celkom lahko sa da dodsat do minusu, ked mas aktivovane plusko na obilie, postavis vela budov a vojakov, ale ziadne alebo malo poli, potom ked ti plusko skonci, tak si v krasnom minuseMatros napísal:Mozno mas prilis malu produkciu obilia. System je nastaveny tak ze nemozes mat produkciu obilia pod 2 za hodinu. Aby si sa nedostal do minusu.
Travian
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
VED NIC V ZLOM SOM NEMYSLEL LENZE TAKTO NEMA OCHRANA ALIANCIE ZIADNY ZMYSEL AK SAMA ALIANCIA JE VELMI SLABA...
treba si najprv tunovat polia a tak stavat ambasady atd...
ved clovek co ma 50 ludi, ma postavenu ambasadu, dotiahol hl budovu na 3ti stupen+miesto stretnutia, vynicil kopec penazi na hovadiny a takychto taktikov by som v ali nechcel.... ak chapete
ved clovek co ma 50 ludi, ma postavenu ambasadu, dotiahol hl budovu na 3ti stupen+miesto stretnutia, vynicil kopec penazi na hovadiny a takychto taktikov by som v ali nechcel.... ak chapete
-
seth82
Darca
-
Holubar
Darca
to je pohoda, hram to asi tyzden, mam tiez pop okolo 50 a tie budovy uz mam postavene...Treba hlavne mysliet na ukryt, aby tie prve utoky nijak nezabrzdili, na SK serveri je len 3 dni ochranna doba a aj tak sa mi nic nestalo. Sice mam Galov, takze suroviny boli v bezpeci...ale nejaku speci taktiku zase netreba. Jasne, ze treba hlavne polia zo zaciatku, ale to sa da. Teraz mam polia okolo 2-3, produkciu okolo 40-45/hod a kazdym dnom postavim nejake nove polia,ale popri nich myslim aj na ostatne budovy. Pri pop okolo 90 zacnem s armadou.dair napísal:...
ved clovek co ma 50 ludi, ma postavenu ambasadu, dotiahol hl budovu na 3ti stupen+miesto stretnutia, vynicil kopec penazi na hovadiny...
Jediny problem nastane, ked zo zaciatku pride nejaky typek s katapultom. To uz potom len zabalit alebo sa s nim dohodnut. Ale vacsina chce len olupit slabsich, na to postaci ukryt.
Ak hras od zaciatku tak sa moc katapultov bat nemusis. Vacsinou to nikto nestihne, alebo to proste nema zmysel, lebo na to nema dostatocny doprovod.Holubar napísal:to je pohoda, hram to asi tyzden, mam tiez pop okolo 50 a tie budovy uz mam postavene...Treba hlavne mysliet na ukryt, aby tie prve utoky nijak nezabrzdili, na SK serveri je len 3 dni ochranna doba a aj tak sa mi nic nestalo. Sice mam Galov, takze suroviny boli v bezpeci...ale nejaku speci taktiku zase netreba. Jasne, ze treba hlavne polia zo zaciatku, ale to sa da. Teraz mam polia okolo 2-3, produkciu okolo 40-45/hod a kazdym dnom postavim nejake nove polia,ale popri nich myslim aj na ostatne budovy. Pri pop okolo 90 zacnem s armadou.
Jediny problem nastane, ked zo zaciatku pride nejaky typek s katapultom. To uz potom len zabalit alebo sa s nim dohodnut. Ale vacsina chce len olupit slabsich, na to postaci ukryt.
Moj tip stale ostava, ze treba hned zacat farmit okolie. Ked si vytvoris dominantnu utocnu silu vo svojom okolii, zarabas nasobne viac ako ludia co nefarmia, si chraneny proti utokom uz len tym, ze si na teba nitko nedovoli. Toto sa nesie potom celu hru a neskor to ma vela vyhod.
Jedina teda nevyhoda, ak ti to ludia v okoli zabalia (co casom spravia, preto niekedy treba davat pozor na moc caste farmenie) nemas dediny na preberanie.
-
dair
Guru wannabe
NA SERVERI SK/S1 DOSLO K HACKNUTIU ACCOUNTOV A JEDNA (SNAD LEN JEDNA) Z ALIANCII (jedna sa o ali SR-R-01, ktora klesla z miesta okolo 20 na poziciu 56 v priebehu 1 dna) BOLA SKORO UPLNE ZNICENA
vie niekto nieco viac o tom?
este je dobre podotknut ze vela z prelogovanych uctov boli tie s 4-6 miestnymi heslami
takze sa zamyslite ludia
vie niekto nieco viac o tom?
este je dobre podotknut ze vela z prelogovanych uctov boli tie s 4-6 miestnymi heslami
takze sa zamyslite ludia
Toto mi dnes napisal jeden hrac:
ak chces aby som na teba neutocil 2 dni tak mi daj 300 s kazdej suroviny rozumies
Nemam skoro ziadne suroviny, on si asi mysli, ze ho s utokom niekto vzdy predbehne a obere ma o vsetky suroviny a jemu sa nic neujde. Mam ho v riti, rusim ten ucet ktory mam teraz (okolo mna su dvaja z aliancii ktore su - jedna je na 1. mieste, druha na 12.). Nemam pri nich sancu, stale na mna utocia, denne mam max. 80-95 po kazdej surovine a to sa absolutne neda hrat.kym sa mi nebude posielat tak budem na teba utocit
-
Plexxak
Medium Star
radek: takto sa ma tiez jeden snazil osklbat, ale napisal som mu dlhociznu spravu kde som ho nazval zbabelym vypalnikom a dementom, a cela sprava koncila slovami "Nie som povinny dat vam ani h*vno z mojich surovin", postupne (zatial co on utocil) som staval len ukryty, pocase uz nemal co kradnut, no a povedal som to generalovi aliancie a ten ho zato z*ebal... takze nenechaj sa vykoristovat, aj napriek tomu ze mas malu dedinku... aj ja som mal, aj ja som to zazil a dneska mam "skoro mesto" so 400 obyvatelmi... j a hravam na CZ 2 
Dve rady.
Prva: Ak chce po tebe fest sumu surovin, tak zisti ci nepresahuje tvoju hodinovu produkciu a ci si mensi ako on. Ak ano, nahlas to Multihunterovi, lebo ta navadza porusovat pravidla.
Druhe: AK niekomu napises ze je debil a ze nic platit nebudes a nezabudnes byt vulgarny, tak na seba este viac nalakas pozornost a stanes sa jeho oblubenym cielom. Sam takych ludi neznasam, da sa branit aj ukrytmi, slusne alebo bez slova a ne nezmyslenymi recami ...
Prva: Ak chce po tebe fest sumu surovin, tak zisti ci nepresahuje tvoju hodinovu produkciu a ci si mensi ako on. Ak ano, nahlas to Multihunterovi, lebo ta navadza porusovat pravidla.
Druhe: AK niekomu napises ze je debil a ze nic platit nebudes a nezabudnes byt vulgarny, tak na seba este viac nalakas pozornost a stanes sa jeho oblubenym cielom. Sam takych ludi neznasam, da sa branit aj ukrytmi, slusne alebo bez slova a ne nezmyslenymi recami ...