Ktorá česká banka?
-
Johny.pea
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ktorá česká banka?
Neviete mi niekto prosím poradiť, ktorá česká banka je najvhodnejšou pre študenta(študujúceho v Čechách) čo sa týka poplatkov a služieb
za odpoveď ďakujem 
-
7iro
Zablokovaný
E-banka jednoznacne, a ak mas svk ucet a vela neplatis cez ucet (2-3x za tyzden = malo) tak www.paypay.sk
-
BigSnake353
a inak to nejde v čechám nebývam ani nestudujem a bol som tam lne pár krát ... nedá sa to založit na slovensku napr v tej čsobJohny.pea napísal:dá sa tam vytvoriť účet ak pracuješ, alebo študuješ v Česku
...nie musiš mať jeden SVK účet a druhý ČR účet...ale prevody medzi týmito účtami sú prakticky zadarmo,takže je to dosť super...
Podla mna nie, vsetky dolezite veci ta nutia vybavovat v domovskej pobocke, tj tej, kde si zakladal ucet. btw pocul som nieco take, ze CSOB na Slovensku a v Cechach pracuju ako 2 samostatne banky az na to, ze maju nejake dohody medzi sebou.BigSnake353 napísal:a inak to nejde v čechám nebývam ani nestudujem a bol som tam lne pár krát ... nedá sa to založit na slovensku napr v tej čsob
Inak ja mam tiez ucet v CSOB a jeden kamos co si kedysi zalozil ucet v Ceskej sporitelni aj tak presiel pod CSOB. Ale CSOB je vyhodna asi iba ked chces pravidelne posielat peniaze medzi Ceskom a Slovenskom a na Slovensku uz mas ucet v CSOB, na tom sa da vela usetrit. A hlavne odporucam zrusit posielanie vypisov a radsej si platit internetbanking.
-
tomo.za
Light Star
pokial ja viem v kazdej banke sa "dolezite" veci riesia vzdy v pobocke kde si si ucet zalozil, a ak sa nemylim CSOB je jedna banka pre Cechy aj Slovensko... no a ak si tam chcete posielat prachy vobec vam netreba 2 ucty... ja mam ucet zalozeny v Cesku a pouzivam ho normalne aj tu na Slovensku, ked chcem nan dat prachy nikde nic neposielam proste pridem s peniazmi do slovenskej CSOB a normalne si ich tam vlozim na ucet...