niekomu sa to vobec neprejavy... podla mna je jednym z najlepsich rieseni sauna a nejake nedrazdive pripravky....
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

addictor napísal:no akne je ochorenie, ktore je pri dospievani bezne, mne kozna povedala, ze ho ma prakticky kazdy, no niekomu sa to prejavy menej, niekomu viacej, niekomu sa to vobec neprejavy... podla mna je jednym z najlepsich rieseni sauna a nejake nedrazdive pripravky....
a vedel by si konkretizovat nedrazdive pripravky ?
Napísať odpoveď