Sikana
ale ak by vyuzil moment prekvapenia vtedy ked to necakal jednu mu utat by sa zlozil moznoSRneC napísal:kupo deviatak uz moze byt statny kus chlapa 15 rocne hovado ...siedmak len zacina rast je este taky utly ..nevem ci by ho dal ja by som mu neradil bit sa. ale su aj vynimky ze seshti je velky a 9tak maly ..nevem
prave preto som pisal aby si vybral toho najslabsieho z nich, kludne aj zavolal kamaratovSRneC napísal:kupo deviatak uz moze byt statny kus chlapa 15 rocne hovado ...siedmak len zacina rast je este taky utly ..nevem ci by ho dal ja by som mu neradil bit sa. ale su aj vynimky ze seshti je velky a 9tak maly ..nevem
chlapci , mnohí mu tu radíte bitku , ale ruku na srdce , ak ste boli v takej situácii , konali ste tak ako to jemu predpisujete ?
ja napr. nie , bol som siedmak , nejaký deviatak zapiskoval , držal som hubu a krok ...
ľahko sa opisuje bitka , stratégia
lenže Vy nieste v tej škole a nieste na jeho mieste ...
btw
ja napr. nie , bol som siedmak , nejaký deviatak zapiskoval , držal som hubu a krok ...
ľahko sa opisuje bitka , stratégia
btw
Seshti napísal:Fyzicky utok z ich strany este nebol,a ani ja nic neplanujem lebo na to nemam postavu a nemam rad bitky.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja neviem, ako ty, ale ja som bol hokejista a chodil som s hokejistami a hadzanarmi do triedy, takze nebol problem pri bitkach.Sheep napísal:malo by to tak byt ale zeby ti niekto prisiel pomoct?v skole ti nikdy nikto ani NAHODOU NEPOMOZE, jedine ak tam chodia tvoji dobri kamosi ale to ze sa za teba postavi hocikto z triedy sa absolutne nespoliehaj! ja som sa pobil a nikto mi nepohol ma rozbili a pred odchodom do nemocnice ma este vsetci vysmiali, nerad na tu chvilu spominam, od onoho osudneho dna som sa v skole bil pravidelne lebo mi pretiekli nervy...
ANO!!! ked som bol stvrtak tak sa ma snazil o 2-3 roky starsi spoluziak (cigan) sikanovat, som mu zapichol pentelku do kolena a bol pokoj... po par rokoch sa ma snazil dalsi teepek sikanovat (sice bol o par mesiacov mladsi, ale bol vacsi odomna) som mu dal do zubov a uz mi nikdy nic nespravilschw33k napísal:chlapci , mnohí mu tu radíte bitku , ale ruku na srdce , ak ste boli v takej situácii , konali ste tak ako to jemu predpisujete ?
ľahko sa opisuje bitka , stratégialenže Vy nieste v tej škole a nieste na jeho mieste ...
btw
ked som chodil na zakladnu tak som videl sikanovanie v mojom okoli stale... najviac ma ale sere, ze za seba som sa vedel postavit ale ked som mal pomoct kamaratom tak mi "lepilo"
-
p4ra
Redeemer
Debilcek, az sa do mna najblizsie naviazes, over si o mne nieco:Toxikoman napísal:heh...tomuto ludia neverte, tento clovek sa pochvali aj tym co nema...
Martin (umk4s na tomto fore) a ja:

umk4s, ja, umk4sov brat, Tomas:

PS: Nedal som do prilohy, lebo, ked tam Vlozit prilohu, dostanem toto:
Chyba pri nahrávaní: Nemožno vložiť prílohu do ./images/prilohyy/1_290.jpg.
Re: Sikana
Viem poznal som takych debilov.. boli iba dve možnosťi:Seshti napísal:Co by ste robili na mojom mieste? Dakujem velmi pekne za akekolvek reakcie.
//Edit: Este ma napadlo, nechcem sa s nimi skamaratit ani nic podobne. Mne absolutne staci ked budeme viest kludny zivot.
1- ignorovať ich a bol by si nadalej bití
2- posledný týžden by som jednemu znich riadnu pustil aby sa spamätal aj tak uz odíde z skoly takže už ti veľa nespraví.. Ver mi je to fasa pocit ked si aj ty raz jednu pustíš celé je ot o tom že pokial neuvidia tvoje ruky v práci tak dovtedy budu zajeba****.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Enduro3333
Medium Professional
Dobre šikanu poznam ja som ju zažíval 4 roky od 5 triedy......Najprv od mojich vlastných spolužiakov fyzicka čize utoky na mna (ale v tedy som bol jeden z najvyšich chalanov v triede tak si na mna trufli aspon 4 až ked boli ...)JA som sa s nimy vždy pobil aj ked som prehral a ked videli že sa do nich púštam aj ked vidim že prehram ...vzdy som sa sutredil na jedneho takze vzdy jeden z nich dostal nakladačku odomna a ja potom od nich.....Časom ale upustili od tychto utokov a prešli k psychyckej šikane stale naražky napriek robenie a totalna ignoracia mojej osoby z jejich strany...a viete ako na zakladnej to dokaze deptat ze chce mat kamošov a oni sa k vam takto stavaju .... no nikdy som to nikomu nepovedal....na prelome 7/8 ročnika som prestupil na inu ZS(koli tej šikane som začal blicovat a podobne ... moj prospech sa zhoršil a tak..)No bolo to ako z mlaky pod okap ..... tam sa dozvedeli o mojej minulosti na druhej škole a začalo všetko odznova no s tym že ešte si ma doberali starší žiaci ...proti ktorym sa postavi bol už rozsudok smrti .... a tak som si to vytrpel už 9 ročnik už bol pohoda starší spolužiaci oddyšli a moji spolužiaci už ma prijali tak trochu do kolektivu (kedže som prestupil vtedy tak som bol riadny outsider pre nich)....a tak som bol v 9 ročniku už pomerne štastny...
