Alebo ako su kazdy pise, ignoruj ich...
Sikana
Vzdy to robim tak (aspon ked sa da) ze sa pri provokacii s niekym rozpravam. Som dost kumunikativny clovek takze to rozpravanie popri nieje vynucovane.turtlak69 napísal:omg ked do teba niekto co i len strci pastou, tak to nemozes nechat tak. kludne ho odstrc. najprv to bude len slabe a ptom viac a viac a nakoniec ti budu davat len tak facky ked to tak nechas. taketo veci nie su prijemne. ked vidia, ze kolko si mozu dovolit, tak to vyuzivaju. ja by som to riesil inak ako bitkou alebo skocenim do nich. keby som siel po chodbe, tak by som sa kludne bavil so spoluziakmi a uplne ich ignoroval. ale nie, tak, ze byt ticho a pozerat do zeme. proste totalne. ako keby si ich ani nepocul. nie je to nic take, za co by ti mohli spravit viac zle a das tym jemne najavo, ze ich mas tam kde masurcite sa s nimi nechod bit. oni odchadzaju o par dni, ale ty budes na skole este ovela dlhsie. poskodit to moze len a len tebe. ja osobne som sa nikdy s nikym zo skoly nepobil. su to uplne zbytoce problemy. a to ze je jeden vyholeny znaci len o tom, ze chce byt silny
myslis, ze keby si sa ty vyholil, bol by si silnejsi? sotva
hmm ked je rec o sikane, tak existuje vobec nieco take aj na strednych skolach? lebo zatial som sa s niecim takym ani nestretol...
S tou holou hlavou: nehovorim ze je skin, skor som to chcel povedat tak ze to u mna vzbudzuje vacsi pocit neistoty (nic proti holohlavim, poznam velmi vela ludi ktory maju holu hlavu a su super)
mozno u teba to vzbudzuje taky dojem, ale je to len hola hlava. nic viacSeshti napísal:S tou holou hlavou: nehovorim ze je skin, skor som to chcel povedat tak ze to u mna vzbudzuje vacsi pocit neistoty (nic proti holohlavim, poznam velmi vela ludi ktory maju holu hlavu a su super)
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
je to az do placu ze aky su ludia je****ty...
ver mi ze oni budu agresivnejsi ked budu zistovat ze si to nechas... su to len tupci...
pockas si ece zopar dni... bude to okej...
ale hlavne to neries bitkou... ver mi ze by to nebolo dobre
bo by si dostal pekne na hubu.. teda pokial by sa do teba pustil spätne... newiem co su to za ksichty
fakt je mi luto ze si to odnasaju ludia ktory si to fakt nezasluzia...
vela stastia...
ver mi ze oni budu agresivnejsi ked budu zistovat ze si to nechas... su to len tupci...
pockas si ece zopar dni... bude to okej...
ale hlavne to neries bitkou... ver mi ze by to nebolo dobre
fakt je mi luto ze si to odnasaju ludia ktory si to fakt nezasluzia...
vela stastia...
Ja som mal zas problem ze par idiotov v skole si zo mna robilo haluz pretoze som sa doripal pred jednou babou co sa mi pacila a akosi sa to rozsirilo po skole
..... nooo a ja som skor taka kludna povaha snazil som sa ich ignorovat ved nech si povedia debili ale pred dvoma dnami ma uz nesmierne vytocili tak som si do jedneho skocil iba som ho drgol ale polozilo ho bo som bol riadne vytoceny
a musim priznat ze sa mi aj trochu ulavilo a od vtedy si asi stale posuskavaju ale uz tolko po mne nekricia ( asi im zlepilo
)........ tym nechcem povedat ze taketo veci sa maju riesit bitkou (ved ja som sa tiez nepobil ) ale treba im ukazat ze clovek nema strach a take typy potom väcsinou stichnu len sa netreba bat .... pes ktory brese nehryzie 
A ked chodis do tej stne nemozes chodit s kamosmi? ak si oblubeny nemal by byt problem tak nenapadne povedat"hybaj so mnou do satne" alebo pod dole co tu budes sediet ... a ozaj nechcem sa ta dotknut ale si taky typ ze sa o tebe vie ze existujes alebo taky tichsi utiahnutejsi skratka hnusne povedate priemer? mozno to v nich evokuje to co robia ze si take chlapciako a na viac nemaju ...drz sa 
kinjo on veri aj rodicom aj skole ale boji sa pomsty ...ked pojde domov zo skoly, na kruzok a bude sam tak ho niekde zmaluju ..ozaj nestalo sa ti to este takto mimo skolu seshti ci ako sa volas?:)
kinjo on veri aj rodicom aj skole ale boji sa pomsty ...ked pojde domov zo skoly, na kruzok a bude sam tak ho niekde zmaluju ..ozaj nestalo sa ti to este takto mimo skolu seshti ci ako sa volas?:)
no skus niekoho zastrasit vtedy ako si povedal ze ked bude sam, nieco mu povedat, ale to by nebolo dobre lebo by sa potom vratil s tymi 3ma dalšimi.
