Anarchia

Diskusie na politické témy...

Môže anarchia existovať?

áno
30
38%
nie
48
62%

Celkom hlasov: 78

eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

v politológii je anarchia: bezvládie spôsobené neexistenciou verejnej autority integrujúcej spoločnosť

vlastne take necivilizovane staty, ktore sa neprilis staraju, ci uz kvoli nedostatku financii alebo kvoli inemu dovodu, o dbanie na vlastne zakony, tvoria anarchie, aspon na regionalnej urovni
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

pinacolada napísal:necital som to ale tipujem ze je to dalsia varka paranoidnych nezmyslov
ako inac :P :smt006
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

kali520 napísal:Medzi kazdymi sa najdu rozne idividuality ale treba mat na zreteli povodnu myslienku skinheads a myslienku anarchie ako takej ktora plodi len chaos a nasilie.
jezis, kali, ty si snad pribrzdený alebo co!
Dalsí antisemitistický vygumovanec, ci co???
Takze, pôvodná myšlienka skinheads nema ani kkt prašivý spoločný s náckami. JEDNo su skinheads, a DRUHE su NACKOVIA!!!
NeoNacisti su prasivé hovná, vygumované mozgy. Nenávidia ich asamotní skinheads. Skinheads vznikli v anglicku, od pôvodných sa odtrhla tá časť, ktoru nemozno nazvať inak než zberbou - náckovia. TOTO NIESU SKINHEADS! zvyšný skinheads su nimi nenormalne pohoršení, snažia sa očistiť svoje meno od neonacizmu, ale budú to mať vďaka stále novým posilám dementov do náckovských radov sakra ťažké.
Niektorí pôvodní skinheads ostali apolitickí, no mnohým to uz nedalo spávať a vytvorili sa tzv. "red skins"(NIEJE to narazka na komunizmus) ci S.H.A.R.P, ani jedna z týchto pseudoorganizácii nemá ďaleko od ANTIFY. O SKUTOCNEJ antify, ktoráí sa sama musí vysporadúvať s radmi dementov, co sa tiez chcú len biť a AFU zneuzivaju ako zamienku na zmlatenie kohokolvek. TOTO NIESU ANTIFASISTI!
pôvodní skinheads aktívne bojujú proti neonacizmom, je známy prípad z USA - ked nackovia zautocili na utecenecký tábor, dobehli tam SHARP a rozohnali ich.

A myslienka anarchie rozhodne NEPLODI len chaos a nasilie, NAOPAK! precitaj si sakra môj post. citaj co sa tu pise! Chapem, ze ty a tvoji kamosi mate blizsie k ultrapravicovemu absolutistickemu usporiadaniu spolocnosti, ale aspon netreb blbosti, ok?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Aryan Angel napísal:ako inac :P :smt006
cital som to, a JE to presne taka ista varka paranoidných nezmyslov, ako vzdy od teba.
Vies co? mas pravdu, za vsetko môzu zidia. su vsade, ovladaju svetovu politiku, vsetko vlastnia. ono to ani neni narod, v ktorom, ako v kazdom inom, su zeny, deti, dobri aj zli ludia. zidovstvo, to je vlastne tajna organizacia, co tu je len na to, aby nas, ubohych nezidopv, ovladala a vycuciavala. Matri sa môze strcit, zidia maju ovela lepsi system.
Vymysleli si vojnu, teraz platia teroristou, aby na nich utocili (niesi ty jeden z nich? teba by som sa teba bál, ze sa odpalis dakde v nakupnom centre, aby si zabil co najviac zidov), znicili dvojicky, ovladaju svetový trh. Dokonca ovládajú aj hollywood, vsetky firmy vlastnia zidia, aby mohli produkovat filmy co nam vymyvaju mozgy a presviedcaju nas o lziach o zidovstve. PRESTANTE VSETCI KUKAT TELKU! Ovladaju ju zidia. radsej si pozrite najnovsie video samovrazedneho utoku na daku restiku v jeruzaleme a inspirujte sa, naberte duchovnu silu z najnovsieho prihovoru nasho milovaneho vodcu bin Ladina, predplatte si dáky satelit na Iransku narodnu televiziu a pocuvajte poucne prejavy nasho, hitlerom ocareneho novodobeho fuhrera, oni vam povedia pravdu o holokauste, zidovstve a nenavidenej amerike, ktorá im patrí!
NECITAJTE KNIHY! od Harryho Pottera, cez vojnovu klasiku, hemingvaya, az po maleho princa!!! VSETKO TO BOLI TZIADIA!!! VED IM TO TLACIA ZIDOVSKE VYDAVATELSTVA!!! Radsej si precitajte Mein kampf, ucte sa norimberske zakony namiesto politologie na NOSke....

Chlapec, ty si ma zo zaciatku strasne stval, bol som z teba (a tebe podobných) priam zúfalý, ale vies co? Viete vsetci co? Uz ste mi na smiech. A vy normálny, co ste tu, kaslite na nich, radsej ich prispevky ignorovat, nez sa zbytocne rozculovat. veď je to len zopar blbov, aj takí musia byť, vy ich nezmeníte, a načo aj. Angel, uprimne ti želám, aby si skončil ako ludska troska, ak nou este niesi, ako su vsetci nackovia. a potom nadavaj na svetove zidovstvo, lebo to je jediny dôvod, preco si nenajdes pracu a skapes dakde na ulici, ze?
Tvoje prispevky su skutocne zabavne a rad sa na nich budem smiat aj nadalej. :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nieco k teme by nebolo? :D

Namiesto tejto prezentacie zufalstva spojenej uz s Pavlovovym reflexom na slovo 'zid'.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Aryan Angel napísal:Nieco k teme by nebolo? :D

Namiesto tejto prezentacie zufalstva spojenej uz s Pavlovovym reflexom na slovo 'zid'.
zaujmave ze ty sa vyhradne v takychto temach ukazujes :P
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

"Zobraziť vaše príspevky" - Inak forum uz velmi nesledujem.

