Ktorá česká banka?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Johny.pea
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ktorá česká banka?

Príspevok od používateľa Johny.pea »

Neviete mi niekto prosím poradiť, ktorá česká banka je najvhodnejšou pre študenta(študujúceho v Čechách) čo sa týka poplatkov a služieb :?: za odpoveď ďakujem :D
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

E-banka jednoznacne, a ak mas svk ucet a vela neplatis cez ucet (2-3x za tyzden = malo) tak www.paypay.sk
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ja mam tu v Cechach studentske konto v ČSOB a spokojnost... a asi aj najviac znamych (slovakov) tam ma.
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

jo, CSOB je fajn - povolene precerpanie uctu od 10tis. Kc, embosovana VISA gratis, zdarma vybery z bankomatov, vedenie uctu, postovymi vypismi otravuju len raz za stvrtrok :D a tak vobec...
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

jednoznacne CSOB... budes mat jeden ucet pre Slovensko aj Cesko, setri to problemy a poplatky. hadam vsetci ludia zo Slovenska co tu poznam maju ucet u CSOB...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

jednoznacne CSOB, kedze uz z nazvu vyplyva, ze ma pobocky v SR a CR rozumne podmienky pouzivania uctu medzinarodne v tychto dvoch krajinach.
Johny.pea
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dakujem za vsetky tipy a rady, naozaj som velmi vdacny :D :oops:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

tiez odporucam CSOB.. mam ucet v CSOB na Slovensku a druhy v CSOB v cesku.. za prevod medzi slovenskym a ceskym sa plati okolo 6,- Sk takze je to vyhodne.. a ako uz niekto spominal hore, v cesku k studentskemu uctu VISA zadarmo bez poplatkov (aj cely ucet je prakticky bez poplatkov)
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

dá sa neako založit ten učet zo slovenska ???
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Teda v ČSOB je spoločný účet pre SVK aj CZ či si treba založiť dva? Lebo makaveli a tomo.za píšu inak
Johny.pea
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dá sa tam vytvoriť účet ak pracuješ, alebo študuješ v Česku :wink:

...nie musiš mať jeden SVK účet a druhý ČR účet...ale prevody medzi týmito účtami sú prakticky zadarmo,takže je to dosť super...
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

Johny.pea napísal:dá sa tam vytvoriť účet ak pracuješ, alebo študuješ v Česku :wink:

...nie musiš mať jeden SVK účet a druhý ČR účet...ale prevody medzi týmito účtami sú prakticky zadarmo,takže je to dosť super...
a inak to nejde v čechám nebývam ani nestudujem a bol som tam lne pár krát ... nedá sa to založit na slovensku napr v tej čsob
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

BigSnake353 napísal:dá sa neako založit ten učet zo slovenska ???
Myslim ze nie. Ja mam v CSOB aj na SR aj v CR a prevody vychadzaju celkom vyhodne ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

BigSnake353 napísal:a inak to nejde v čechám nebývam ani nestudujem a bol som tam lne pár krát ... nedá sa to založit na slovensku napr v tej čsob
Podla mna nie, vsetky dolezite veci ta nutia vybavovat v domovskej pobocke, tj tej, kde si zakladal ucet. btw pocul som nieco take, ze CSOB na Slovensku a v Cechach pracuju ako 2 samostatne banky az na to, ze maju nejake dohody medzi sebou.
Inak ja mam tiez ucet v CSOB a jeden kamos co si kedysi zalozil ucet v Ceskej sporitelni aj tak presiel pod CSOB. Ale CSOB je vyhodna asi iba ked chces pravidelne posielat peniaze medzi Ceskom a Slovenskom a na Slovensku uz mas ucet v CSOB, na tom sa da vela usetrit. A hlavne odporucam zrusit posielanie vypisov a radsej si platit internetbanking.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

pokial ja viem v kazdej banke sa "dolezite" veci riesia vzdy v pobocke kde si si ucet zalozil, a ak sa nemylim CSOB je jedna banka pre Cechy aj Slovensko... no a ak si tam chcete posielat prachy vobec vam netreba 2 ucty... ja mam ucet zalozeny v Cesku a pouzivam ho normalne aj tu na Slovensku, ked chcem nan dat prachy nikde nic neposielam proste pridem s peniazmi do slovenskej CSOB a normalne si ich tam vlozim na ucet...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

takze trosku obnovim tuto temu - aby som si to ujasnil - CSOB sa viac oplati zalozit ucet v cesku kedze tam idem studovat hej? aby som mal vybavovacky tam a nie v BB napriklad... a uz sa dohodnite ci jeden ci dva ucty teda - je tu v tom dost zmatok
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Daj si e-banku.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ako student rozhodne CSOB a jej studentsky ucet, hlavne ak niekto z vasich ma CSOB/COB na Slovensku. Ak nie, mozes pozriet KB, CS. Ebanka sa pre studenta neoplati, nedavno isli poplatky opat hore, vyplati sa ak planujes spravit velke mesacne obraty, vtedy je vedenie uctu a vela sluzieb zdarma.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cesku Sporitelnu by som moc neodporucal. Ja som ju mal, nie, ze by bola uplne najhorsia, ale ked uz, tak radsej e-banku.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mas aj nejake padnejsie argumenty preco CS nie a eBanku ano? (Z pohladu studenta)
Napísať odpoveď