no, tak suhlasite aby som vytvoril ali Hojko???Lord PROXI napísal:Tomasko: tak ju vytvor
Travian
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Poradi mi niekto s tymto?
Surovin mam akurat dost, lenze kazdu ide na mna utok, a ked si nemozem nic postavit mozes ist do **
V navode som o tom nasiel kuloveMomentálne nie je možné postaviť ďalšiu budovu.
Väčšina budov ma rôzne požiadavky pre postavenie.
Presné požiadavky pre stavbu budov nájdeš v návode.
Surovin mam akurat dost, lenze kazdu ide na mna utok, a ked si nemozem nic postavit mozes ist do **
-
dair
Guru wannabe
nenasiel si lebo si nehladal...radek21 napísal:Poradi mi niekto s tymto? V navode som o tom nasiel kulove
POZRI SA NA FAQ...
to bude co za traparen ked jeho populacia nepresahuje 50 ludiSilmer napísal:som in...takze musime sa velmi zvacsit...![]()
nech nas je vela..
//Edit
Vseci co chcu do alliancie napiste tomaskovy
nick --> tomas20
vsetky bonusy sa ti pocitaju od zakladnej produkcie cize ak mas obilne pole na lvl10 tak s oazou to bude 250 ak mas k tomu mlyn na lvl5 tak 300 a ak aj pekarnu tak 350Holubar napísal:Vyuzivate nejako oazy?Ako je to s nimi?Mali by pridat 25% k cistej produkcii danej suroviny. Co je cista produkcia napr obilia?Zvysuje sa cista produkcia zvysovanim levelu poli?
sa pozri poriadne do navodu, mas tam presne napisane ake su poziadavky na dalsie budovy, napr. akademia pozaduje kasarne na lvl3 a hlavnu budovu tiez na lvl3radek21 napísal:Poradi mi niekto s tymto? V navode som o tom nasiel kulove
-
Lord PROXI
King