:new03:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Aryan Angel napísal:"Zobraziť vaše príspevky" - Inak forum uz velmi nesledujem.

:new03:
jj na veceru si das suchy chleba bo na maslo nemas kvoli zidom,sadnes si za komp,ponadavas si n azidov,dopijes kakauko a ides spat.idyla slovenskeho nacka
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

lol
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Aryan Angel napísal:lol
neviem o co ti ide, vazne..... To co som napisal BOLO k teme a vyjadroval som sa v posledných prispevkoch ostro, pretopze to co som pred ich napisanim cital, sa ma OSOBNE dotklo.
Inak vyjadril som sa aj k teme, ako som uz napisal, narozdiel od tvojho vysoko hodnotneho odbocenia a snahy zahrat to cele do OUTu, no a toto posledne lol ani nekomentujem....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak na ten tvoj vylev o zidoch sa tazko reaguje. K tomu, tema je anarchia. Viem ze v tom clanku autor rozvinul myslienky aj trochu dalej od samotnej anarchie, ale citaty zakladatelov anarchizmu alebo ich povod ostavaju ako fakt.

Co sa tyka 'zidovskeho vplyvu' mas v tom zmatok a tak si to asi potrebujes kompenzovat takymito prispevkami. Mas vobec ponatia o autoroch ako Israel Shahak, Norman Finkelstein alebo aj taky Henry Makow, ktory publikuju veci, na ktore by si zrejme reagoval rovnako? (su to zidia ak ti usla pointa)

Mimochodom, co sa ta osobne dotklo?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze AA ma toho nastudovane omnoho viac nez my. Ja len podotknem ze nie kazdy kto kritizuje zidov alebo upozornuje na ich preslapy je nacek. mozno tak vo vasich hlavach.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Aryan Angel napísal:Mimochodom, co sa ta osobne dotklo?
Asi je zid.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Sepiroth napísal:neviem o co ti ide, vazne..... To co som napisal BOLO k teme a vyjadroval som sa v posledných prispevkoch ostro, pretopze to co som pred ich napisanim cital, sa ma OSOBNE dotklo.
Inak vyjadril som sa aj k teme, ako som uz napisal, narozdiel od tvojho vysoko hodnotneho odbocenia a snahy zahrat to cele do OUTu, no a toto posledne lol ani nekomentujem....
sry az ot, ale toto nemozem, hodi tu sloh o AA, a nakoniec povie ze to nebude komentovat :lol:
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

Ja viem ze moj nazor tu nikoho nezaujima, ale je par veci ktore by som rad podotkol.

-AA genialny zivot pre tych, ktory sa tvaria "svet je pre mna gombickov"
-niesom vyrazny anarchista, nepodporujem (nie som jednym z nich, aj ked sa mi to celkom paci si takto zit), ale urcite ich nezhadzujem ani nic proti nim nemam
-nech si zije kto ako chce, teda dokym neobmedzje ludske prava ostatnym ako naciti, fasisti (proste vyholene hlavy a ako niekto neviem kto na hojku napisal, citujem: "v hlave maju len nasr*to")
-neni to dlhodoby sposob zivota (rodina, proste nic) kazdy z toho raz vyrastie a ked uz som pri tom, kedy AA vladla svetu, svet by zanikol. nikto by nic nerobil, rovno si zhodme zo seba saty, vypustne z hlavy vsetko na co sme prisli za 2000 rokov, zrubme par stromou, zrobme si ohnisko, lovme zver a sme tam kde sme boli (pred spominanimi 2000r. :) )
-ironia: anarchisti sa stretavaju, tym vytvaraju spolky ..... neodporuje sa to ??? :D

Co sa zidov tyce, nech si ziju, ani proti nim nic nemam

//edit:

toto som pisal ak berime anarciu ako "chaos a bezvladie"

co sa tyka "toho praveho vyznamu AA"
je to jedno, aj tak nic proti tomu nemam :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

myslim ze si nepochopil velmi dobre vyznam slova "anarchia" :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Anarchia je ideálny stav spoločnosti, asvšak Homo Sapiens nieje ideálnym tvorom, preto nieje schopný utvoriť a udržať poriadok v dokonalej spoločnosti. Preto si vytvára pravidlá a orgány ktorým odovzdáva časť svojej slobody, a ony ho za to v podstate chránia pred sebou samým.
Tu nadväzujem na Nietzsheho a predpokladám vznik NADČLOVEKA, pokiaľ by mala evolúcia dosť času, z homo sapiens by sa vytvoril nadčlovek ktorý by bol schopný utvoriť a udržať dokonale slobodnu spoločnosť.
Avšak homo sapiens má v súčastnosti množstvo spôsobov ako sa sám zničiť skôr, než sa konečne uvedomí. Navyše v jeho (čiže našej) spoločnosti existuje milión aspektov ktoré nielenže prestali plniť svoju úlohu, ale získali si prehnanú moc a spôsobujú spomalenie, ak nie doslova obrátenie evolučného procesu...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

anarchia=utopia
v spolocnosti nemyslitelne zriadenie
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pokial dobre viem tak anarchia neznamená to že by si každý robil čo chcel bez ohľadu na druhých.Ale znamená to že si každý bude robiť čo chce ale tak aby to chcel aj ten druhý ale je to fakt neuskutocnitelne ... Ale je to pekna myslienka
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

Sepiroth napísal:Anarchia je ideálny stav spoločnosti
prepac, ale to si z akej mudrej knizky/webu toto vycital?
Napísať odpoveď