Počuval som hlasy inych že prečo som ich nebonzoval a podobne(samozrejme je rozdiel šikana a už fakt brutalne fyzicke tyranie alebo zavažne a opakované poškodzovanie majetku)...No mal som ešte jedneho spolužiaka ktory ked mu robili zle tak chodieval bonzovat a verte mi nemu spravili trojnasobne peklo v škole ako mne ...mna občas udreli niečo mi rozhadzali alebo skryli ale uderi boli do oblastí kde to kryli šaty aby to nikto nevidel aby sami nemali problemi ....a časom ,časom som sa ich naučil da sa povedat nie ovladat ale naučil som ich aby mi dali pokoj ....a to jednoduchym sposobom kedže som sa na ZS celkom dobre učil 1/2 a oni boli slabší po tejto stranke tak občas doliezali za mnou nech im to vysvetlim nech ich doučím .... a tak som to využival že ked mi robili zle tak som ich odmietol doučit a povedal som im prečo ale ked ma nechavali na pokoji tak som suhlasil že ich doučim....
Mam jednu prihodu s tymto spojenu ....Jedna naša spolužiačka (velmi krasna ale vytreta ako čista podlaha) si chcela robit zo mna srandu a ma namotavat ma a tak prišla za mnou že chce so mnou chodit ...každy chalan v triede ju chcel len ja som jej povedal aka je krava a že ju nechcem(možno neverite ale vtedy ako dieta som mal určite moralne hodnoty a zasady a ona sa mi protivila i ked bola pekna.
.)Moj výrok ju akosi naštval a tak poslala par chalanov na mna nech mi daju čo preto ... lenže to bol koniec 8 ročnika a chemička nam zadala koncoročne prace z chemie vypracovat ... a ja som to vačšine triedy stiahol z referaty.sk a samozrejme že oni mi za to tučne zaplatili
...ked som zistil že ona poslala chalanov na mna tak som si iba sadol za lavicu a ked prišli za mnou tak som im iba povedal že ked sa ma dotknu tak tie referaty roztrham a že kedze mali znamky na 4/5 dostanu 5 a na konci roka tiež 5 lebo ten referat ich mal zachranit... tak som im toto predhodil oni sa zamysleli a odyšli a nechali ma na pokoji ..čo velmi nepotešilo tu babu lebo som jej pokazil radost ..
Osobne si myslim i ked to bolí je to strasne a podobne ale všetko zlé je na niečo dobré verim v to že to zo mna spravilo charakterovo silnejšiu osobu.A možem si v duchu povedat že som to ustál...
každý si musí najst spôsob ako tym prejst hlavne je nevzdavat sa ....
Počuval som hlasy inych že prečo som ich nebonzoval a podobne(samozrejme je rozdiel šikana a už fakt brutalne fyzicke tyranie alebo zavažne a opakované poškodzovanie majetku)...No mal som ešte jedneho spolužiaka ktory ked mu robili zle tak chodieval bonzovat a verte mi nemu spravili trojnasobne peklo v škole ako mne ...mna občas udreli niečo mi rozhadzali alebo skryli ale uderi boli do oblastí kde to kryli šaty aby to nikto nevidel aby sami nemali problemi ....a časom ,časom som sa ich naučil da sa povedat nie ovladat ale naučil som ich aby mi dali pokoj ....a to jednoduchym sposobom kedže som sa na ZS celkom dobre učil 1/2 a oni boli slabší po tejto stranke tak občas doliezali za mnou nech im to vysvetlim nech ich doučím .... a tak som to využival že ked mi robili zle tak som ich odmietol doučit a povedal som im prečo ale ked ma nechavali na pokoji tak som suhlasil že ich doučim....
Mam jednu prihodu s tymto spojenu ....Jedna naša spolužiačka (velmi krasna ale vytreta ako čista podlaha) si chcela robit zo mna srandu a ma namotavat ma a tak prišla za mnou že chce so mnou chodit ...každy chalan v triede ju chcel len ja som jej povedal aka je krava a že ju nechcem(možno neverite ale vtedy ako dieta som mal určite moralne hodnoty a zasady a ona sa mi protivila i ked bola pekna.
Osobne si myslim i ked to bolí je to strasne a podobne ale všetko zlé je na niečo dobré verim v to že to zo mna spravilo charakterovo silnejšiu osobu.A možem si v duchu povedat že som to ustál...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe