US zakladna v CR a v PL
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ci ma na nich niekto poslat raketu neviem, ale na 90% by som povedal, ze nie. Kazdy kto ma v sebe aspon kvapku rozumu vie, ze ak by to spravil tak by z jeho krajiny zostala len hrba popola. Amerika by mu to zratal a zrejme by sa zapojil cely severo-atlanticky pakt. Ale nikdá nevies, fanatikom vela veci nedochadza a uz sa stalo, ze nejaky magor vyhlasil vojnu celemu svetu (Napoleon, Hiťo). Ale to sa najskor musia citit dost silny, co je v pripade stredneho vychodu popripade Sev. Korei dost diskutabilne. Sak nemaju pomaly co jest a nie aby viedli otvoreny konflikt s niekym kto ich tolko prevysuje.
Cely ten radar je provokovanie.
Cely ten radar je provokovanie.
Predsa normalne druhou raketou. Radar zachyti raketu a z inej zakladne je vyslana raketa, ktora je navadzana na nebezpecnu raketu prave vdaka radaru. Ak vsak pojde o nezvycajnu trajektoriu, tak by to mohol byt problem.axXis napísal:Proti vsetkemu co ma namierene rakety z vychodu smerom cez europu. Aj ked ja si myslim, ze im je to nanic. Ved ako vypalenu raketu znicia? Inou raketou? Laserovym lucom? Silou vole?
-
hojko
Site Admin
Videl som kusok diskusie na TA3 kde bolo par hosti. Jeden z nich rozpraval o tom, ze krajiny, proti ktorym chce USA postavit tento radar nemaju interkontinentalne rakety a nie su ich schopne ani vyrobit. Takto rakety dokazu spravit len tri krajiny na svete, takze tento radar je skor miereny smerom na Rusko.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
toto je uplna blbost. neexistuje ziadna technologia ktora by dokazala zastavit ICBM ked je uz vo vesmire, najme ruske rakety, ktore maju viacero hlavic. princip protirakiet spociva v tom ze vo faze letu do vesmiru ich stihnu zostrelit. problem je v tom ze pocas testov to dokazali len vtedy ked vedeli presny cas vystrelu, presnu drahu a !!! vtedy ked raketa mala na sebe navadzac/aj to nie vzdy/. takze cela tato blbost je nefunkcna. ide o to ze rusi teraz skusaju nove rakety typu Topol - M a americania ich chcu prostrednictvom radaru "osahat" zistit coho su schopne. Neverte tomu ze je to proti Iranu alebo podobnym bachorkam, cely system je nefunkcny, ide len o radar ktory ma dosah tisice kilometrov az na Ural.test napísal:Predsa normalne druhou raketou. Radar zachyti raketu a z inej zakladne je vyslana raketa, ktora je navadzana na nebezpecnu raketu prave vdaka radaru. Ak vsak pojde o nezvycajnu trajektoriu, tak by to mohol byt problem.
Re: správa
Pan Topolánek je Svinský ODS-kár ten aj matku zapredá za americkú demokraciu. Na neho by som sa nespoliehal. Skôr nech Paroubek presadí referendum kde ich stou základonou pošlú do.. A ešte aj tá ich ministerka sa pekne vyfarbila.J.O.S.E napísal:To by boli česi riadne hlúpi ak by toto potporili, ale už proti tomu aj protestovali a dúfam že pan Topolánek to jednoznačne odmietne.
ide o provokáciu od USA, ktorí sa chcu dostať k Rusku.
*censored*
áno aj tích pro americký vyjde dosť to je tiež čistá propagandap4ra napísal:hojko a takych clankov vyjde dalsich tucet. To je cista anti propaganda.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Parkanova teda spravila riadnu husu zo seba. historia sa opakuje.
k

kde sa to da stiahnut? je to riadna uebavka.ale original je lepsi.Dobrý den, prapore hvězd a pruhů
Celý svět listoval denním tiskem,
celý svět zanechal hovorů,
já jsem Vás uvítal ruky stiskem
a zvedl pohled svůj nahoru.
Dobrý den, prapore hvězd a pruhů,
tak už ses rozvinul nad náma,
dobrý den, prapore našich druhů,
co jsme je vítali s džípama.