Alebo im mozes robit napriek, napriklad niekde si polozia tastu, tak ty im ju dokopes, alebo naplujes do malinovky aspon by sa ti ulavilo
Aj tou bitkou by sa ti podla mna ulavilo, aspon nieco spravis, potom budes o niekolko rokov spominat a hovorit si ze si mohol neco spravit, ze by si sa konecne postavil na odpor tyranovi
Alebo im mozes robit napriek, napriklad niekde si polozia tastu, tak ty im ju dokopes, alebo naplujes do malinovky aspon by sa ti ulavilo
Aj tou bitkou by sa ti podla mna ulavilo, aspon nieco spravis, potom budes o niekolko rokov spominat a hovorit si ze si mohol neco spravit, ze by si sa konecne postavil na odpor tyranovi
Ved ja vsade po skole chodim s niekym, lenze co zmozu kamosi? Keby niekto z nich na mna zautocil tak by sa urcite necinne neprizerali. Myslim ze viac ludi vie ze existujem, vzdy som bol vyrecny a nemal som problem s nikim diskutovat, takze o volbe 2 by som pochyboval.SRneC napísal:A ked chodis do tej stne nemozes chodit s kamosmi? ak si oblubeny nemal by byt problem tak nenapadne povedat"hybaj so mnou do satne" alebo pod dole co tu budes sediet ... a ozaj nechcem sa ta dotknut ale si taky typ ze sa o tebe vie ze existujes alebo taky tichsi utiahnutejsi skratka hnusne povedate priemer? mozno to v nich evokuje to co robia ze si take chlapciako a na viac nemaju ...drz sa
Kinjeril: Srnec to povedal spravne. BTW, s rodicmi sa neviem o takejto teme vobec bavit. Aj ked som si 100% isty, ze by to rodicia riesili, no proste mne je viac sympaticke riesenie cez skolu.
Famine: Ja som rad ze ich nevidim, a nie este sa dotykat ich veci... Proste na to nemam gule, ako som uz spominal bude mi absolutne stacit ked ma nechaju na pokoji a budeme si zit kazdy vlastne zivoty. Nech sa medzi sebou melu, mlatia nech sa trebars aj pozabijaju ale nech nechaju na pokoji tich ktory s nimi nemaju absolutne nic.
malo by to tak byt ale zeby ti niekto prisiel pomoct?p4ra napísal:Normalne jednemu najeb pred vsetkymi. Bez strachu. Uvidis, ako sa zoseru a nebudu to hlavne od teba cakat. Oni su hrdinovia, lebo si myslia, ze im nikdy nic nespravis a sam si povedal, ze ked su pokope, tak si dovoluju len vtedy. A keby im aj pustis na chodbe, ostatni by ti prisli pomoct urcite, keby videli, ze si tam sam + su tam vzdy ucitelia, ved je to zakl. skola.
no ved sa hovori ze v nudzi spoznas priatela a ak tam mas skutocny kamaratov tak by ti niejaky istotne pomohol ak nie tak ma pravdu Sheep .... ale myslim ze neni zly napad ukazat im ved sa nemusis hned do nich pustit ale povedz im na rozum a mozno hned stichnuSheep napísal:malo by to tak byt ale zeby ti niekto prisiel pomoct?v skole ti nikdy nikto ani NAHODOU NEPOMOZE, jedine ak tam chodia tvoji dobri kamosi ale to ze sa za teba postavi hocikto z triedy sa absolutne nespoliehaj! ja som sa pobil a nikto mi nepohol ma rozbili a pred odchodom do nemocnice ma este vsetci vysmiali, nerad na tu chvilu spominam, od onoho osudneho dna som sa v skole bil pravidelne lebo mi pretiekli nervy...
Pocuj, pisal si, ze s jednym z nich si sa rozpraval kedysi a teraz zacal byt drbnuty. Ked ho niekedy stretnes bez partie, zastav ho a prehod s nim slovo. Spytaj sa ho, ze ci sa neciti trapne, vsak ste docela dobre vychadzali. Pokus sa mu vyvolat vycitky, neviem, ake su tvoje recnicke schopnosti, ale ked bude sam, urcite ta nevysmeje. Samozrejme, rozpravaj prirodzene, priatelsky, nepovysuj sa ani sa pred nim nezhadzuj. Ja som podobne zazitky mal tiez na zakladke, snazil som sa nebit sa s nimi, nejako sa to spravilo..
