Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Steju
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Steju »

no to tiež ešte nevieme najskôr vlakom 11., len ešte neviem koľkí pôjdeme a vôbec... v každom prípade sa veľmi teším 8)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

môj názor na túto kapelku?? hodnotím ich v celku pozitívne, ajkeď nie šetko od nich som počul, ale celkom v poho hudba...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ludia, citam tu, ze Linkin Park maju byt v Polsku? Je to este aktualne? Popripade viete o nejakom koncerte v okoli? Prepasol som Prahu, kt. je zajtra. Chcel by som ist, novy album je skvely.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Ludia, citam tu, ze Linkin Park maju byt v Polsku? Je to este aktualne?
Ak to stihnes do pozajtra, t.j. 13.6., tak by to pre teba este mohlo byt aktual. Ak nestihnes, 16.6. su na Nova Rock v Rakusku.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vdaka, ale asi nestihacky. Kua. :(
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

vyborna kapela.... naozaj sa da pocuvat cele CD a nie len poniektore "single" ako mozeme vidiet v tejto dobe :-P
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

ehm :). takže dneska som sa vrátil z Prahy, kde som bol na ich koncert :). musím povedať, že show mali nenormálnu. z nového albumu hrali tuším 5 songov. zbytok všetko stará dobrá Meteora + Hybrid Theory 8). jediné s čím som nebol spokojný bola atmosféra, keďže detičky (ktoré prišli po koncerte čakať mamičky s oteckovia pred Sazka Arénu), iba kričali a jačali a čo ja viem čo ešte. niekedy som až minútu po začatí pesničky rozpoznal čo vlastne LP hraje :roll:. takže tak. no ale tých zhruba 3 a pol hodiny pred pódiom natlačený v dave ako sardinky v konzerve značne dehydrovaný (keďže do Arény sme si vôbec ale vôbec nič nemohli priniesť ani VODU) sa oplatilo čakať :wink:. takže také je moje vyjadrenie čo sa týka koncertu LP Live :). ináč názor sa nemení. LP je pecka :twisted:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Reli.C, kokoz, ja ti zavidim. Postni nejake fotky, ak mas.
Steju
King
King

tak tak, perfektne, mne sa trošku nepáčilo to dlhé čakanie na LP ale stálo to za to :twisted: a na youtube je ako pozerám prakticky celý koncert x)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

p4ra: :( ako som písal. do Sazka Arény si si nemohol zobrať nič :(. foťáky sme museli dať predtým ako sme vošli do priestorov, do ÚSCHOVNE, ktorá nás stála 150,-- Kč :shock:. myslel som že ma j3bn3 :(. ale čo sa týka fotiek mali sme aj MT (mobil), takže keď budú fotky "vyvolané" :D, skúsim sem pre Teba :oops: :D niečo postnúť :wink:.

/ http://youtube.com/results?search_query ... 29&search=

Steju: no s tým čakaním máš fakt pravdu. troška ma tým naštvali :evil:, ale tak potom som sa po ich príchode na pódium ukľudnil :).
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

KKKKZZZ... akoze nadhera.. tam musela byt DUSNA atmosfera... LP je super... a ich koncerty vazne stoja za to.. parada :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ty kokso ta vsetkym co ste mali moznost byt na koncerte uprimne zavidim :D ... musela to byt pecka LP su proste skvely ... co ja mam na DVD live in Texas koncert ta koniec masaker :D ...
Steju
King
King

Reli.C napísal:do Sazka Arény si si nemohol zobrať nič :(. foťáky sme museli dať predtým ako sme vošli do priestorov, do ÚSCHOVNE
no foťák som nemal ale niekoľkých som tam s foťákom videl, neviem ako ho tam dostali :))
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

p4ra napísal:Reli.C, kokoz, ja ti zavidim. Postni nejake fotky, ak mas.
nejake fotky najdes aj tu: http://www.flickr.com/photos/mictech/se ... 347559266/
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Dakujem za link.
slavo120
Professional
Professional

A co inac hovorite na pesnicku no roads left ?? ktora neni ani na albume celu je spieva Mike ... podla mna je to pecka skoda ze tam chyba
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nepocul som, ale The Little Things Give You Away je jedna z najlepsich, ake mali doteraz.
slavo120
Professional
Professional

p4ra napísal:Nepocul som, ale The Little Things Give You Away je jedna z najlepsich, ake mali doteraz.
neviem ci patri k najlepsim ja mam i kopu inych o ktorych si myslim ze su lepsie ale istotne k najdlhsim pesnickam na albume ... pocuvat sa da ako i cely album LP co je vyhoda oproti inym skupinam ze tu sa da pocuvat kazda pesnicka a neomrzi vas to ... aspon mna nie :D ... kym pri inych albumoch obcas prepinam a vyberam si len vychytavky
Steju
King
King

p4ra napísal:Nepocul som, ale The Little Things Give You Away je jedna z najlepsich, ake mali doteraz.
neskutočne perfektný song, nieje to ich štýl (napr to gitarové sólo) ale spravili to perfektne... (a live bol ešte lepší :) )
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jjj presne tak.. z albumu ju mam najradsej... najlepsie su uz posledne minuty kde idu len nastroje a potom dalej :)
ale nehovorim ze ostatne su zle... su super...
Napísať odpoveď