[: Dobrý den, radare, prostě welcome,
tak jsme se konečně dočkali,
dobrý den, radare, já ti tleskám,
kámoši usárnou mávali.:]
Vyřiď tam prosím do vesmíru,
vyřiď tam mezi hvězdama,
že chcem žít nadál s každým v míru,
radši však šijeme U Sama.
Vyřiď tam prosím, že my víme,
kdo nám kdy přines svobodu,
kde Masaryk s prezidentem Wilsonem
pomoh našemu národu
k
správa
súhlasím s tebou. Spojene štáty provokujú už iba tým, že stale príjimajú nove a nové sankcie proti krajinam, ktoré využívajú jadrový program na mierové účely. Prostredníctvom veľkých más medií rozšírujú podle lži a miešajú sa do vnútorných politik jednotlivých krajin. Ved si zoberme keby sa nestaviali za Izrael nebol by na blízkom Východe mier a pokoj ?jackb napísal:To ze amici vypovedali zmluvy o nesireni ZHN a nosicov s viacerymi hlavicami som az do teraz nevedel,ale potvrdzuje to fakt ze provokuju ine jadrove a raketove mocnosti. Ked chcu ist prikladom svetu tak preco pindaju do Korei,alebo Iranu ze chcu rakety a ZHN? To je ako ked bude ucitel detom hovorit: "nefajcite to svinstvo" a po vyucovani si pojde dat poriadneho praska do zily... ten Krik je fakt dement... len aby cely svet nezatiahol do sraciek...
//"radar" vs. "odpalovacie zariadenie" - nieje nahodou protiraketova raketa navadzana radarom? To by zanmenalo, ze bez radaru by odpalovacie zariadenie v POL bolo Amikom ako mrtvemu zlate zuby, takze kritika "radaru" je IMO na mieste.
Podľa mna by bol!!!!!!!!
Vojna v Iraku sa skončila ale Amerika v Azii nemá dosť a obvinuje a provokuje Irán.
-
peterkozel
Medium Professional
takze podla teba sa vojna v iraku skoncila?????J.O.S.E napísal:súhlasím s tebou. Spojene štáty provokujú už iba tým, že stale príjimajú nove a nové sankcie proti krajinam, ktoré využívajú jadrový program na mierové účely. Prostredníctvom veľkých más medií rozšírujú podle lži a miešajú sa do vnútorných politik jednotlivých krajin. Ved si zoberme keby sa nestaviali za Izrael nebol by na blízkom Východe mier a pokoj ?
Podľa mna by bol!!!!!!!!
Vojna v Iraku sa skončila ale Amerika v Azii nemá dosť a obvinuje a provokuje Irán.
podla toho aka... vojna proti Saddamovi ano: kapituloval a popravili ho, ale obcianska vojna v Iraku nie...peterkozel napísal:takze podla teba sa vojna v iraku skoncila?????
Myslim, ze by to dost prispelo ku kludu, obidvaja by boli spokojni... Ved Bush chce urobit 2 zakladne nie? Polsko a Cesko. Jednu tu a jednu v Azerbajdzane ci kde to Putin chcel...jackb napísal:hojko: presne tak.
k povodnej teme: co hovorite na "Vladimirov" navrh spravit spolocnu zakladnu zameranu fakt proti Iraku?
neviem ci caske-polska hej,ale ta v Azerbajdzane ano... tneto napad sa mi pozdava z hladiska svetoveho mieru...piton napísal:Myslim, ze by to dost prispelo ku kludu, obidvaja by boli spokojni... Ved Bush chce urobit 2 zakladne nie? Polsko a Cesko. Jednu tu a jednu v Azerbajdzane ci kde to Putin chcel...
-
axxis
Addict
Podla mna je to super napad. Vsetky strany by mali byt spokojne a svet bude zase raz v klude. Mam totiz pocit, ze sa zacina opakovat situacia z 1962-heho, ked sovieti srandovali na Kube. Vtedy sovietske zakladne (i ked raketove) vadili Amikom tak preco by to teraz nemohli americke vadit Rusom? Bush by si to mal uvedomit.jackb napísal:hojko: presne tak.
k povodnej teme: co hovorite na "Vladimirov" navrh spravit spolocnu zakladnu zameranu fakt proti Iraku?