Boze take nervy ma chytaju ked citam tuto temu, ja neviem ci ste vsetci slepi ale tym chalanom treba dat proste poriadne cez p*cu
Nejaky imbecil sa ide taky dlhy cas ukajat nad sikanovanim mladsieho? Inak Seshti fakt klobuk dolu nad tvojim rozumom a zmyslanim pri tvojom veku, o to viac ma to serie. Neviem preco by si to mal nechat tak, aby pri kazdom pohlade na teba citili pocit dobre vykonanej prace? Takze pome, povedz kde byvas a urcite sa aj tu par normalnych ludi najde, inak to proste nejde. 
-
Old Dirty Bastard
Guru
Dakujem... potesil si ma. Byvam v Bratislave, mestska cast je Dubravka. Urcite by si zasluzili ochutnat to, co ja zazivam dennodenne pod psychickym natlakom. Lenze sa velmi bojim pomsty. Najradsej by som to vyriesil tak, aby chlapci vedeli co je to sikana v pravom zmysle slova, ale zas na druhej strane aby som z toho nevysiel kriticky, kedze na skole budem este 2 roky a znasat za to nasledky.Gangy napísal:Boze take nervy ma chytaju ked citam tuto temu, ja neviem ci ste vsetci slepi ale tym chalanom treba dat proste poriadne cez p*cuNejaky imbecil sa ide taky dlhy cas ukajat nad sikanovanim mladsieho? Inak Seshti fakt klobuk dolu nad tvojim rozumom a zmyslanim pri tvojom veku, o to viac ma to serie. Neviem preco by si to mal nechat tak, aby pri kazdom pohlade na teba citili pocit dobre vykonanej prace? Takze pome, povedz kde byvas a urcite sa aj tu par normalnych ludi najde, inak to proste nejde.
Old Dirty Bastard: Ano pozna ma vacsina ziakov na nasej skole, ci uz v drom alebo zlom, ale prevazuje pozitivna znamost.
Nikdy som nebol na neakej olympiade alebo podobne, aj ked sa ucim pomerne dobre.
a ved nemas na skole niejakych dobrych kamaratov ale takych skutocnych co by sa ta zastali ?? ved sa im postav povedz im na rozum podla mna potom stichnu a bit sa nebudu ak to bude v skole a ak aj by chceli tak ak by bol s tebou dobry kamarat ci cela partia tak by si to istotne radsej rozmysleliSeshti napísal:Dakujem... potesil si ma. Byvam v Bratislave, mestska cast je Dubravka. Urcite by si zasluzili ochutnat to, co ja zazivam dennodenne pod psychickym natlakom. Lenze sa velmi bojim pomsty. Najradsej by som to vyriesil tak, aby chlapci vedeli co je to sikana v pravom zmysle slova, ale zas na druhej strane aby som z toho nevysiel kriticky, kedze na skole budem este 2 roky a znasat za to nasledky.
Old Dirty Bastard: Ano pozna ma vacsina ziakov na nasej skole, ci uz v drom alebo zlom, ale prevazuje pozitivna znamost.
Nikdy som nebol na neakej olympiade alebo podobne, aj ked sa ucim pomerne dobre.
aj tym ze sa ti pomstia sa da docielit toho aby ti dali pokoj a to napr aj takto: ked si ta uz podaju, tak proste si vyhliadni niekoho z tej ich skupiny, nemusi to byt "boss" kludne si vyber aj naslabsieho z tej skupiny (predsa ked oni nehraju "fer" tak nebudes ani ty) a proste si ho niekde odchyt a rozbi mu drzku (kludne si aj zavolaj kamaratov) a ked bude uz v <> tak mu povedz nieco v zmysle ze vyzdy ked ti nieco spravia tak si to odnesie iba ON...... keby im to nedocvaklo a zase si ta podali, tak sprav to iste (proste budes utocit na toho najslabsieho z nich)Seshti napísal:Dakujem... potesil si ma. Byvam v Bratislave, mestska cast je Dubravka. Urcite by si zasluzili ochutnat to, co ja zazivam dennodenne pod psychickym natlakom. Lenze sa velmi bojim pomsty. Najradsej by som to vyriesil tak, aby chlapci vedeli co je to sikana v pravom zmysle slova, ale zas na druhej strane aby som z toho nevysiel kriticky, kedze na skole budem este 2 roky a znasat za to nasledky.
viem ze je to dost hnusny sposob ale docielis tym par bodov:
-ty budes mat svoju pomstu
-prostrednictvom toho "chudaka" dostanes do skupiny prvok strachu
-v skupine konecne bude jeden clovek co ti nebude chciet robit zle a mozno ostatni koli tomu aby zase nedostal ta nechaju napokoji
-atd.
ale ako som povedal musis si vybrat najslabsi clanok z tej skupiny, ked si nanho netrufas sam tak kludne ho rozbi aj s kamaratmi, ale MUSI vediet ze si to odnesie iba on za celu skupinu
p.s.: bitky sa nemusis bat, tie z prostredia zakladnych skol nebyvaju take brutalne