no dik za info ... cena celkom priatelna asi v co najblizsej dome si ich zohnamReli.C napísal:den333 a slavo120: sorry že tak neskoro. nebol som doma. no slavo120 môžeš ísť kupovať
. dal som za nich IBA 2490,-- Sk. ináč dneska som sa vrátil z Prahy, a pozeral som koľko stoja tam. bez jednej koruny stoja 2000,-- Kč (BAŤA). takže cena pomerne rovnaká (+ -)
. ináč sú veľmi pohodlné. cítim sa v nich super. nohe sa prispôsobia dokonale.
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ludia kupuju Adidas Superstar a myslia si, ze maju najnovsie hitovky na nohach, pritom su to velmi stare topanky. Vcera som dival Columba a vsimol som si taku vec, ze postava, ktora bola v tejto casti zavrazdena mala na nohach tieto topanky (alebo podobne). Ta cast bola odvysielana 25. marca 1973, takze 34 rokov dozadu.
-
pinacolada
Guru wannabe
nedavno som si kupil pdla mna super tenisky
link tu http://www.hof.sk/fotky/lonsdale1477-1-foto.jpg
tieto iste, ale v hnedom prevedeni
uplne lahucke a pohodlne. navyse ortopedicky tvarovane, co sa mne na ploche nohy veeeelmi zide 
lonsdale love all colours
tieto iste, ale v hnedom prevedeni
lonsdale love all colours
http://www.stopa-revolutionstyle.com/to ... tens/5.jpg
tieto Dr.Martens hned v auguste po vyplate kupujem
tieto Dr.Martens hned v auguste po vyplate kupujem
-
awtt
Medium Professional
to si akoze az teraz nato prisiel? :DD to je jeden z najstarsich a najuspesnejsich modelov adidas superstars2, najviac ich preslavili runDMC tisic rokov dozaduhojko napísal:Ludia kupuju Adidas Superstar a myslia si, ze maju najnovsie hitovky na nohach, pritom su to velmi stare topanky. Vcera som dival Columba a vsimol som si taku vec, ze postava, ktora bola v tejto casti zavrazdena mala na nohach tieto topanky (alebo podobne). Ta cast bola odvysielana 25. marca 1973, takze 34 rokov dozadu.
jj pekne, ale nie bars spolahlive, po roku jedna pata sa prepada kustik, o par mm, a na obcoh sa trha tkanina na ohybe na priehlavku. PS: captat necapcem, na predoslich tecnicach sa mi to nestalo, takze chyba je mozno v topankach. Ale kazdopadne ked boli nove boli perfektne, makkucke, a pohdlne, a hlavne lahucke. Nech ti dlho vydrzia.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe