bla bla bla.
pauza na 2-3 dni
Upadok
No dnes ma k zamysleniu o upadku a navale "odbornikov" donutila zamysliet sa tato tema http://www.hojko.com/zkomprimovat-1gb-d ... 89781.html
Chcel som tam aj odpisat, ale nemalo by to cenu. Proste jedni tvrdia, ze to v realnych podmienkach tak skomprimovat nejde a druhi (hlavne DanielDevil) sa za kazdu cenu snazi presvedcit, ze mal dvd skomprimovane na 15 MB
Napriek tomu si myslim, ze je to miniimage a to mu tam aj pisalo par ludi a on furt len svoje
Chudak Su-Do im to tam vysvetloval, ale ostal nepochopeny. A potom chudak ten, co zakladal temu sa nevie dostat k jednoznacnej odpovedi, pretoze ta aj ked tam uz bola, tak zanika v okoli spamu.
Prave kvoli takymto pripadom by sa tu malo zaviest doraznejsie mazanie bezpredmetnych prispevkov, ako sme to spominali v teme Cenzura internetu.
//erytro: dakujem, dal by som ti K+ ale nemozem kvoli tej predchadzajucej
Chcel som tam aj odpisat, ale nemalo by to cenu. Proste jedni tvrdia, ze to v realnych podmienkach tak skomprimovat nejde a druhi (hlavne DanielDevil) sa za kazdu cenu snazi presvedcit, ze mal dvd skomprimovane na 15 MB
Prave kvoli takymto pripadom by sa tu malo zaviest doraznejsie mazanie bezpredmetnych prispevkov, ako sme to spominali v teme Cenzura internetu.
//erytro: dakujem, dal by som ti K+ ale nemozem kvoli tej predchadzajucej