F.A. Premier league

O športe...
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

ano ale este raz opakujem ze na titul mozu zabudnut :)

Kód: Vybrať všetko

http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=473435&CPID=952&clid=4399&lid=2&title=Henry:+Why+I'm+off+to+Barcelona
tak je to jasne
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No v dalsej sezone mozno este nepride ich cas ale o rok o dva ked ich bude trenovat este Wenger tak titul by uz mohli vyhrat.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no ak henry pojde prec mali by kupit dakeho utocnika... dakto sa im zrani tak su v riti.. ked uz aj aliadiere prestupil
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

No tak Thierry to uz potvrdil

http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... barcelony-

Ze vraj odchadza kvoli tomu, ze Wenger neprdlzil kontrakt. Takto moze odist aj Fabregas, ktory sa uz vyjadril, ze ked Wenger neostane, tak ani on. Arsenal moze ist este do riadnych sraciek. Maju sice najnadejnejsi tim v PL, ale neskuseny.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

kali520 napísal:No v dalsej sezone mozno este nepride ich cas ale o rok o dva ked ich bude trenovat este Wenger tak titul by uz mohli vyhrat.
tym by som si tiez nebol isty
je dost mozne ze je to arseneckova posledna sezona
henry v rozhovore spomenul ze jeden z dovod je ze wenger sa nechysta predlzit zmluvu ktora mu konci o rok...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

O rok konci wenger, o rok konci Fabregas, Toure pojde tiez prec ak neostane Wenger. Ak na uto sezonu Wenger nekupi kvalitneho utocnika ( nie nejakeho 16 rocneho ) tak Arsenal to bude mat tazke. Ma dos korun na to, aby niekto prisiel. Ak nekupi nikoho, tak to nepochopim.
kali520
Darca
Darca

l0f4s3 napísal:tym by som si tiez nebol isty
je dost mozne ze je to arseneckova posledna sezona
henry v rozhovore spomenul ze jeden z dovod je ze wenger sa nechysta predlzit zmluvu ktora mu konci o rok...
No s tym suhlasim, ak Wenger odijde, odijdu aj niektory kvalitnejsi hraci a to Arsenal pojde dolu vodou. Ale nechapem ten Wengerov krok, vybudoval muzstvo do buducnosti ktore ma pontecial dosiahnut uspechy a teraz nechce predlzit zmluvu. Ze by zase hlavnu ulhu zohrali peniaze?
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Čo si myslíte kto by dokázal nahradiť Henryho? Prosím vyjadrite sa

Podľa mna bude Arsenal hľadať náhradu veľmi ťažko, pretože Henry je typ hráča, akých už dnes veľa po trávnikoch nebeha.
saj
Addict
Addict

J.O.S.E napísal:Čo si myslíte kto by dokázal nahradiť Henryho? Prosím vyjadrite sa

Podľa mna bude Arsenal hľadať náhradu veľmi ťažko, pretože Henry je typ hráča, akých už dnes veľa po trávnikoch nebeha.
No tak nenahradi ho nikto, to je samozrejmé. Ale mohol by prist nejaky velmi znamy a vynikajuci utocnik.
J.O.S.E
King
King

Sajmon napísal:No tak nenahradi ho nikto, to je samozrejmé. Ale mohol by prist nejaky velmi znamy a vynikajuci utocnik.
Dúfam, že znamy typu Ševčenko, ktorý po príchode do Chelsey bol sklamaním, určite nepríde pre dobro Arsenalu.
saj
Addict
Addict

J.O.S.E napísal:Dúfam, že znamy typu Ševčenko, ktorý po príchode do Chelsey bol sklamaním, určite nepríde pre dobro Arsenalu.
Nie ! Skor ma napadal Anelka, ktory je jednou z transferovych moznosti Arsenalu. Alebo Fernando Torres, neviem....
J.O.S.E
King
King

Sajmon napísal:Nie ! Skor ma napadal Anelka, ktory je jednou z transferovych moznosti Arsenalu. Alebo Fernando Torres, neviem....
šak ja som Ševčenka ako príklad uviedol, že nie vždy hviezda po zmene klubu bude takou hviezdou.
Anelka - celkom dobrý nápad, ale podľa mna tam nepôjde, ale v Boltone mal dobrú sezonu.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

podla mna maju dost velku sancu ho nrahradit hraci napr. ako Van Persie, Adebayor, alebo Walcott i ked nie v takej kvalite ako to bolo u Henryho( Walcott uz aspon bude mat sancu hravat tento rok po odchode Henryho a ukazat svoj talent :) )
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

anelka uz v arsenale hraval dost rokov do zadu,pochybujem ze by tam isiel naspat...
kali520
Darca
Darca

Arsenal nemusi za Henryho kupovat nahradu, ma ju v Adebayorovi. Ten ma vsetko z Henryho je rychli vie davat goli je technicky a vie aj o dost lepsie hlavickovat ako Henry, jedine v com ho asi neprevisuje je kopacia technika.
Ale moj nazor je ze odchod Henryho nebude az tak velka strata pre Arsenal. Njlepsie roky uz ma pomaly za sebou a lepsi uz nebude.
saj
Addict
Addict

Treba ratat s jednou vecou : zranenie hraca. Ak by sa zranil co len jeden z hracov Adebayor,Walcott,Bendtner,Persie, za par zapasov nebudu 3 utocnici stihat aj v poharoch aj v lige.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Sajmon napísal:Treba ratat s jednou vecou : zranenie hraca. Ak by sa zranil co len jeden z hracov Adebayor,Walcott,Bendtner,Persie, za par zapasov nebudu 3 utocnici stihat aj v poharoch aj v lige.
Myslim ze to zvladnu. Aj traja. Sak Rooney celu sezonu behal za ManU, aj ked uznavam ze je fyzicky zdatnejsi
kali520 napísal:Arsenal nemusi za Henryho kupovat nahradu, ma ju v Adebayorovi. Ten ma vsetko z Henryho je rychli vie davat goli je technicky a vie aj o dost lepsie hlavickovat ako Henry, jedine v com ho asi neprevisuje je kopacia technika.
Ale moj nazor je ze odchod Henryho nebude az tak velka strata pre Arsenal. Njlepsie roky uz ma pomaly za sebou a lepsi uz nebude.
Adebayor straca oproti Henrymu v jednej veci. A ta je pre utocnika najdolezitejsia. Pohotovost v zakonceni. Adebayor este kdeco spali, zato Henry premeni 100 sanci zo 101. Musi sa este ucit
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

kali520 napísal: nahradu, ma ju v Adebayorovi. Ten ma vsetko z Henryho
:lol:
vtip roka 2007
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

sa nesmej bayo je velmi perspektivny hrac so skvelim zmyslom pre orientaciu a citom pre zakoncenie!!!
vsetko sa meni tak aj henry odisiel ja to neberiem tragicky zacina sa nova era
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

8)
Prílohy
67y8w2f.png
Napísať odpoveď